11.01.2024

Trek Flagship Store åbner på Frederiksbro

Det amerikanske cykelbrand Trek åbner en Leadout Cycling Trek Flagship Store i Erhvervshuset på Frederiksbro. Den nye butik forventes at slå dørene op sidst på foråret.

I Hillerøds nye bydel åbner en helt ny 596 m2 Leadout Cycling Trek Flagship Store ved siden af Coop 365 i det gyldne Erhvervshus. Her vil kunderne blive mødt af veluddannet personale, som står klar til at tilbyde vejledning i brandets brede udvalg af cykler.

Aftalen om at etablere en Trek Flagship Store vækker stor glæde hos Frederiksbros ejer og bygherre, Mikael Goldschmidt:

Vi ser meget frem til, at Trek åbner deres nye forretning i Erhvervshuset på Frederiksbro og håber, at det vil skabe en masse gode muligheder for vores beboere og besøgende i bydelen.

Et socialt samlingspunkt
Den kommende Flagship Store bliver mere end en cykelforretning. Leadout Cycling har et ønske om at gøre butikken til et mødested, og lokalerne indrettes derfor med et mindre caféområde og skærme, hvor der bl.a. vises cykelsportsbegivenheder. Der arrangeres også ”social rides” i form af guidede cykelture i Hillerød.

Klargøringen af lejemålet er i fuld gang, og Leadout Cycling håber at kunne slå dørene op til den nye butik sidst på foråret.

Også ny lejer på førstesalen
Det amerikanske cykelbrand er ikke den eneste nye lejer i den gyldne erhvervsejendom på Frederiksbro. Ved årsskiftet har M. Goldschmidt Ejendomme A/S også budt velkommen til shippingvirksomheden Baltic Shipping Company A/S, som pr. 1. januar 2024 har overtaget et nyistandsat 679 m2 kontorlejemål på Erhvervshusets førstesal.

Fotograf Peter Nørby
Studio:
Rådhusparken 41
3450 Allerød
Tlf. +45 21262146

Fakta om Frederiksbro

Når Frederiksbro står færdigt, har bydelen i alt 1.300 lejeboliger, som danner varme, trygge og naturskønne rammer om beboere i alle aldre.

Frederiksbro har sit eget grønne hjerte i form af Frederiksbro Parken, som sammen med Svanesøen strækker sig gennem bydelen og skaber et naturligt samlingspunkt.

På en central placering ligger Erhvervshuset, hvor dagligvarebutikken Coop 365 åbnede i oktober 2021. Ejendommen fungerer også som p-hus.

Over Herredsvejen er Frederiksbroen opført, og under Roskildevej er en tunnelforbindelse. Sammen sikrer de to tryg passage over de trafikerede veje, samtidig med at de skaber naturlig sammenhæng mellem Frederiksbro og resten af Hillerød.

For yderligere oplysninger

Ansvarlig for boligudlejning hos M. Goldschmidt Ejendomme A/S:

Kasper André Henriksen
+45 24 28 61 56
kah@mgh.dk

Presseservice

PA for Mikael Goldschmidt
Vibeke Bjørklund 
+45 33 63 09 00
vb@mgh.dk

Er du nysgerrig på Frederiksbro?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag informationer om byggeriet, kommende boliger, åbent hus og de mange muligheder i Hillerøds nye bydel.

   Denne browser understøttes ikke længere

   Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

   Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

   Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

   Kontakt os for fremvisning

   Har du spørgsmål, eller vil du gerne se boligen?

   Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej.