Kontakt og information

Her kan du skrive dig op, hvis du er interesseret i en bolig på Frederiksbro. Så kontakter vi dig, hvis der er en ledig bolig, som passer til dine ønsker. Er der ikke det, kan du vælge at stå på ventelisten og blive kontaktet, så snart vi kan tilbyde dig en.Jeg er interesseret i at høre mere om:


Du er til enhver tid velkommen til at kontakte home Hillerød for mere information. Hold dig også opdateret på vores boligvælger eller skriv dig op til vores nyhedsbrev.

Udlejer

M. Goldschmidt Ejendomme A/S

Grønningen 25,
1270 København K
Tlf. +45 33 63 09 00
udlejning@mgh.dk

Ejendomsmægler

home Hillerød
Lone Bøegh Henriksen A/S

Nordstenvej 9
3400 Hillerød
Tlf. +45 33 33 03 05
frederiksbro@home.dk

Find vej til Frederiksbro

Om M. Goldschmidt Ejendomme A/S

M. Goldschmidt Ejendomme A/S er et ejendomsselskab i M. Goldschmidt Holding-koncernen.

Ejendomsporteføljen består primært af attraktive, velbeliggende og velvedligeholdte udlejningsejendomme med central placering, der anvendes til kontorudlejning, bolig, detailudsalg, produktion og lager. Filosofien er, at velbeliggende og velholdte ejendomme tiltrækker de bedste og mest tilfredse lejere.

M. Goldschmidt koncernens hovedsæde er beliggende i København City på Grønningen 25.

Frederiksbro i Hillerød skal ikke alene være det bedste sted i livet, men også et trygt sted at bo. Hos M. Goldschmidt Ejendomme udvikler vi ikke bare lejeboliger, men har altid fokus på helhedsoplevelsen, så vi skaber et område, der er godt og attraktivt at bo og leve i. Vores beboere skal opleve, at der er styr på tingene – og at både boliger, bygninger og udenomsarealer er præsentable.Rejsegilde på Frederiksbro

M. Goldschmidt Ejendomme fejrer i denne uge rejsegilde på første etape af byggeriet på Frederiksbro, Hillerøds nye bydel. Trods en lille forsinkelse i forhold til

Læs mere