29.01.2024

Laurbærgården på Frederiksbro får guld i bæredygtighed

Ejendommen Laurbærgården, en del af M. Goldschmidt Ejendomme A/S’ ambitiøse boligprojekt Frederiksbro, har modtaget et DGNB guld-certifikat.

På Frederiksbro i Hillerød har den senest opførte boligejendom, som er døbt Laurbærgården, fået en DGNB guld-certificering. Den nyvundne guldplakette vækker stor glæde hos ejer, stifter og bestyrelsesformand Mikael Goldschmidt:  

– Bæredygtighed har været et vigtigt fokus for os i udviklingen og opførelsen af Laurbærgården. Det er fantastisk, at vores arbejde nu resulterer i en DGNB guld-certificering.

DGNB-certificeringsordningen bygger på en helhedsorienteret tilgang til bæredygtighed og har givet Laurbærgården en samlet score på 69,5% ud af 100 mulige. Laurbærgården scorer bl.a. højt i kriterierne ”miljøvenlig indvending af materialer”, ”dokumentation af kvalitet i udførelsen”, ”termisk komfort”, ”tryghed og sikkerhed” samt ”vejledning om vedligehold og brug af bygningen”. 

DNBG-certificeringer er led i strategien
Det er blevet et aktivt led i M. Goldschmidt Ejendomme A/S’ strategi, at alle nybyg-projekter skal DGNB-certificeres med minimum en guldplakette. Laurbærgården er den første ejendom, som er opført og taget i brug efter beslutningen, og derfor er guld-certificeringen en tilfredsstillende start på den rejse.

Gennem certificeringsprocessen har vi gjort os en masse gode erfaringer, som vi glæder os til at gøre videre brug af i kommende nybyg-projekter, siger Mikael Goldschmidt.

På Frederiksbro pågår opførelsen af endnu en boligejendom, som står færdig ultimo 2024. Den forventes ligesom Laurbærgården at opnå DGNB guld-certificering.

default

Fakta om Frederiksbro

Når Frederiksbro står færdigt, har bydelen i alt 1.300 lejeboliger, som danner varme, trygge og naturskønne rammer om beboere i alle aldre.

Frederiksbro har sit eget grønne hjerte i form af Frederiksbro Parken, som sammen med Svanesøen strækker sig gennem bydelen og skaber et naturligt samlingspunkt.

På en central placering ligger Erhvervshuset, hvor dagligvarebutikken Coop 365 åbnede i oktober 2021. Ejendommen fungerer også som p-hus.

Over Herredsvejen er Frederiksbroen opført, og under Roskildevej er en tunnelforbindelse. Sammen sikrer de to tryg passage over de trafikerede veje, samtidig med at de skaber naturlig sammenhæng mellem Frederiksbro og resten af Hillerød.

For yderligere oplysninger

Ansvarlig for boligudlejning hos M. Goldschmidt Ejendomme A/S:

Kasper André Henriksen
+45 24 28 61 56
kah@mgh.dk

Presseservice

PA for Mikael Goldschmidt
Vibeke Bjørklund 
+45 33 63 09 00
vb@mgh.dk

Er du nysgerrig på Frederiksbro?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag informationer om byggeriet, kommende boliger, åbent hus og de mange muligheder i Hillerøds nye bydel.

   Denne browser understøttes ikke længere

   Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

   Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

   Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

   Kontakt os for fremvisning

   Har du spørgsmål, eller vil du gerne se boligen?

   Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej.