Nyopførte rækkehuse Blåbærhusene

I Hillerøds nye bydel Frederiksbro finder du de skønne rækkehuse Blåbærhusene. Her, i Frederiksbros sydøstlige hjørne, bor du lige op ad Bøllemosen og Frederiksbro Parken med sine rekreative områder og den smukke svanesø.

Blåbærhusene er for dig, der vil have det hele. Et arkitekttegnet hjem, der er yderst præsentabelt både ude og inde. En beliggenhed midt i byen – tæt på alt det du har brug for i hverdagen. Og lige ud til den skønne natur, hvor du kan finde ro og fornyet energi.

Blåbærhusene er det bedste sted, hvis du søger en ledig lejebolig i naturskønne omgivelser og i gåafstand fra Hillerøds bymidte.

Find din nye bolig i Blåbærhusene

1 ledige boliger

Ledig
Reserveret
Udlejet
Udlej. fra 2021
Filtrer
Areal
0 m2 m2 200
Værelser
0 6
Pris
0 kr. 10.000.000 kr.
Status
Nulstil filtre
Nr.AdresseTypeVærelserBBR-arealAltan/tagterr.Have/terr.CarportStatusHusleje

Title

ID Value1
Lejlighedsnummer Value1
Adresse Value1
Type Value1
Værelser Value1
Boligareal Value1
BBR-areal Value1
Altan Value1
Tagterrasse Value1
Have/Terrasse Value1
Carport Value1
Antal plan Value1
Status Value1
Husleje Value1
Varme Value1
Vand Value1
Indflytningsdato Value1
ID Long Value1

Ledige lejeboliger i Hillerød

Blåbærhusene er 89 lejeboliger opført som luksuriøse rækkehuse på Frederiksbro centralt i Hillerød. Vælg mellem en 3-værelset, 4-værelset eller 5-værelset lejebolig i 1, 2 eller 3 plan. Med størrelser fra 84 til 144 kvadratmeter finder du nemt det perfekte rækkehus til dit og din families behov.

I Blåbærhusene får du nemt ved at kunne nyde udendørslivet. Alle rækkehusene har nemlig egen have og hyggelige terrasser, og boligerne i mere end ét plan har også altaner eller tagterrasse. Herfra er der udsigt over området og naturen i Tirsdagsskoven og Bøllemosen, som du finder få skridt fra din hoveddør.

Her har du ligeledes adgang til et lukket stisystem igennem Frederiksbro, hvor du kan spadsere eller cykle fra Blåbærhusene over til bymidten og Frederiksborg Slot. Samtidig er stisystemet en tryg skolevej med bro over Herredsvejen.

Læs mere om, hvordan det er at bo og leve i Hillerød.

Bo til leje i unik luksus

Hele bydelen Frederiksbro og Blåbærhusene er unikke ved, at alle boliger er i højeste kvalitet. M. Goldschmidt Ejendomme A/S har med Frederiksbro skabt et lejeboligområde, hvor kun det bedste er godt nok. Her bor du til leje i arkitekttegnede boliger, der er yderst præsentable både ude og inde.

Samtidig er der lagt stor vægt på at skabe rekreative områder, og derfor er bydelens hjerte Frederiksbro Parken, der går helt fra Bøllemosen op til Herredsvejen. Som et ud af kun to udlejningsprojekter i Danmark har Frederiksbro sin egen private badepavillon, der ligger tæt på Blåbærhusene.

Serviceniveauet på Frederiksbro er højt, og i hverdagen vil du møde servicemedarbejdere, som vedligeholder bydelen, så alt lever op til højeste standard.

Læs mere om Frederiksbro.

Livets cyklus i Blåbærhusene

Grundtanken bag Hillerøds nye bydel Frederiksbro er livets cyklus. Her er der plads til alle generationer, for Frederiksbro danner rammerne om, at du er det bedste sted i livet, uanset hvor du er i dit liv. Sådan er det også med lejeboligerne i Blåbærhusene, der med sine varierende størrelser og værelsesantal både har plads til børnefamilier og til jer, hvor børnene er fløjet fra reden.

Fælles for alle er, at Blåbærhusene giver frihed i hverdagen til at leve livet. Alting er nyt og vedligeholdelsesfrit inde og ude, alle grønne arealer bliver passet og plejet pertentligt, og du kan altid kontakte ejendomskontoret, hvis der er brug for assistance i din bolig.

Vælg en lejebolig i Blåbærhusene og nyd livet i dit nye hjem og den omkringliggende natur, hvor der er plads til leg og lange gåture i den friske luft.

Oplev Blåbærhusene og find dit nye hjem

Kontakt os for spørgsmål eller fremvisning

Kom først på Frederiksbro

Skriv dig op her og bliv kontaktet af home Hillerød for mere information.Jeg er interesseret i at høre mere om:
Rejsegilde på Frederiksbro

M. Goldschmidt Ejendomme fejrer i denne uge rejsegilde på første etape af byggeriet på Frederiksbro, Hillerøds nye bydel. Trods en lille forsinkelse i forhold til

Læs mere