Credits: Thomas Rahbek - SLKE
Frederiksborg Slotshave / VisitNordsjælland
Credits: Daniel Overbeck
Frederiksborg Slot / VisitNordsjælland
Credits: Tine Uffelmann
VisitNordsjælland
Credits: Thomas Rahbek - SLKE
Frederiksborg Slotshave / VisitNordsjælland

Bolig til leje i Hillerød

 

I Hillerød er der blevet opført en ny bydel. Den hedder Frederiksbro, og det er en bydel, der er tiltænkt det moderne menneske, som ønsker at bosætte sig i et område, hvor der er plads til at leve, plads til at bevæge sig og sidst men ikke mindst befinder sig et stenkast fra Hillerød midtby. Der er alt fra lejligheder til rækkehuse, så det bliver en smal sag at finde en bolig til leje i Hillerød og altså dit fremtidige hjem – hvad end du er solo, et par eller sågar en hel familie.   

Kom tæt på det hele

Forskellige boliger til leje

I Frederiksbro vil du kunne finde alle slags boliger til leje, og her skal du læse mere om vores populære rækkehuse. Det er i de senere år blevet enormt populært med noget ekstra plads at bosætte sig i. Det forstår vi godt, og derfor har vi netop tænkt godt med plads ind i vores rækkehuse. Med vores rækkehuse i Hillerød får du altså godt med plads, og foruden dette får alle beboere i rækkehuse adgang til egen carport og terrasse. Disse boliger til leje er mellem 84-144 m2. De rummer 3-5 værelser, og er at finde i enten 1-3 plan. Nogle af rækkehusene har ligeledes adgang til egen have. Der er dermed rig mulighed for at indrette sig præcis, som man ønsker det med masser af plads til rådighed.

Credits: Hillerød Kommune
VisitNordSjælland
Tine Uffelmann
VisitNordsjælland

Plads til fordybelse ved vores boliger til leje

Bosætter man sig i en af vores boliger til leje i Hillerød får man masser af plads til fordybelse. Det er helt op til en selv at finde ud af, hvad man ønsker at forbyde sig i, men som beboer i Frederiksbro får man adgang til alt fra grønne områder, legepladser, multibaner, en svømmehal og sågar en sø, som løber gennem hele området. Der er altså alt, hvad du skal bruge for at finde plads til fordybelse i en travl hverdag.

Boliger til leje efter alles behov

I vores boliger til leje har vi indrettet alle hjem med åbne, store og lyse rum. Det giver dig en særligt god mulighed for at indrette dig med et moderne udtryk alt imens at du kan sætte dit eget personlige præg på indretningen. Foruden dette kommer alle vores boliger til leje med en altan eller terrasse. Og som vi var inde på tidligere, får alle beboere i rækkehuse adgang til egen carport, terrasse og/eller have. Du skal derfor ikke slås med de øvrige beboere om en parkeringsplads til din bil eller reservere et bord/bænke-sæt på fællesarealerne til en lun sommeraften med grillen tændt – det hele er inden for rækkevidde af dit eget hjem. 

I Hillerød bor du kun 39 km fra København - det er 40 minutter med tog

Nem transport uden bil fra vores boliger til leje

Hvis du ikke ejer en bil, og bosætter dig i Frederiksbro, vil du ikke opleve problemer med at komme rundt i det øvrige land. Frederiksbro ligger blot 20 minutters gang fra Hillerød St., hvor du nemt kan komme rundt i Nordsjælland og/eller et smut ind til København. Du skal derfor ikke være nervøs for at strande i en bydel, som ikke giver nem adgang til offentlig transport – både til familieturene og pendleren.

Frederiksbro er ydermere omringet af cykelstier, som ligeledes giver dig god mulighed for at komme afsti afsted til de Nordsjællandske kanter. 

Erhvervslivet i baghaven af vores lejligheder til leje

Som en helt særlig bonus til vores boliger til leje i Hillerød, har du som beboer adgang til dit helt eget erhvervsliv i baghaven. Uden at bevæge dig for langt væk fra dit eget hjem kan du få fornemmelsen af byliv, hvor du vil kunne finde alt fra caféer, morgenbrød eller indkøbsmuligheder. Erhvervslivet i baghaven gør det nemt for dig at få enderne til at mødes, hvis du ikke ønsker at bruge for meget tid på transport, men stadig ønsker at få fornemmelsen af et pulserende byliv. 

Er du interesseret i en bolig på Frederiksbro?

Er du interesseret i en lejebolig på Frederiksbro? Udfyld formularen herunder og få besked, når en ledig bolig matcher dine ønsker. Det er gratis og helt uforpligtende at stå på ventelisten.
  Jeg er interesseret i at høre mere om:


  Du er til enhver tid velkommen til at kontakte home Hillerød for mere information. Hold dig også opdateret på vores boligvælger eller skriv dig op til vores nyhedsbrev.   Denne browser understøttes ikke længere

   Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

   Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

   Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

   Kontakt os for fremvisning

   Har du spørgsmål, eller vil du gerne se boligen?

   Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej.