Credits: Daniel Overbeck
Frederiksborg Slot / VisitNordsjælland
Credits: Tine Uffelmann
VisitNordsjælland
Credits: Thomas Rahbek - SLKE
Frederiksborg Slotshave / VisitNordsjælland
Credits: Daniel Overbeck
Frederiksborg Slot / VisitNordsjælland
Credits: Tine Uffelmann
VisitNordsjælland
Credits: Thomas Rahbek - SLKE
Frederiksborg Slotshave / VisitNordsjælland

Lejligheder til leje i Hillerød

Er du på udkig efter dit, du og din kæreste eller hele jeres families nye hjem, og ønsker I at bo i en moderne bydel, hvor der er fokus på bevægelsesfremmende faciliteter, et supermarked om hjørnet samt befinder sig et stenkast fra Hillerød? Så er du kommet til det rette sted. Her skal du læse meget mere om Frederiksbro – en moderne bydel, som gemmer på spritnye lejligheder til leje.

Hillerød har et bredt udvalg af uddannelses­institutioner og et blomstrende erhvervsliv

Moderne lejligheder til leje

I vores lejligheder til leje har vi indtænkt et moderne udtryk i lejlighederne – det gør din personlige indretning endnu nemmere, hvis du ønsker at følge tidens trends med rene linjer og højt til loftet. Alle lejligheder har en fornuftig rumdeling, som giver dig mulighed for fx. at indrette et hjemmekontor og/eller et fitnessrum. Som prikken over i’et har lejlighederne også et dejligt lysindfald, så du kan nyde solens lys om morgenen og igen, når solen giver stafetten videre til månen. I en af vores mange lejligheder til leje i Hillerød får du altså lov til at indrette dit nye hjem i store, lyse og åbne rum, og kan på den måde nemt sætte dit personlige præg på et hjem, som allerede taler til det moderne menneske. 

 

Alle vores lejligheder til leje kommer med en altan eller terrasse. Det giver dig en særlig mulighed for at få “et ekstra rum” i spil, når sommermånederne melder sin ankomst. Her kan du pynte op med grønne planter, loungemøbler, lyskæder, en lille grill eller nyde den luksus det er at tørre sit tøj i den friske luft. 

Credits: Hillerød Kommune
VisitNordSjælland
Tine Uffelmann
VisitNordsjælland

Supermarked lige om hjørnet

 

Vi kender helt sikkert allesammen den her situation. På vej hjem fra en travl dag på arbejdet, har du efter bedste evne og hukommelse handlet ind til aftensmaden. Du pakker dine varer ud på bordet, og det er først her, at du opdager, at du mangler en af dine vigtigste ingredienser. Fortvivl ej! Når du bosætter dig i Frederiksbro, har du et supermarked lige om hjørnet, og kan derfor nemt løbe ned og hente det du står og mangler. At have et supermarked lige om hjørnet giver, om man vil, livet det sidste krydderi. Det er altsammen med til at gøre hverdagen nem for dig og ligeledes med til at få enderne til at mødes, når travle tider trænger sig på.  

Samspillet mellem privat og erhverv

Når du bosætter dig i en af vores lejligheder til leje i Hillerød, får du adgang til et unikt sammenspil mellem privatliv og erhvervsliv. Som en helt særlig del af denne moderne bydel, har alle beboere adgang til deres eget erhvervsliv i baghaven – ret skønt, når man ikke ønsker at bevæge sig langt væk fra sofaen og sin bingeværdige serie. Du kan altså gå få hundrede meter fra din bopæl og møde hyggelige caféer, bagerbrød, spændende butikker eller indkøbsmuligheder. Og hvis du ønsker et bredere udvalg af det hele, bor du blot et stenkast fra Hillerød midtby. 

 

Foruden de mange tilbud til at få fyldt lørdagen med aktiviteter, byder Hillerød også på et bredt udvalg af uddannelsesinstitutioner, og ved at bosætte dig i en af vores lejligheder til leje i Frederiksbro, vil du dermed være tæt på dit uddannelsessted. Københavns Professionshøjskole – Campus Nordsjælland ligger bl.a. i Hillerød, og her får du adgang til mange spændende uddannelser – og så er du ikke så langt væk hjemmefra, hvis fredag eftermiddag smager af en kold øl med dine medstuderende. 

 

Er du selvstændig erhvervsdrivende, og ønsker du at placere din nye afdeling eller helt nye butik i et i forvejen blomstrende erhvervsliv? Så er Hillerød det rette sted for dig. Det er nemlig den fjerdestørste by i denne del af Nordsjælland, og du kan derfor være sikker på, at der vil komme kunder på besøg fra hele området. Og netop fordi, det er et så centralt sted i Nordsjælland, kan du derfor nemt komme til og fra arbejde eller finde et nyt arbejde, som ligger tæt på din bopæl.

I Hillerød bor du kun 39 km fra København - det er 40 minutter med tog

Fællesarealer med plads til fantasi og udfoldelse

I skabelsen af Frederiksbro har vi haft et særligt fokus på at implementere bevægelsesfremmende faciliteter til bydelens beboere. Når man bosætter sig i Frederiksbro, skal der nemlig være plads til fantasi og udfoldelse – uanset hvor på alderens rangstige, man måtte befinde sig. Vi har nemlig indrettet Frederiksbro til alle fra den nybagte familie og hen til bedsteforældrene, som skulle tættere på byen og børnebørnene. Alle generationer er velkomne i Frederiksbro, og der er rig mulighed for at finde plads til både fantasi og udfoldelse, hvis du bosætter dig i en af vores lejligheder til leje. 

 

Som en gennemgående ting i hele Frederiksbro løber der en å gennem bydelen. Ved denne å kan man sætte sig på kanten og nyde synet af strømmen, der trækker fuglene afsted, læse en god bog eller prøve kræfter med at holde balancen på ens nyindkøbte paddleboard. Frederiksbro har ydermere masser af grønne fællesarealer, hvor man fx kan invitere naboerne på en søndagspicnic, gå på jagt efter firkløvere eller nærstudere insekternes eget lille byliv i de grønne græsstrå. Der er med andre ord rig mulighed for at lade fantasien flyde afsted langs åen eller udfolde sig i de grønne græsstrå.  

Svømmehal, fodboldbaner og meget mere

Det skal være bevægelsesfremmende at bosætte sig i Frederiksbro, og vi har derfor implementeret masser af faciliteter til netop dette formål. Er du et aktivt menneske, og ønsker du at bosætte dig i en bydel, hvor du har bevægelsesfremmende faciliteter lige om hjørnet? Der er noget for enhver smag, hvis du bosætter dig i en af vores lejligheder til leje i Hillerød – læs bare med her. 

 

Nyder du at koble af i vandets rolige bølger, så har vi løsningen til dig. Frederiksbro tilbyder nemlig eksklusiv adgang til en svømmehal, som kun er tilgængelig for de øvrige beboere. Her kan du frit komme og gå, som du ønsker. Så hvad end du er til at øve svømmetag alene, eller mangler en aktivitet med ungerne en lørdag formiddag, så har du mulighed for det i Frederiksbros egen svømmehal. 

 

Skal du have en flok venner på besøg, og mangler du en ryste-sammen-aktivitet, inden I sætter jer til bords? Så kunne et slag fodbold måske være en idé? Frederiksbro har deres egen fodboldbane, som kun er tilgængelig for de øvrige beboere, og du kan derfor nemt invitere vennerne til en lille fodboldturnering på en varm sommerdag efterfulgt af grillmad på jeres helt egen altan eller terrasse. 

 

Kan du godt lide at få brændt dagens sidste energi af, men orker du ikke altid turen til fitnesscentret? Så kan du blot benytte dig af Frederikbros udendørs fitnessarealer eller tage ungerne under armen og gå ned til Svane Legepladsen. Det er ligeledes også kun for de øvrige beboere I Frederiksbro. 

Hvis du bosætter dig i en af vores lejligheder til leje i Hillerød, er der altså rig mulighed for at benytte sig af vores mange bevægelsesfremmende faciliteter.  Denne browser understøttes ikke længere

  Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

  Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

  Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

  Kontakt os for fremvisning

  Har du spørgsmål, eller vil du gerne se boligen?

  Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej.