Det bedste sted at bo

På Frederiksbro i Hillerød kommer du til at bo i rækkehuse eller lejligheder af bedste kvalitet. Frederiksbro bliver nemlig en bydel med en bred sammensætning af lejeboliger. De 2 – 5 værelses lejeboliger etableres som enten rækkehuse eller lejligheder, og kan rumme alt fra det unge par, til familieboliger, og boliger for enlige samt ældre. Alle boligerne er moderne indrettet i høj kvalitet med elevatorer og enten altaner, terrasser eller haver/tagterrasser.

Frederiksbro opføres på et 93.826 m2 stort grundareal, og er centralt beliggende på hjørnet af Roskildevej og Herredsvejen. Frederiksbro er således placeret tæt på Hillerøds bymidte og det fredede naturområde Bøllemosen samt Tirsdagsskoven. Dermed er Frederiksbro Parken med til at bringe naturen ind mellem bygningerne, til stor glæde for de kommende beboere på Frederiksbro. Der opføres ca. 1.300 boliger, og bliver hjem for ca. 3.500 beboere i alle aldre.

Når bydelen er færdigopført, vil den samlet indeholde 115.000 kvadratmeter bolig og 5.000 kvadratmeter erhvervslejemål og parkeringskælder.

Centralt for bydelen bliver Frederiksbro Parken med sin 300 meter lange sø formet som en svane. Parken kommer til at løbe tværs gennem bebyggelsen fra Bøllemosen og helt op til Herredsvejen og er således med til at trække naturen ind i byen.

Frederiksbro opføres etapevis i to byggefelter. Byggefelt A, der ligger øst for Frederiksbro Parken, opføres først, og byggefelt B, der ligger vest for parken, opføres efterfølgende.

Frederiksbro Parken anlægges i takt med, at de enkelte etaper opføres, og bliver et attraktivt grønt, rekreativt område til glæde for bydelens beboere

Frederiksbro ligger mellem Hillerøds bymidte og det fredede naturområde Bøllemosen

Det bedste sted i byen

På Frederiksbro får du kort afstand til alt, Hillerøds bymidte har at byde på. Her finder du gode shoppingmuligheder, et rigt forenings- og kulturliv samt ikke mindst det smukke Frederiksborg Slot med slotssøen og slotshaverne. Derudover har Hillerød et bredt udvalg af uddannelsesinstitutioner og et blomstrende erhvervsliv.

Samtidig bor du lige ud til naturområder i Bøllemosen og Tirsdagsskoven, hvor Frederiksbro Parken er med til at bringe naturen ind mellem bygningerne.

På Frederiksbro kommer du ikke bare til at bo centralt i Hillerød – men også centralt i Nordsjælland. Fra Hillerød Station, der er en af Danmarks største pendlerstationer, er det nemt at komme til landsdelens øvrige større byer.

Sikker adgang til bymidten

Turen fra Frederiksbro til Hillerøds bymidte og skoler går via Frederiksbroen – i hvert fald hvis du er på gåtur eller cykel. Her kan du nemlig trygt krydse Herredsvejen. Dermed er der nem adgang til bymidten, slottet og til skoler.

I Frederiksbro Parkens nordlige del, hvor Svanesøen har sit ”næb”, munder Frederiksbroen ud i et rekreativt samlingspunkt med vandtrappe, udsigtsplatform og ikke mindst en klatrevæg, der bidrager med liv og aktivitet. Her mødes og nydes livet på Frederiksbro på alle tider af året.

Frederiksbro Badepavillon

Som noget helt usædvanligt har Frederiksbro sin egen badepavillon, der kan benyttes af beboerne. Gennem pavillonens glasfacader er der en smuk udsigt til Svanesøen og bydelens signaturtræk, Frederiksbro Parken. På pavillonens tag finder du en solterrasse med udsigt over søen, parken og de fredede naturområder i Bøllemosen.

Timeline

23 rækkehuse på 84-144 m2. Boligerne har 3,4 eller 5 værelser og er i 1, 2 eller 3 plan. De har alle egen carport samt lille terrasse, og rækkehusene i 2 og 3 plan har også altan eller tagterrasse. Der er desuden mulighed for have. 

31 rækkehuse på 99-144 m2. Boligerne har 4 eller 5 værelser og er i 1,2 eller 3 plan. De har alle egen carport samt lille terrasse, og rækkehusene i 2 og 3 plan har også altan eller tagterrasse. Der er desuden mulighed for have.

Blåbærhaven er karréboliger i 6 etager. Der bliver i alt 76 lejligheder med 2-5 værelser i størrelsen 46-119 m2. Der er mulighed for altan, og bygningen har desuden tagterrasse.

Multebærhaven er et punkthus i 15 etager. Der bliver i alt 84 lejligheder med 2-5 værelser i størrelsen 62-207 m2. Der er mulighed for altan. 

35 rækkehuse på 99-144 m2. Boligerne har 4 eller 5 værelser og er i 1,2 eller 3 plan. De har alle egen carport samt lille terrasse, og rækkehusene i 2 og 3 plan har også altan eller tagterrasse. Der er desuden mulighed for have. 

Erhvervshuset er erhvervslejemål. Her er fx mulighed for at drive dagligvarehandel, fitnesscenter, bager, apotek, lægehus mv.

Laurbærhaven er et punkthus i 15 etager. Der bliver i alt 85 lejligheder med 2-5 værelser på 62-177 m2. Der er mulighed for altan.

Melbærgården er karréboliger i 5 etager. Der bliver i alt 200 lejligheder med 1-5 værelser.

Laurbærgården er karréboliger i 7 etager. Der bliver i alt 115 lejligheder med 1-5 værelser.

Er du interesseret i en bolig på Frederiksbro?

Her kan du skrive dig op, hvis du er interesseret i en bolig på Frederiksbro. Så kontakter vi dig, hvis der er en ledig bolig, som passer til dine ønsker. Er der ikke det, kan du vælge at stå på ventelisten og blive kontaktet, så snart vi kan tilbyde dig en.Jeg er interesseret i at høre mere om:


Du er til enhver tid velkommen til at kontakte home Hillerød for mere information. Hold dig også opdateret på vores boligvælger eller skriv dig op til vores nyhedsbrev.Rejsegilde på Frederiksbro

M. Goldschmidt Ejendomme fejrer i denne uge rejsegilde på første etape af byggeriet på Frederiksbro, Hillerøds nye bydel. Trods en lille forsinkelse i forhold til

Læs mere