10.06.2024

Udlejningen af Melbærgården er i gang

M. Goldschmidt Ejendomme A/S har nu igangsat udlejningen af 203 lejligheder i den nye ejendom Melbærgården. Bygningen er den hidtil største i Hillerøds nye bydel, og lejlighederne står klar til indflytning i december 2024.

I Hillerøds nye bydel er endnu en udlejningsetape skudt i gang, og det er nu muligt at leje en lejlighed i den nye ejendom Melbærgården. Her står 203 lejligheder klar til indflytning i december 2024.

– Vi har længe set frem til at påbegynde udlejningen af Melbærgården, og vi mærker allerede nu stor interesse for lejlighederne, siger ejer og bygherre Mikael Goldschmidt.

Lejlighederne i Melbærgården er 1-3-værelses lejligheder i størrelsen 39-92 m2. De fleste boliger har egen altan, og derudover får de kommende beboere også glæde af et hyggeligt fælles gårdmiljø med små grønne oaser. Under bygningen er også en parkeringskælder, hvor der er mulighed for at leje en fast parkeringsplads.

Melbærgården er med sine 203 enheder den hidtil største ejendom på Frederiksbro, og med færdiggørelsen af den runder Hillerøds nye bydel over 700 lejeboliger. Samtidig binder Melbærgården også en flot sløjfe om område A øst for Frederiksbro Parken.

Åbent hus hver søndag
Udlejningen af lejlighederne i Melbærgården sker i samarbejde med home, som hver søndag kl. 10:00 står klar til at fremvise to færdigindrettede prøveboliger. Her er det muligt at se nærmere på materialer og indretning samt at gå en tur i området og opdage de mange fælles faciliteter på Frederiksbro.

Fotograf Peter NørbyOffice:Rådhusparken 413450 AllerødTlf. +45 21262146

Fakta om Frederiksbro

Når Frederiksbro står færdigt, har bydelen i alt 1.300 lejeboliger, som danner varme, trygge og naturskønne rammer om beboere i alle aldre.

Frederiksbro har sit eget grønne hjerte i form af Frederiksbro Parken, som sammen med Svanesøen strækker sig gennem bydelen og skaber et naturligt samlingspunkt.

På en central placering ligger Erhvervshuset, hvor dagligvarebutikken Coop 365 åbnede i oktober 2021. Ejendommen fungerer også som p-hus.

Over Herredsvejen er Frederiksbroen opført, og under Roskildevej er en tunnelforbindelse. Sammen sikrer de to tryg passage over de trafikerede veje, samtidig med at de skaber naturlig sammenhæng mellem Frederiksbro og resten af Hillerød.

For yderligere oplysninger

Ansvarlig for boligudlejning hos M. Goldschmidt Ejendomme A/S:

Kasper André Henriksen
+45 24 28 61 56
kah@mgh.dk

Presseservice

PA for Mikael Goldschmidt
Vibeke Bjørklund 
+45 33 63 09 00
vb@mgh.dk

Er du nysgerrig på Frederiksbro?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag informationer om byggeriet, kommende boliger, åbent hus og de mange muligheder i Hillerøds nye bydel.

   Denne browser understøttes ikke længere

   Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

   Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

   Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

   Kontakt os for fremvisning

   Har du spørgsmål, eller vil du gerne se boligen?

   Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej.