Find dit hjem i Melbærgården

Leder du efter en moderne lejebolig i Hillerød? Så er den nye bygning Melbærgården helt oplagt for dig. Her er 203 spritnye lejligheder undervejs og snart klar til at danne ramme om en ny hverdag.

Boligerne er mellem 39-92 m2 og fordeler sig på 1-, 2-, og 3-værelses lejligheder. Med de varierende størrelser og planløsninger er mulighederne mange, og du kan vælge netop den bolig, som bedst matcher dine behov i hverdagen.

Lejlighederne er klar til indflytning i december, og vi holder åbent hus hver søndag kl. 10:00. Hør mere og tilmeld dig hos home på telefon 33 33 03 05. 

Gennemtænkte boliger i højeste kvalitet

Melbærgården består af en bred sammensætning af lejligheder med forskellige planløsninger, hvilket giver dig mulighed for at vælge den boligtype, som passer bedst til dig.

Alle boliger har et stilrent Invita-køkken fuldt udstyret med hårde hvidevarer, der gør madlavningen legende let – uanset om den står på hurtig aftensmad eller den helt store gourmetmiddag. På badeværelset finder du vaskemaskine og tørretumbler, og som prikken over i’et er der både ventilation og gulvvarme i alle rum, så du er sikret et godt indeklima i hjemmet.

Til lejlighederne medfølger også et depotrum i kælderen, som giver mulighed for lidt ekstra opbevaringsplads.

Besøg en færdig prøvebolig

Lige nu er der mulighed for at komme med indenfor i Melbærgården, når vi hver søndag kl. 10:00 i samarbejde med home holder åbent hus i to færdigindrettede prøveboliger. Her kan du se nærmere på alle materialerne og lade dig inspirere af den hjemlige indretning.

Hvis du vil smugkigge på lejlighederne allerede nu, kan du tage en virtuel rundvisning i prøveboligerne ved at klikke herunder.

Vil du høre mere?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig. Du er også altid velkommen til at ringe til os på 33 33 03 05 eller sende en mail på frederikbro@home.dk.

  Du er til enhver tid velkommen til at kontakte home Hillerød for mere information. Hold dig også opdateret på vores boligvælger eller skriv dig op til vores nyhedsbrev.

  Nyd hverdagen i Melbærgården

  I Melbærgården kan du nyde livet i nye og moderne omgivelser. Som beboer får du glæde af et hyggeligt fælles gårdmiljø med plads til både afslapning og leg. Her er små grønne oaser, bænkesæt, cykelparkering og legefaciliteter i form af bl.a. gyngestativ og trampolin. Gårdmiljøet er altså helt oplagt til at nyde en dejlig udestund i selskab med familie, venner og naboer.  

  Ejendommens elevatorer giver nem adgang til alle etager, og under bygningen er en parkeringskælder med et begrænset antal parkeringspladser til leje – både med og uden tilknyttet el-ladestander.

  Velkommen til Hillerøds nye bydel

  Melbærgården på Frederiksbro er perfekt til dig, der vil bo i en helt ny bydel med rum til fællesskaber og spirende relationer mellem naboer. Du får glæde af en lang række fælles faciliteter som udendørs fitnessområde, multibane, grillpladser, stort terrasseområde, legepladser og ikke mindst en privat badepavillon, hvor du som beboer på Frederiksbro kan tegne medlemskab.  

  På Frederiksbro behøver du ikke vælge mellem fredfyldt natur og en levende bymidte, du får nemlig det bedste fra begge verdener. Lige om hjørnet fra Melbærgården kan du lade batterierne op med grøn energi fra Frederiksbro Parken, og i gåafstand finder du også shopping- og cafémuligheder, daginstitutioner, uddannelsessteder, foreningsliv og ikke mindst det eventyrlige Frederiksborg Slot og de tilhørende slotshaver.

  Oplev Melbærgården og find dit nye hjem

  Kontakt os for spørgsmål eller fremvisning

  Vil du høre mere?

  Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig. Du er også altid velkommen til at ringe til os på 33 33 03 05 eller sende en mail på frederiksbro@home.dk.    Denne browser understøttes ikke længere

    Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

    Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

    Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

    Kontakt os for fremvisning

    Har du spørgsmål, eller vil du gerne se boligen?

    Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej.