Credits: Tine Uffelmann
VisitNordsjælland
Credits: Daniel Overbeck
Frederiksborg Slot / VisitNordsjælland
Credits: Tine Uffelmann
VisitNordsjælland
Credits: Thomas Rahbek - SLKE
Frederiksborg Slotshave / VisitNordsjælland

Lejligheder til enhver smag

I Nordsjælland gemmer der sig en ny bydel, som du nu skal lære meget bedre at kende. Bydelen hedder Fredriksbro, og hører til det allerede velkendte Hillerød. I denne nye og moderne bydel kan du finde nyopførte lejligheder til leje i Hillerød, men det er ikke det eneste, du finder, hvis du bosætter dig på disse kanter. Disse lejligheder i Hillerød henvender sig til alle slags mennesker, unge som voksne, som har et fælles ønske om at bosætte sig i et naturskønt område med bevægelsesfremmende aktiviteter lige nede i baggården. Der er alt fra et erhvershus til en multibane – alt det skal du høre meget mere om længere nede på siden. 

Lejlighederne i Hillerød henvender sig til alle slags mennesker, og netop derfor er der i Frederiksbro opført mange forskellige typer af lejligheder, så de passer til enhver smag – hvad end man er alene, et par eller sågar en hel familie. Vores lejligheder i Hillerød er på mellem 1-5 værelser med en kvadratmeter på 37-209m2 og koster månedligt fra 7200-30.000 kroner. Der er dermed rig mulighed for at finde dit nye hjem blandt vores lejligheder i Hillerød.

Lejligheder, som passer til dine ønsker og behov

Nyopførte lejeboliger

Frederiksbro byder på nye lejeboliger i levende og grønt område med faciliteter for både store og små.

Lejeboliger til livets faser

På Frederiksbro kan du vælge mellem både rækkehuse og lejligheder i varierende typer og størrelser.

Lejligheder for enhver smag

Uanset om du søger en stor eller lille bolig, kan du finde den blandt vores 1-5-værelses lejligheder.

Moderne
lejligheder

De lyse lejligheder på Frederiksbro er indrettet med flotte materialer i bedste kvalitet.

Plads til liv og udfoldelse

Ordet ‘moderne’ henviser til nutidens trends, og det har vi gjort vores bedste for at imødekomme ved at skabe en nutidig bydel, som det moderne menneske nemt kan bosætte sig i. Og da det skal henvende sig til det moderne menneske, er der derfor tænkt mange moderne og bevægelsesfremmende løsninger ind i selvsamme bydel. Det er altså ikke kun de mange lejligheder i Hillerød, som er i trit med tiden med deres moderne og æstetiske udtryk. 

Det er ligeledes badepavillionen, hvor man kan sole sig på den fælles tagterasse eller legepladsen til de yngste. Det er multibanen og fitnessområdet til det aktive menneske eller Frederiksbroen til cyklisten. Det er erhvershuset til den erhversdrivende eller til familien, som leder efter et bagerbrød en tidlig søndag morgen. 

 

I Frederiksbro er der både plads til at leve livet som det moderne menneske og ligeledes plads til at udfolde sig fysisk ved hjælp af de mange bevægelsesfremmende faciliteter.

Credits: Hillerød Kommune
VisitNordSjælland
Tine Uffelmann
VisitNordsjælland

Tæt på vand og natur

At befinde sig i naturen eller tæt ved noget vand er den absolut bedste måde at stresse af på efter en lang dag. Begge dele får du, hvis du bosætter dig i en af vores mange lejligheder i Hillerød. Her har du bl.a. Frederiksborg Slothave tæt på, hvor du enten kan gå en tur i de grønne områder eller spadsere en tur rundt om Slotssøen – alt sammen i en gåafstand af små 20 minutter. Disse omgivelser giver dig mulighed for at koble af fra hverdagen og på den måde lade op på ny til endnu en dag.

Indret dig, som du vil

I vores lejligheder i Hillerød får du rig mulighed for at indrette dig præcis, som du, din kæreste og dig eller din familie ønsker. Vi har med vores Hillerød lejligheder forsøgt at ramme tidens trends med store, åbne og lyse rum. Foruden pladsen indenfor hører der også en altan eller terrasse med til alle vores lejligheder i Hillerød. Det giver dig en oplagt mulighed for at medbringe dine mange grønne planter, din grill eller sågar tørre dit vasketøj i den friske luft. Og så findes der næsten ikke noget bedre end at smide benene op og nyde en halv time i solen.

 

Vores Hillerød lejligheder giver dig altså mulighed for at sætte dit eget præg på hjemmet, hvor du kan indrette dig efter dine behov. Det bliver ligeledes et hjem som absolut ikke går på kompromis med hyggen – den skal du nemlig selv medbringe, når du flytter ind i dit nye hjem i en vores lejligheder i Hillerød – vi har sat rammer for, at det nemt kan lade sig gøre.

I Hillerød bor du kun 39 km fra København - det er 40 minutter med tog

Oplev Nordsjælland fra cyklen

Elsker du også at få medvind i ryggen, når du hopper på cyklen på en varm sommerdag? Så er omgivelserne ved vores lejligheder i Hillerød det helt rette for dig. Vi kan ikke love medvind, men vi kan garantere, at du fra den nye bydel Frederiksbro nemt kan bevæge dig rundt og opleve mange skønne steder i Nordsjælland – alt sammen ved hjælp af to hjul og et styr. Det er ligeledes også perfekt for dig, som tager cyklen på arbejde, da Frederiksbro er omringet af nye cykelstier, som nemt og hurtigt sætter dig i den rette kurs mod dit arbejde.

Udfold dig i vores svømmehal

Foruden de mange bevægelsesfremmende faciliteter, som vi tilbyder i Frederiksbro, får du helt eksklusivt adgang til en fælles svømmehal, som kun er tilgængelig for de øvrige beboere. På den måde får du mulighed for at starte eller slutte din dag med en par svømmetag, hvor du kan nyde roen samt brænde den sidste energi af. Du kan også i selvsamme svømmehal nyde en hyggelig eftermiddag med familien, hvor I alle kan få rørt jer i de hjemmelavede bølger.

Er du interesseret i en bolig på Frederiksbro?

Er du interesseret i en lejebolig på Frederiksbro? Udfyld formularen herunder og få besked, når en ledig bolig matcher dine ønsker. Det er gratis og helt uforpligtende at stå på ventelisten.
  Jeg er interesseret i at høre mere om:


  Du er til enhver tid velkommen til at kontakte home Hillerød for mere information. Hold dig også opdateret på vores boligvælger eller skriv dig op til vores nyhedsbrev.   Denne browser understøttes ikke længere

   Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

   Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

   Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

   Kontakt os for fremvisning

   Har du spørgsmål, eller vil du gerne se boligen?

   Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej.