Venteliste og kontakt

Er du interesseret i en lejebolig på Frederiksbro? Udfyld formularen herunder og få besked, når en ledig bolig matcher dine ønsker. Det er gratis og helt uforpligtende at stå på ventelisten.

Du er til enhver tid velkommen til at kontakte home Hillerød for mere information. Hold dig også opdateret på vores boligvælger eller skriv dig op til vores nyhedsbrev.

Udlejer

M. Goldschmidt Ejendomme A/S

Grønningen 25,
1270 København K
Tlf. +45 33 63 09 00
udlejning@mgh.dk

Ejendomsmægler

home Hillerød
Lone Bøegh Henriksen A/S

Nordstenvej 9
3400 Hillerød
Tlf. +45 33 33 03 05
frederiksbro@home.dk

Find vej til Frederiksbro

Om M. Goldschmidt Ejendomme A/S

M. Goldschmidt Ejendomme bygger, drifter og udvikler ejendomme i og omkring København samt på Sjælland. Porteføljen består af attraktive, velholdte ejendomme på centrale placeringer. Vores filosofi er nemlig, at velbeliggende og velholdte ejendomme tiltrækker de bedste og mest tilfredse lejere.

Vi er en del af M. Goldschmidt koncernen, som blev grundlagt af Mikael Goldschmidt i 1979 og siden da har investeret i ejendomme, virksomheder og værdipapirer under mottoet ”Styrken, Viljen og Evnen til at løfte enhver opgave, vi påtager os”.

Med Frederiksbro skaber vi en bydel, som danner varme, trygge og naturskønne rammer om beboere i alle aldre. Hos M. Goldschmidt Ejendomme har vi nemlig fokus på helhedsoplevelsen, når vi bygger og udvikler lejeboliger.  Denne browser understøttes ikke længere

  Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

  Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

  Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

  Kontakt os for fremvisning

  Har du spørgsmål, eller vil du gerne se boligen?

  Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej.