Frederiksbro - det bedste sted i livet

Frederiksbro er en helt ny bydel midt i Hillerød, som er skabt ud fra en grundtanke om livets cyklus. Derfor består bydelen af en bred sammensætning af boliger, som kan danne rammen om alle livets faser. Uanset om du er på udkig efter din allerførste lejlighed, en bolig til hele familien, er klar til at starte et nyt kapitel efter at børnene er fløjet fra reden eller bare leder efter en bolig med nem adgang til by og natur – så kan du finde dit kommende hjem på Frederiksbro.   

På Frederiksbro bor du til leje i arkitekttegnede rækkehuse og lejligheder i bedste kvalitet. De fordeler sig på 1-5 værelser og har enten haver, terrasser, altaner eller tagterrasser.  

Bydelen får et grønt hjerte, idet Frederiksbro Parken med sin ca. 300 meter lange svaneformede sø strækker sig fra Bøllemosen og helt op til Herredsvejen. Parken og søen bliver et naturligt samlingspunkt, som til glæde for alle beboere kan danne rammen om afslappende og aktive stunder. 

Fra Frederiksbros østlige grænse og ind til Frederiksbro Parken ligger Frederiksbro Torv, hvor du kan opleve levende stemning og et miljø, som skaber rum til hyggelige timer med familie og venner. På Frederiksbro Torv ligger Erhvervshuset, hvor en helt ny Coop 365-butik slog dørene op i oktober 2021.

Frederiksbro opføres på et 93.826 m2 stort grundareal, som ligger på hjørnet af Roskildevej og Herredsvejen. Frederiksbro bygges etapevis i to byggefelter: Byggefelt A, der ligger øst for Frederiksbro Parken, opføres først, og byggefelt B, der ligger vest for parken, opføres efterfølgende.

Når bydelen står færdig, vil den samlet indeholde 115.000 m2 bolig og 5.000 m2 erhvervslejemål og parkeringskælder. Der kommer i alt ca. 1.300 lejeboliger, der bliver hjem for ca. 3.000 beboere i alle aldre.

Frederiksbro ligger mellem Hillerøds bymidte og det fredede naturområde Bøllemosen

Tæt på naturen og Hillerød by

På Frederiksbro bor du i en levende bydel, som danner varme, trygge og naturskønne rammer om beboere i alle aldre. Her er du tæt på både skønne naturområder som Bøllemosen og Tirsdagsskoven og byens mange muligheder, der ligger i gåafstand fra Frederiksbro.

Over Herredsvejen er der bygget en gang- og cykelbro, og under Roskildevej er en tunnelforbindelse. De to sørger til sammen for, at fodgængere og cyklister trygt kan passere de trafikerede veje, samtidig med at de skaber naturlig sammenhæng mellem Frederiksbro og resten af Hillerød.

Fra Roskildevej og Trollesmindealle er der gode busforbindelser, herunder til Hillerød Station, som også kun er en 6 minutters cykeltur væk. Fra stationen, som er en af Nordsjællands nøglestationer, kan du nemt komme til landsdelens øvrige store byer, og du er i København på kun 40 minutter. Hillerød Station er desuden forbundet med den nye Favrholm Station nær det kommende Nyt Hospital Sjælland.

Plads til leg på Frederiksbro

Børn og barnlige sjæle har rig mulighed for at slippe fantasien løs i Hillerøds nye bydel, hvor der er indrettet flere rum til leg.

I Frederiksbro Parken på den vestlige side af Svanesøen ligger Svanelegepladsen, som blandt andet har klatrenet, klatrevæg, klatretove og rutsjebane.   

På Svanesøens østlige side ligger også to mindre legeområder. Ved Blåbærhusene i parkens sydlige del er balancebomme og en fugleredegynge, og ved Rønnebærgården ud til Frederiksbro Torv er monteret en femgynge.

Brænd energi af på multibanen og i udefitness

På Frederiksbro ligger en fælles multibane, hvor du kan få pulsen op i selskab med venner eller familie. Her er det nemlig muligt at dyrke forskellige former for boldspil som fodbold og basketball.

Derudover er også opført et udendørs Calisthenics fitnessområde med funktionelle træningsredskaber fra Kenguru Pro. Her kan man med brug af egen kropsvægt træne alle muskelgrupper, og træningsformen er med til at forbedre både koordination, fleksibilitet og styrke.

Det udendørs fitnessområde er åbent for alle og ligger i Frederiksbro Parkens sydlige ende på den vestlige side af Svanesøen.

Gang- og cykelbro over Herredsvejen

Som en del af Frederiksbro er opført en kombineret gang- og cykelbro hen over den trafikerede vej Herredsvejen. Broen, som er døbt Frederiksbroen, udspringer fra Frederiksbro Parkens nordlige del og har sit slutpunkt ved Munkeengen.

Frederiksbroen er et af den nye bydels signaturtræk og skaber naturlig og trafiksikker sammenhæng mellem Frederiksbro og resten af Hillerød, så både børn og voksne trygt kan krydse Herredsvejen på vej til skole, uddannelse og arbejde. Broen er oplyst i håndlisten og har elevatortårn, så den er nem og bekvem for alle at bruge.

Ved foden af Frederiksbroen for enden af Svanesøen ligger et rekreativt terrasse- og vandtrappemiljø, hvor du kan nyde udsigten til Frederiksbro Parken og Bøllemosen.

Frederiksbro Badepavillon

Som noget helt særligt har Frederiksbro en privat badepavillon, som bydelens beboere har mulighed for at blive medlem af. Pavillonen ligger i bydelens sydlige ende lige ud til Frederiksbro Parken, Svanesøen og Bøllemosen, så der venter en smuk udsigt gennem bygningens glasfacader.

Badepavillonen huser et 10×25 meter langt svømmebassin, omklædningsfaciliteter, sauna og en åben tagterrasse på toppen, hvor du kan nyde de grønne omgivelser. 

Den private badepavillon kan benyttes af Frederiksbros beboere hele året rundt inden for åbningstiderne. Der er tilknyttet livreddere, så svømmeture og leg foregår i trygge omgivelser.

Erhvervshuset på Frederiksbro

Centralt på Frederiksbro ligger den moderne, gyldne bygning Erhvervshuset. Her er en række erhvervslejemål, som skal bidrage til at skabe liv og stemning på Frederiksbro. I stueetagen er en spritny Coop 365-dagligvarebutik på 1.200 m2, og beboerne på Frederiksbro har dermed – bogstaveligt talt – indkøbsmulighederne lige om hjørnet.

I foråret 2024 åbnede en ny Trek Flagship Store ved siden af Coop 365. Butikken er indrettet med et mindre caféområde med mulighed for at tanke op på kaffe og andre lækkerier.

I Erhvervshuset er også parkeringshus med 2 timers gratis parkering, og langs bygningen strækker det hyggelige Frederiksbro Torv sig. Torvet bliver et naturligt samlingspunkt for den nye bydels beboere med masser af liv og god plads til mødes i hyggelige omgivelser.

Timeline

Blåbærhaven er en 6-etagers karrébygning med i alt 76 2-5-værelses lejligheder på 46-119 m2. Alle lejligheder har egen altan eller terrasse, og bygningen har også en fælles tagterrasse, som beboerne kan bruge.

Multebærhaven er et punkthus i 15 etager. Her er i alt 84 lejligheder med 2-5 værelser i størrelsen 62-207 m2, og de har alle egen altan eller terrasse.

89 rækkehuse på 84-144 m2. Boligerne har 3, 4 eller 5 værelser og er i 1, 2 eller 3 plan. De har alle egen carport, skur og terrasse, og der er mulighed for altan, tagterrasse og/eller have.

Rønnebærgården er en karrébygning på 6 etager med i alt 89 lejligheder. Her er 2-5-værelses boliger i størrelsen 66-131 m2. Mange af lejlighederne har egen terrasse eller altan, og Rønnebærgården har også en fælles tagterrasse.

Laurbærhaven er et punkthus på 15 etager. Her er i alt 85 lejligheder med 2-5 værelser på 62-177 m2. Alle lejligheder har egen altan eller terrasse.

I Erhvervshuset ligger en række erhvervslejemål, som skal bidrage med liv og stemning på Frederiksbro. Her ligger bl.a. en Coop 365-dagligvarebutik og en Leadout Cycling Trek Flagship Store. Ejendommen fungerer også som parkeringshus. 

Laurbærgården er karréboliger i 7 etager. Ejendommen har i alt 114 lejligheder med 1-4 værelser, og de fleste af dem har egen altan eller terrasse, og på toppen af bygningen venter en fælles tagterrasse.

Melbærgården er en 5-7 etagers karré, som står indflytningsklar i december 2024. Der bliver i alt 203 lejligheder med 1-3 værelser. I gården etableres et hyggeligt fælles miljø. 

Er du interesseret i en bolig på Frederiksbro?

Er du interesseret i en lejebolig på Frederiksbro? Udfyld formularen herunder og få besked, når en ledig bolig matcher dine ønsker. Det er gratis og helt uforpligtende at stå på ventelisten.
  Jeg er interesseret i at høre mere om:


  Du er til enhver tid velkommen til at kontakte home Hillerød for mere information. Hold dig også opdateret på vores boligvælger eller skriv dig op til vores nyhedsbrev.   Denne browser understøttes ikke længere

   Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

   Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

   Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

   Kontakt os for fremvisning

   Har du spørgsmål, eller vil du gerne se boligen?

   Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej.