Laurbærhaven - nye lejligheder med eventyrlig udsigt

Det 15 etager høje punkthus Laurbærhaven huser i alt 85 lejligheder, som er 62-177 m2 og har 2-5 værelser. Alle boliger har egen terrasse eller altan, og herfra kan du nyde udsigten over Frederiksbro, områdets skønne natur og ikke mindst det eventyrlige Frederiksborg Slot.

Laurbærhaven er perfekt til dig, som vil forkæle dig selv med en eksklusiv lejebolig tæt på det hele. Et stenkast fra din lejlighed ligger Tirsdagsskoven og Bøllemosen, og Hillerød bymidte er en kort gåtur væk. Her får du glæde af de mange shoppingmuligheder, spisesteder og oplevelser, som byen har at byde på.

Her kan du udforske de nye lejligheder i Laurbærhaven – måske er en af dem dit kommende hjem?

Eksklusive lejeboliger i højeste kvalitet

Laurbærhavens lejeboliger sætter scenen for en eksklusiv hverdag. Der er gulvvarme i alle rum, Invita-køkkener med hårde hvidevarer fra Siemens samt egen vaskemaskine og tørretumbler i energiklasse A++. Alle materialer er yderst holdbare og nemme at vedligeholde.

På Frederiksbro bor du i en bydel med en meget høj standard. Takket være dygtige servicemedarbejdere er området altid pænt og velholdt, og som noget helt særligt kan du også besøge Frederiksbros egen Badepavillon. Her kan du gå en tur i vandet i rolige omgivelser eller nyde udsigten over Svanesøen, Frederiksbro Parken og Bøllemosen fra Badepavillonens tagterrasse.

Altaner med betagende udsigt

Hvis du drømmer om en bolig med fantastisk udsigt, kan du opfylde dit ønske med en lejlighed i Laurbærhaven. Fra boligernes store vinduespartier og altaner kan du nemlig opleve en helt særlig udsigt hver eneste dag.

Mod nordøst sætter Frederiksborg Slot med sine smukke spir et eventyrligt præg på udsigten, og mod vest får du frit udsyn til Frederiksbro Parken og Svanesøen. Derudover kan du mod syd og sydvest nyde de grønne indtryk fra Bøllemosen og Tirsdagsskoven. Den enestående udsigt giver ideelle muligheder for mange hyggelige og betagende stunder på altanen.

En færdig lejlighed i Laurbærhaven

Vil du med indenfor i Laurbærhaven? Her i galleriet kan du se billeder fra en færdigindrettet 4-værelses lejlighed på 100 m2, som ligger på 8. sal.

I direkte forlængelse af køkkenet er en dejlig opholdsstue med udgang til begge boligens altaner, hvor der er udsigt til Frederiksbro og de omkringliggende områder.  Alle tre værelser har installerede skabe, og lejligheden har også et depotrum.

Smuk natur lige ved hånden

I Laurbærhaven bor du med naturen som nabo. Frederiksbros grønne hjerte, Frederiksbro Parken, strækker sig sammen med den 300 meter lange Svanesø gennem hele bydelen. Her er rum til afslapning, leg, og ikke mindst aktiviteter ved vandet. Følger du Svanesøen mod syd, møder du få minutter senere Bøllemosen og Tirsdagsskoven, og de smukke haver ved Frederiksborg Slot er også kun en kort gåtur fra Laurbærhaven.

Samtidig kan du nyde godt af de mange shoppingmuligheder, spisesteder og oplevelser, som Hillerød bymidte har at byde på. Frederiksbro har desuden sit eget torv, hvor der skabes et hyggeligt og levende samlingspunkt.

Oplev Laurbærhaven og find dit nye hjem

Kontakt os for spørgsmål eller fremvisning

Er du interesseret i en bolig på Frederiksbro?

Er du interesseret i en lejebolig på Frederiksbro? Udfyld formularen herunder og få besked, når en ledig bolig matcher dine ønsker. Det er gratis og helt uforpligtende at stå på ventelisten.
  Jeg er interesseret i at høre mere om:


  Du er til enhver tid velkommen til at kontakte home Hillerød for mere information. Hold dig også opdateret på vores boligvælger eller skriv dig op til vores nyhedsbrev.

  Er du interesseret i en bolig på Frederiksbro?

  Her kan du skrive dig op, hvis du er interesseret i en bolig på Frederiksbro. Så kontakter vi dig, hvis der er en ledig bolig, som passer til dine ønsker. Er der ikke det, kan du vælge at stå på ventelisten og blive kontaktet, så snart vi kan tilbyde dig en.
   Jeg er interesseret i at høre mere om:


   Du er til enhver tid velkommen til at kontakte home Hillerød for mere information. Hold dig også opdateret på vores boligvælger eller skriv dig op til vores nyhedsbrev.    Denne browser understøttes ikke længere

    Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

    Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

    Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

    Kontakt os for fremvisning

    Har du spørgsmål, eller vil du gerne se boligen?

    Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej.