Credits: Daniel Overbeck
Frederiksborg Slot / VisitNordsjælland
Credits: Tine Uffelmann
VisitNordsjælland
Credits: Thomas Rahbek - SLKE
Frederiksborg Slotshave / VisitNordsjælland
Credits: Daniel Overbeck
Frederiksborg Slot / VisitNordsjælland
Credits: Tine Uffelmann
VisitNordsjælland
Credits: Thomas Rahbek - SLKE
Frederiksborg Slotshave / VisitNordsjælland

Rolige omgivelser og stadig tæt på det hele

I Hillerød bor du både i byen og helt tæt på naturen. Som Sjællands tredjestørste by har Hillerød alt, hvad du har brug for i en velsammenhængende hverdag og ligger samtidig kun 39 kilometer fra København.

Hillerød er en by i rivende udvikling og oplever i disse år en markant stigning i boligbyggeri og erhvervsbyggeri. Nye boliger skyder op overalt, og centrale dele af Hillerød er under udvikling og udvidelse for at sikre et tidssvarende og moderne sted at bo og leve. Blandt andet er Hillerød Station og byens torv under fornyelse, og Nyt Hospital Nordsjælland bliver en af landsdelens største arbejdspladser.

For børnefamilierne er Hillerød en populær by at flytte til, hvilket skaber gode muligheder for sociale fællesskaber og et stærkt fokus på at optimere byens tilbud til familier med børn. Samtidig er der også mange voksne singler og par uden børn i byen, hvilket giver grundlag for et stort kulturudbud, og den afbalancerede befolkningssammensætning er med til at sikre en levende by for alle livsfaser.

Natur, kultur og fritid

Hillerød er omgivet af smukke naturområder. Ikke langt herfra ligger den smukke Gribskov og Store Dyrehave. Derudover er der ikke langt til Arresø og Esrum Sø, der er Danmarks to største søer.

Det majestætiske Frederiksborg Slot er med slotssøen, barokhaverne og Nationalhistorisk Museum landets niendestørste turistattraktion, og på Hillerød Museum kan du opleve byens mangeårige historie.

Det nye sports-, messe- og konferencecenter Royal Stage, som åbnede i 2020, huser jævnligt koncerter, forestillinger, sportsbegivenheder, konferencer og andre events, som tiltrækker gæster fra hele Nordsjælland. Derudover lægger Hillerød rum til lokale festivaler som Østfestival og Hillerød Slotssø Byfest.

Hillerød har desuden svømmehal, bibliotek, biografer, fitnesscentre og et aktivt foreningsliv, hvor der er mulighed for at dyrke en lang række sportsgrene.

Credits: Hillerød Kommune
VisitNordSjælland

Hillerød har et bredt udvalg af uddannelses­institutioner og et blomstrende erhvervsliv

Tine Uffelmann
VisitNordsjælland

Shopping og spisesteder

Hillerøds mange butikker imødekommer alle hverdagens behov. Du finder alt fra modebutikker og supermarkeder til specialforretninger og elektronikforhandlere. Shoppingen kan foregå i den hyggelige gågade eller i indkøbscenteret SlotsArkaderne, som ligger side om side helt centralt i Hillerød by.

Byen rummer også en bred vifte af restauranter og cafeer, hvor du kan finde et lækkert måltid til enhver lejlighed – uanset om du vil spise ude eller tage maden med hjem.

Hvis shoppingturen skal være helt speciel, er København og storbyens puls kun 39 km væk.

Erhvervsliv

Hillerød har et stærkt erhvervsliv, som trives rigtigt godt. Med virksomheder som Novo Nordisk, FOSS, ATP, Hillerød Hospital og FUJIFILM Diosynth Biotechnologies er jobmulighederne både mange og brede. Derudover er Nyt Hospital Sjælland godt på vej i den kommende bydel Favrholm, som ligger syd for centrum.

Hillerød er et centralt knudepunkt på Nordsjælland, så hvis jobbet ligger uden for kommunens grænser, er transportmulighederne gode, og fra Hillerød Station kan du nemt komme til og fra landsdelens øvrige store byer.   

I Hillerød bor du kun 39 km fra København - det er 40 minutter med tog

Infrastruktur

I Hillerød bor du centralt på Nordsjælland med adgang til omkringliggende byer eller naturområder via blandt andet Hillerødmotorvejen og Isterødvejen.

Fra Hillerød Station, som er en af Nordsjællands nøglestationer, kan du nemt komme til landsdelens øvrige store byer, og du er i København på kun 40 minutter. Hillerød Station er desuden direkte forbundet med den nye Favrholm Station, som ligger ved det kommende Nyt Hospital Sjælland.

Uddannelses­muligheder

Hillerød har et væld af uddannelsesmuligheder for børn og unge. Til de små har Hillerød hele syv folkeskoler og fem privatskoler. Frederiksbro hører til Hillerød Vest Skolens afdeling Ålholm.

De unge i Hillerød har mulighed for at læse videre på Frederiksborg Gymnasium & HF, Hillerød Tekniske Gymnasium, Hillerød Handelsgymnasium, HF & VUC Nordsjælland, Erhvervsskolen Nordsjælland, Københavns Professionshøjskole Campus Nordsjælland, Cphbusiness Nordsjælland, Farmakonomskolen samt Nordsjællands Kosmetologskole.

Er du interesseret i en bolig på Frederiksbro?

Er du interesseret i en lejebolig på Frederiksbro? Udfyld formularen herunder og få besked, når en ledig bolig matcher dine ønsker. Det er gratis og helt uforpligtende at stå på ventelisten.
  Jeg er interesseret i at høre mere om:


  Du er til enhver tid velkommen til at kontakte home Hillerød for mere information. Hold dig også opdateret på vores boligvælger eller skriv dig op til vores nyhedsbrev.   Denne browser understøttes ikke længere

   Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

   Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

   Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

   Kontakt os for fremvisning

   Har du spørgsmål, eller vil du gerne se boligen?

   Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej.