Blåbærhusene: nyopførte rækkehuse i Hillerød

I Frederiksbros sydøstlige hjørne ligger 89 skønne rækkehuse på 84-144 m2. Blåbærhusene har 3-5 værelser og er i 1, 2 eller 3 etager. Alle rækkehuse har egen terrasse og carport med skur, og boligerne i 2 og 3 plan har også altan eller tagterrasse.

I Blåbærhusene bor du lige op ad de skønne områder ved Bøllemosen, Frederiksbro Parken og Svanesøen, men der er samtidig kort vej til de mange muligheder i Hillerød. Rækkehusene er derfor helt perfekte til dig, hvis du søger en lejebolig tæt på både naturen og bymidten.  

Klik dig rundt på siden og bliv klogere på de skønne rækkehuse i Hillerøds nye bydel. Hvis du vil se nærmere på Blåbærhusene, kan du også gå på opdagelse i en færdigindrettet bolig.

Find et hjem i Blåbærhusene

Med de forskellige størrelser finder du nemt et rækkehus, der passer til din hverdag. Du kan bekvemt og sikkert parkere bilen i carporten lige ved døren, og hvis du har el-bil, kan du gøre brug af det allerede installerede CEE kombiudtag i dit skur. Der er endda mulighed for at installere egen ladestander.

Alle rækkehusene har egen terrasse, og boligerne i mere en ét plan har også altan eller tagterrasse. Herfra kan du nyde udsigten til de dejlige, grønne arealer på og ved Frederiksbro. Et stenkast fra Blåbærhusene ligger Bøllemosen og Tirsdagsskoven, og de smukke haver ved Frederiksborg Slot er også kun en kort gåtur væk.  

Over Herredsvejen er opført en ny gang- og cykelbro, og under Roskildevej er en tunnelforbindelse. De to sørger til sammen for, at fodgængere og cyklister trygt kan passere de trafikerede veje, samtidig med at de skaber naturlig sammenhæng mellem Frederiksbro og resten af Hillerød.

Læs mere om, hvordan det er at bo og leve i Hillerød.

Bo til leje i unik luksus

Blåbærhusene er, ligesom resten af Frederiksbro, bygget med nøje udvalgte materialer. Her bor du til leje i arkitekttegnede boliger, hvor du kan nyde friheden og hverdagen – helt som du vil.

De lyse kvalitetsgulve med gulvvarme står flot til de hvide vægge og skaber et indbydende udtryk. Der er egen vaskesøjle på badeværelset, og i HTH-køkkenet venter hårde hvidevarer fra Siemens på at gøre madlavningen til en leg.

Lige på den anden side af Svanesøen er som noget helt særligt opført en privat badepavillon, hvor du som beboer på Frederiksbro har mulighed for at tage en en forfriskende dukkert. I hverdagen vil du også møde dygtige servicemedarbejdere, som vedligeholder Frederiksbro, så alt lever op til højeste standard.

Læs mere om Frederiksbro.

Livets cyklus i Blåbærhusene

Frederiksbro er skabt ud fra en grundtanke om livets cyklus, og derfor har vi en bolig til dig, uanset hvor i livet du befinder dig. Hillerøds nye bydel danner varme, trygge og naturskønne rammer om beboere i alle aldre. En ramme, som du kan fylde ud med det, der skaber allermest værdi for dig.

I Blåbærhusene er der plads til at nyde friheden, tosomheden og familielivet. Plads til afslapning, leg og lange gåture i den friske luft. Plads til hygge, gode naboskaber og spirende fællesskaber på tværs af alle generationer.

Er du klar til at være det bedste sted i livet? Så find en bolig i Blåbærhusene og få glæde af de mange muligheder i Hillerøds nye bydel.

Oplev Blåbærhusene og find dit nye hjem

Kontakt os for spørgsmål eller fremvisning

Er du interesseret i en bolig på Frederiksbro?

Er du interesseret i en lejebolig på Frederiksbro? Udfyld formularen herunder og få besked, når en ledig bolig matcher dine ønsker. Det er gratis og helt uforpligtende at stå på ventelisten.
  Jeg er interesseret i at høre mere om:


  Du er til enhver tid velkommen til at kontakte home Hillerød for mere information. Hold dig også opdateret på vores boligvælger eller skriv dig op til vores nyhedsbrev.

  Er du interesseret i en bolig på Frederiksbro?

  Her kan du skrive dig op, hvis du er interesseret i en bolig på Frederiksbro. Så kontakter vi dig, hvis der er en ledig bolig, som passer til dine ønsker. Er der ikke det, kan du vælge at stå på ventelisten og blive kontaktet, så snart vi kan tilbyde dig en.
   Jeg er interesseret i at høre mere om:


   Du er til enhver tid velkommen til at kontakte home Hillerød for mere information. Hold dig også opdateret på vores boligvælger eller skriv dig op til vores nyhedsbrev.    Denne browser understøttes ikke længere

    Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

    Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

    Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

    Kontakt os for fremvisning

    Har du spørgsmål, eller vil du gerne se boligen?

    Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej.