Frederiksbro - det bedste sted i livet

Frederiksbro er en helt ny bydel midt i Hillerød, som er skabt ud fra en grundtanke om livets cyklus. Derfor består bydelen af en bred sammensætning af boliger, som kan danne rammen om alle livets faser. Uanset om du er på udkig efter din allerførste lejlighed, en bolig til hele familien, er klar til at starte et nyt kapitel efter at børnene er fløjet fra reden eller bare leder efter en bolig med nem adgang til by og natur – så kan du finde dit kommende hjem på Frederiksbro.   

På Frederiksbro bor du til leje i arkitekttegnede rækkehuse og lejligheder i bedste kvalitet. De fordeler sig på 2-5 værelser og har enten haver, terrasser, altaner eller tagterrasser.  

Bydelen får et grønt hjerte, idet Frederiksbro Parken med sin ca. 300 meter lange svaneformede sø strækker sig fra Bøllemosen og helt op til Herredsvejen. Parken og søen bliver et naturligt samlingspunkt, som til glæde for alle beboere kan danne rammen om afslappende og aktive stunder. 

Fra Frederiksbros østlige grænse og ind til Frederiksbro Parken ligger Frederiksbro Torv, hvor du kan opleve levende stemning og et miljø, som skaber rum til hyggelige timer med familie og venner. På Frederiksbro Torv ligger Erhvervshuset, hvor en helt ny Coop 365-butik slog dørene op i oktober 2021.

Frederiksbro opføres på et 93.826 m2 stort grundareal, som ligger på hjørnet af Roskildevej og Herredsvejen. Frederiksbro bygges etapevis i to byggefelter: Byggefelt A, der ligger øst for Frederiksbro Parken, opføres først, og byggefelt B, der ligger vest for parken, opføres efterfølgende.

Når bydelen står færdig, vil den samlet indeholde 115.000 m2 bolig og 5.000 m2 erhvervslejemål og parkeringskælder. Der kommer i alt ca. 1.300 lejeboliger, der bliver hjem for ca. 3.000 beboere i alle aldre.

Frederiksbro ligger mellem Hillerøds bymidte og det fredede naturområde Bøllemosen

Tæt på naturen og Hillerød by

På Frederiksbro bor du i en levende bydel, som danner varme, trygge og naturskønne rammer om beboere i alle aldre. Her er du tæt på både skønne naturområder som Bøllemosen og Tirsdagsskoven og byens mange muligheder, der ligger i gåafstand fra Frederiksbro.

Over Herredsvejen er der bygget en gang- og cykelbro, og under Roskildevej er en tunnelforbindelse. De to sørger til sammen for, at fodgængere og cyklister trygt kan passere de trafikerede veje, samtidig med at de skaber naturlig sammenhæng mellem Frederiksbro og resten af Hillerød.

Fra Roskildevej og Trollesmindealle er der gode busforbindelser, herunder til Hillerød Station, som også kun er en 6 minutters cykeltur væk. Fra stationen, som er en af Nordsjællands nøglestationer, kan du nemt komme til landsdelens øvrige store byer, og du er i København på kun 40 minutter. Hillerød Station er under udvidelse og bliver forbundet med den nye Favrholm Station nær det kommende Nyt Hospital Sjælland.

Plads til leg på Frederiksbro

Børn og barnlige sjæle får rig mulighed for at slippe fantasien løs i Hillerøds nye bydel, hvor der indrettes flere rum til leg.

I Frederiksbro Parken på den vestlige side af Svanesøen opføres en legeplads udformet som en 5 meter høj svane. Den får klatrenet, klatrevæg, klatretove, rutsjebane og legepanel til de mindste. Legepladsen forventes at stå klar til efteråret 2022.   

På Svanesøens østlige side ligger allerede to mindre legeområder. Ved Blåbærhusene i parkens sydlige del er balancebomme og en fugleredegynge, og ved Rønnebærgården ud til Frederiksbro Torv er monteret en femgynge.

Brænd energi af på multibanen og i udefitness

På den vestlige side af Svanesøen ved siden af badepavillonen opføres en fælles multibane og et udendørs fitnessområde, hvor der er mulighed for at dyrke motion i den friske luft.

På multibanen kan du få pulsen op i selskab med venner eller familie. Her bliver det nemlig muligt at dyrke forskellige former for boldspil, herunder fodbold og basketball. I det udendørs fitnessområde kan du træne både kondition og styrke med hjælp fra multifunktionelle træningsfaciliter.

Multibanen og det udendørs fitnessområde forventes at være klar samtidig med badepavillonen til foråret 2022.

Gang- og cykelbro over Herredsvejen

Som en del af Frederiksbro er opført en kombineret gang- og cykelbro hen over den trafikerede vej Herredsvejen. Broen, som er døbt Frederiksbroen, udspringer fra Frederiksbro Parkens nordlige del og har sit slutpunkt ved Munkeengen.

Frederiksbroen er et af den nye bydels signaturtræk og skaber naturlig og trafiksikker sammenhæng mellem Frederiksbro og resten af Hillerød, så både børn og voksne trygt kan krydse Herredsvejen på vej til skole, uddannelse og arbejde. Broen er oplyst i håndlisten og har elevatortårn, så den er nem og bekvem for alle at bruge.

Ved foden af Frederiksbroen for enden af Svanesøen ligger et rekreativt terrasse- og vandtrappemiljø, hvor du kan nyde udsigten til Frederiksbro Parken og Bøllemosen.

Frederiksbro Badepavillon

Som noget helt særligt får Frederiksbro en privat badepavillon, som bydelens beboere får glæde af. Pavillonen ligger i bydelens sydlige ende lige ud til Frederiksbro Parken, Svanesøen og Bøllemosen, så der venter en smuk udsigt gennem bygningens glasfacader.

Badepavillonen huser et 10×25 meter langt svømmebassin, omklædningsfaciliteter og en tagterrasse, hvor du kan nyde de grønne omgivelser. 

Den private badepavillon er under opførelse og forventes at være færdig i maj 2022, hvorefter den kan benyttes af Frederiksbros beboere hele året rundt. Der tilknyttes livredder, så svømmeture og leg foregår i trygge omgivelser.

Erhvervshuset på Frederiksbro

Centralt på Frederiksbro ligger den moderne, gyldne bygning Erhvervshuset. Her er en række erhvervslejemål, som skal bidrage til at skabe liv og stemning på Frederiksbro. I stueetagen åbnede en spritny Coop 365-dagligvarebutik på 1.200 m2, og beboerne på Frederiksbro har dermed – bogstaveligt talt – indkøbsmulighederne lige om hjørnet.

I Erhvervshuset er også parkeringshus med 2 timers gratis parkering, og langs bygningen strækker det hyggelige Frederiksbro Torv sig. Torvet bliver et naturligt samlingspunkt for den nye bydels beboere med masser af liv og god plads til mødes i hyggelige omgivelser.

Har du en virksomhed, og er du interesseret i at leje dig ind i Erhvervshuset? Kontakt os på 33 63 09 00 for at høre nærmere om mulighederne på Frederiksbro.

Timeline

Blåbærhaven er en 6-etagers karrébygning med i alt 76 2-5-værelses lejligheder på 46-119 m2. Alle lejligheder har egen altan eller terrasse, og bygningen har også en fælles tagterrasse, som beboerne kan bruge.

Multebærhaven er et punkthus i 15 etager. Her er i alt 84 lejligheder med 2-5 værelser i størrelsen 62-207 m2, og de har alle egen altan eller terrasse.

89 rækkehuse på 84-144 m2. Boligerne har 3, 4 eller 5 værelser og er i 1, 2 eller 3 plan. De har alle egen carport, skur og terrasse, og der er mulighed for altan, tagterrasse og/eller have.

Rønnebærgården er en karrébygning på 6 etager med i alt 89 lejligheder. Her er 2-5-værelses boliger i størrelsen 66-131 m2. Mange af lejlighederne har egen terrasse eller altan, og Rønnebærgården har også en fælles tagterrasse.

Laurbærhaven er et punkthus i 15 etager. Der bliver i alt 85 lejligheder med 2-5 værelser på 62-177 m2. Der er mulighed for altan eller terrasse.

I Erhvervshuset ligger en række erhvervslejemål, som skal bidrage med liv og stemning på Frederiksbro. Her er blandt andet åbnet en helt ny Coop 365-dagligvarebutik i oktober 2021.

Laurbærgården er karréboliger i 7 etager. Der bliver i alt 114 lejligheder med 1-5 værelser. Boligerne forventes at være klar til indflytning i starten af 2023.

Melbærgården er karréboliger i 5 etager. Der bliver i alt 203 lejligheder med 1-5 værelser. Indflytningsdato er endnu ikke fastlagt, nærmere information følger.

Er du interesseret i en bolig på Frederiksbro?

Er du interesseret i en lejebolig på Frederiksbro? Udfyld formularen herunder og få besked, når en ledig bolig matcher dine ønsker. Det er gratis og helt uforpligtende at stå på ventelisten.
Jeg er interesseret i at høre mere om:


Du er til enhver tid velkommen til at kontakte home Hillerød for mere information. Hold dig også opdateret på vores boligvælger eller skriv dig op til vores nyhedsbrev.Udendørs fitnessområde på vej

Beboerne på Frederiksbro kan inden længe trække i sportstøjet og få pulsen op på et spritnyt udendørs Calisthenics fitnessområde med funktionelle træningsredskaber fra Kenguru Pro.

Læs mere

Frederiksbroen er åbnet

M. Goldschmidt Ejendomme A/S har åbnet for adgang til Frederiksbroen, den nye gang- og cykelbro som forbinder Hillerøds nye bydel med Munkeengen, og ibrugtagningen vækker

Læs mere

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.