Det bedste sted at bo

På Frederiksbro i Hillerød kommer du til at bo i rækkehuse eller lejligheder af bedste kvalitet. Frederiksbro bliver nemlig en bydel med en bred sammensætning af lejeboliger. De 2 – 5 værelses lejeboliger etableres som enten rækkehuse eller lejligheder, og kan rumme alt fra det unge par, til familieboliger, og boliger for enlige samt ældre. Alle boligerne er moderne indrettet i høj kvalitet med elevatorer og enten altaner, terrasser eller haver/tagterrasser.

Frederiksbro opføres på et 93.826 m2 stort grundareal, og er centralt beliggende på hjørnet af Roskildevej og Herredsvejen. Frederiksbro er således placeret tæt på Hillerøds bymidte og det fredede naturområde Bøllemosen samt Tirsdagsskoven. Dermed er Frederiksbro Parken med til at bringe naturen ind mellem bygningerne, til stor glæde for de kommende beboere på Frederiksbro. Der opføres ca. 1.300 boliger, og bliver hjem for ca. 3.500 beboere i alle aldre.

Når bydelen er færdigopført, vil den samlet indeholde 115.000 kvadratmeter bolig og 5.000 kvadratmeter erhvervslejemål og parkeringskælder.

Centralt for bydelen bliver Frederiksbro Parken med sin 300 meter lange sø formet som en svane. Parken kommer til at løbe tværs gennem bebyggelsen fra Bøllemosen og helt op til Herredsvejen og er således med til at trække naturen ind i byen.

Frederiksbro opføres etapevis i to byggefelter. Byggefelt A, der ligger øst for Frederiksbro Parken, opføres først, og byggefelt B, der ligger vest for parken, opføres efterfølgende.

Frederiksbro Parken anlægges i takt med, at de enkelte etaper opføres, og bliver et attraktivt grønt, rekreativt område til glæde for bydelens beboere

Frederiksbro ligger mellem Hillerøds bymidte og det fredede naturområde Bøllemosen

Det bedste sted i byen

På Frederiksbro får du kort afstand til alt, Hillerøds bymidte har at byde på. Her finder du gode shoppingmuligheder, et rigt forenings- og kulturliv samt ikke mindst det smukke Frederiksborg Slot med slotssøen og slotshaverne. Derudover har Hillerød et bredt udvalg af uddannelsesinstitutioner og et blomstrende erhvervsliv.

Samtidig bor du lige ud til naturområder i Bøllemosen og Tirsdagsskoven, hvor Frederiksbro Parken er med til at bringe naturen ind mellem bygningerne.

På Frederiksbro kommer du ikke bare til at bo centralt i Hillerød – men også centralt i Nordsjælland. Fra Hillerød Station, der er en af Danmarks største pendlerstationer, er det nemt at komme til landsdelens øvrige større byer.

Sikker adgang til bymidten

Som en del af Frederiksbro opføres en kombineret gang- og cykelbro hen over den trafikerede vej Herredsvejen. Broen, som er døbt Frederiksbroen, udspringer fra Frederiksbro Parkens nordlige del og har sit slutpunkt ved Munkeengen.

Frederiksbroen er et af den nye bydels signaturtræk og vil skabe naturlig og trafiksikker sammenhæng mellem Frederiksbro og resten af Hillerød, så både børn og voksne trygt kan krydse Herredsvejen på vej til skole, uddannelse og arbejde. Broen bliver oplyst i håndlisten og får på begge sider af Herredsvejen elevatortårne, så den er nem og bekvem for alle at bruge.

Ved foden af Frederiksbroen for enden af Svanesøen skabes et rekreativt samlingspunkt med vandtrappe, udsigtsplatform og ikke mindst en klatrevæg. Broen forventes at være færdig ved udgangen af 2021, hvor den står klar til at danne ramme mange hyggelige og aktive stunder i den friske luft.

Frederiksbro Badepavillon

Som noget helt særligt får Frederiksbro en privat badepavillon, som bydelens beboere får glæde af. Pavillonen ligger i bydelens sydlige ende lige ud til Frederiksbro Parken, Svanesøen og Bøllemosen, så der venter en smuk udsigt gennem bygningens glasfacader.

Badepavillonen huser et 10×25 meter langt svømmebassin, omklædningsfaciliteter og en tagterrasse, hvor du kan nyde de grønne omgivelser. 

Den private badepavillon er under opførelse og forventes at blive indviet til april 2022, hvorefter den kan benyttes af Frederiksbros beboere hele året rundt. Der tilknyttes livredder, så svømmeture og leg foregår i trygge omgivelser

Erhvervshuset på Frederiksbro

Centralt på Frederiksbro ligger den moderne, gyldne bygning Erhvervshuset. Her ligger en række erhvervslejemål, som skal bidrage til at skabe liv og stemning på Frederiksbro. I stueetagen åbner blandt andet en spritny 1.200 m2 stor Coop 365-dagligvarebutik ultimo oktober 2021. Beboerne på Frederiksbro kommer dermed – bogstaveligt talt – til at have indkøbsmulighederne lige om hjørnet.

I Erhvervshuset er også parkeringshus med 2 timers gratis parkering, og langs bygningen strækker det hyggelige Frederiksbro Torv sig. Torvet bliver et naturligt samlingspunkt for den nye bydels beboere med masser af liv og god plads til mødes i hyggelige omgivelser.

Har du en virksomhed, og er du interesseret i at leje dig ind i Erhvervshuset? Kontakt os på 33 63 09 00 for at høre nærmere om mulighederne på Frederiksbro.

Timeline

23 rækkehuse på 84-144 m2. Boligerne har 3,4 eller 5 værelser og er i 1, 2 eller 3 plan. De har alle egen carport samt lille terrasse, og rækkehusene i 2 og 3 plan har også altan eller tagterrasse. Der er desuden mulighed for have.

31 rækkehuse på 99-144 m2. Boligerne har 4 eller 5 værelser og er i 1,2 eller 3 plan. De har alle egen carport samt lille terrasse, og rækkehusene i 2 og 3 plan har også altan eller tagterrasse. Der er desuden mulighed for have.

Blåbærhaven er karréboliger i 6 etager. Der bliver i alt 76 lejligheder med 2-5 værelser i størrelsen 46-119 m2. Der er mulighed for altan, og bygningen har desuden tagterrasse.

Multebærhaven er et punkthus i 15 etager. Der bliver i alt 84 lejligheder med 2-5 værelser i størrelsen 62-207 m2. Der er mulighed for altan.

35 rækkehuse på 99-144 m2. Boligerne har 4 eller 5 værelser og er i 1,2 eller 3 plan. De har alle egen carport samt lille terrasse, og rækkehusene i 2 og 3 plan har også altan eller tagterrasse. Der er desuden mulighed for have.

Rønnebærgården er karréboliger i 6 etager. Der bliver i alt 89 lejligheder med 2-5 værelser på 66-131 m2. Indflytning fra oktober 2021.

Laurbærhaven er et punkthus i 15 etager. Der bliver i alt 85 lejligheder med 2-5 værelser på 62-177 m2. Der er mulighed for altan.

I Erhvervshuset ligger en række erhvervslejemål, som skal bidrage med liv og stemning på Frederiksbro. Her åbner blandt andet en helt ny Coop 365-dagligvarebutik til oktober 2021.

Melbærgården er karréboliger i 5 etager. Der bliver i alt 200 lejligheder med 1-5 værelser. Indflytningsdato er endnu ikke fastlagt, nærmere information følger.

Laurbærgården er karréboliger i 7 etager. Der bliver i alt 115 lejligheder med 1-5 værelser. Indflytningsdato er endnu ikke fastlagt, nærmere information følger.

Er du interesseret i en bolig på Frederiksbro?

Her kan du skrive dig op, hvis du er interesseret i en bolig på Frederiksbro. Så kontakter vi dig, hvis der er en ledig bolig, som passer til dine ønsker. Er der ikke det, kan du vælge at stå på ventelisten og blive kontaktet, så snart vi kan tilbyde dig en.
Jeg er interesseret i at høre mere om:


Du er til enhver tid velkommen til at kontakte home Hillerød for mere information. Hold dig også opdateret på vores boligvælger eller skriv dig op til vores nyhedsbrev.Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.