Laurbærgården - Spritnye lejligheder i Hillerød

Er du på udkig efter en lejebolig i Hillerød, som ligger tæt på både by og natur? Så er de nye lejligheder i den 7-etagers karrébygning Laurbærgården måske lige noget for dig. Her finder du i alt 114 lejligheder i størrelsen 37-126 m², som står klar til at danne ramme om en ny hverdag.

I Laurbærgården kan du nyde livet i en helt ny bolig, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Med elevatorer i alle opgangene kan du nemt komme til og fra din bolig, og der er også et begrænset antal parkeringspladser til leje i kælderen under bygningen.

Nyd livet i Laurbærgården

Laurbærgårdens lejligheder er indrettet med materialer, der både er flotte og nemme at vedligeholde. Der er gulvvarme i alle rum, og trægulvene står i smuk kontrast til de hvide vægge og lofter. De stilrene Invita-køkkener er fuldt udstyret med moderne hårde hvidevarer, og på badeværelset venter vaskemaskine, tørretumbler og bruseniche med både overhead og håndholdt bruser.

De fleste lejligheder har egen terrasse eller altan og enkelte har endda privat tagterrasse med udsigt til Frederiksbro Parken. Derudover har Laurbærgården også en fælles tagterrasse, som alle ejendommens beboere frit kan bruge i selskab med naboer, familie og venner.

Find den perfekte bolig

Uanset om du leder efter en bolig til dig selv eller en med plads til hele familien, kan du finde dit kommende hjem blandt de 114 lejligheder i Laurbærgården. Med de mange forskellige størrelser og planløsninger, kan du nemlig udvælge netop den lejlighed, som bedst matcher dine behov i hverdagen.

Hvis du sætter pris på praktiske løsninger og finder ro i en minimalistisk indretning, hvor ”less is more”, passer du perfekt ind i de 1-2-værelses lejligheder. De større 3- og 4-værelses lejligheder er derimod oplagte for dig, som drømmer om plads til børneværelser eller et lækkert hjemmekontor.

Bliv en del af Hillerøds nye bydel

Laurbærgården på Frederiksbro er perfekt til dig, som vil bo i en helt ny bydel, hvor der er skabt rum til fællesskaber og spirende relationer mellem naboer. Du får glæde af et hyggeligt gårdmiljø med plads til både afslapning og leg, og et stenkast fra din hoveddør ligger Frederiksbro Parken og Svanesøen. Derudover har du nem adgang til faciliteter som multibane, udendørs fitnessområde, legepladser og privat badepavillon, der er fordelt rundt på områdets fællesarealer.

På Frederiksbro bor du både tæt på mulighederne i Hillerød by og de grønne omgivelser i Bøllemosen og Tirsdagsskoven. Frederiksborg Slot og dets eventyrlige haver er også i gåafstand fra din bolig. 1,2 km fra din bolig finder du også Frederiksborg Slot og de eventyrlige haver, som danner ramme om smukke gåture hele året rundt.

default

Guld i bæredygtighed

Laurbærgården er DGNB guld-certificeret med en samlet score på 69,5% ud af 100 mulige. DGNB-certificeringsordningen bygger på en helhedsorienteret tilgang til bæredygtighed og evaluerer et byggeri eller byområde ud fra seks hovedområder: Miljømæssig kvalitet, økonomisk kvalitet, social kvalitet, teknisk kvalitet, proceskvalitet og områdekvalitet.

Laurbærgården scorer bl.a. højt i kriterierne ”miljøvenlig indvending af materialer”, ”dokumentation af kvalitet i udførelsen”, ”termisk komfort”, ”tryghed og sikkerhed” samt ”vejledning om vedligehold og brug af bygningen”.   

Oplev Laurbærgården og find dit nye hjem

Kontakt os for spørgsmål eller fremvisning

Er du interesseret i en bolig på Frederiksbro?

Er du interesseret i en lejebolig på Frederiksbro? Udfyld formularen herunder og få besked, når en ledig bolig matcher dine ønsker. Det er gratis og helt uforpligtende at stå på ventelisten.
  Jeg er interesseret i at høre mere om:


  Du er til enhver tid velkommen til at kontakte home Hillerød for mere information. Hold dig også opdateret på vores boligvælger eller skriv dig op til vores nyhedsbrev.   Denne browser understøttes ikke længere

   Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

   Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

   Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

   Kontakt os for fremvisning

   Har du spørgsmål, eller vil du gerne se boligen?

   Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej.