Nyopførte udsigtsboliger i Multebærhaven

Multebærhaven er et 15. etagers punkthus med i alt 84 lejligheder, som er mellem 62 og 207 m2 og fordeler sig på 2-5 værelser. Med de varierende størrelser og værelsesantal kan du nemt finde en bolig, der passer helt perfekt til dig.

Fra lejlighedernes altaner og store vinduespartier kan du nyde udsigten over Frederiksbro og de omkringliggende områder. Få skridt fra din hoveddør ligger både Frederiksbro Parken, bydelens grønne hjerte, og det levende Frederiksbro Torv.

Multebærhaven er perfekt til dig, som søger en eksklusiv lejebolig tæt på både fredelig natur og en levende bymidte. Et stenkast fra din lejlighed kan du lade batterierne op med grøn energi fra Tirsdagsskoven og Bøllemosen. Samtidig er der kort vej til Hillerøds bymidte, hvor du får glæde af gode shoppingmuligheder, spisesteder og oplevelser.

Nysgerrig på Multebærhaven? Her kan du gå på opdagelse i punkthusets boliger og læse meget mere om, hvad du får glæde af som beboer i Multebærhaven.

Lejligheder med suveræn udsigt

Uanset hvilket verdenshjørne, du vender blikket mod, venter der fra Multebærhavens boliger en helt suveræn udsigt over Frederiksbro, den smukke natur i området og ikke mindst Frederiksborg Slot og Hillerød by.

Mod syd og sydvest sætter Bøllemosen og Tirsdagsskoven et grønt præg på udsigten, og mod nordøst drages blikket af Frederiksborg Slot og dets smukke spir. Derudover får du frit udsyn til Frederikbros grønne oaser, herunder Frederiksbro Parken, der sammen med Svanesøen strækker sig gennem hele bydelen.

Med Multebærhavens boliger får du de allerbedste forudsætninger for at nyde den helt fantastiske udsigt over området. Boligerne har op til 180 graders panoramaudsigt og giver dermed rig mulighed for at overvære både solopgange og solnedgange.

Bo lige ud til Frederiksbro Parken

Med naturen lige uden for hoveddøren er du sikker på at få din daglige grønne dosis. Lige ved siden af Multebærhaven finder du Frederiksbros grønne hjerte, Frederiksbro Parken. Sammen med sin 300 meter lange Svanesø skaber parken et naturligt samlingspunkt, hvor der er lagt op til aktiviteter både ved og på vandet. Følger du Svanesøen mod syd, er både Bøllemosen og Tirsdagsskoven en meget kort gåtur væk. 

Lige rundt om hjørnet ligger også Frederiksbro Torv, hvor du kan opleve en levende stemning og få glæde af stemningsfyldte miljøer.

En lejebolig ud over det sædvanlige

Omdrejningspunktet på Frederiksbro er kvalitet, og i de arkitekttegnede boliger er intet overladt til tilfældighederne. Multebærhaven er ingen undtagelse, og materialer til både gulve, køkkener og badeværelser er nøje udvalgt. Sammen med lyse og velindrettede rum skaber det høje materialevalg et hjem ud over det sædvanlige. Et hjem, der danner rammen om en luksuriøs hverdag, som du kan fylde ud med det, der betyder noget for dig. 

På Frederiksbro lever serviceniveauet op til højeste standard, og dygtige servicemedarbejdere vedligeholder bydelen, så den altid fremstår fra sin smukkeste side. Som noget helt særligt har Frederikbro også sin egen private Badepavillon, der ligger lige på den anden side af Svanesøen kun få minutters gang fra Multebærhaven.  

Oplev Multebærhaven og find dit nye hjem

Kontakt os for spørgsmål eller fremvisning

Er du interesseret i en bolig på Frederiksbro?

Er du interesseret i en lejebolig på Frederiksbro? Udfyld formularen herunder og få besked, når en ledig bolig matcher dine ønsker. Det er gratis og helt uforpligtende at stå på ventelisten.
  Jeg er interesseret i at høre mere om:


  Du er til enhver tid velkommen til at kontakte home Hillerød for mere information. Hold dig også opdateret på vores boligvælger eller skriv dig op til vores nyhedsbrev.

  Er du interesseret i en bolig på Frederiksbro?

  Her kan du skrive dig op, hvis du er interesseret i en bolig på Frederiksbro. Så kontakter vi dig, hvis der er en ledig bolig, som passer til dine ønsker. Er der ikke det, kan du vælge at stå på ventelisten og blive kontaktet, så snart vi kan tilbyde dig en.
   Jeg er interesseret i at høre mere om:


   Du er til enhver tid velkommen til at kontakte home Hillerød for mere information. Hold dig også opdateret på vores boligvælger eller skriv dig op til vores nyhedsbrev.    Denne browser understøttes ikke længere

    Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

    Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

    Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

    Kontakt os for fremvisning

    Har du spørgsmål, eller vil du gerne se boligen?

    Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej.