Nyopførte lejligheder i Rønnebærgården

Karrébygningen Rønnebærgården på 6 etager huser i alt 89 lyse lejligheder på 66-131 m2 fordelt på 2-5 værelser. Størstedelen af boligerne har egen hyggelig altan, og bygningen har også en fælles tagterrasse, hvor Rønnebærgårdens beboere kan nyde udsigten over Frederiksbro og områdets grønne arealer.

I bygningens gårdrum er et hyggeligt og grønt miljø med et lille legeområde og overdækket cykelparkering. Herfra er direkte adgang til Frederiksbro Parken, hvor der er plads til både afslapning og aktiviteter ved Svanesøen.

Som beboer i Rønnebærgården har du både fredfyldt natur og levende bystemning lige i nærheden. Med bydelens grønne hjerte, Frederiksbro Parken, lige uden for hoveddøren og Frederiksbro Torv rundt om hjørnet får du det bedste fra begge verdener. Bøllemosen, Tirsdagsskoven og de mange muligheder i Hillerøds bymidte er også kun en kort gåtur væk.

Vil du vide mere? Klik dig rundt på siden og bliv meget klogere på de nye lejligheder i Rønnebærgården.

Lejeboliger på perfekt beliggenhed

Som beboer i Rønnebærgården er både natur og by inden for rækkevidde. På den ene side af bygningen kan du lade op i Frederiksbro Parkens grønne omgivelser, mens du på den anden side af bygningen kan gå en tur ned ad Frederiksbro Torv, der med sit hyggelige miljø bliver et naturligt samlingspunkt på Frederiksbro.

Fra Rønnebærgården og resten af Frederiksbro er der desuden kort afstand til de skønne oplevelser, som Hillerød har at byde på. Bøllemosen, Tirsdagsskoven, indkøbsmuligheder og ikke mindst de smukke haver ved Frederiksborg Slot er alle en kort gåtur væk.

Lejligheder i bedste kvalitet

På Frederiksbro finder du gennemtænkte lejeboliger, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Fælles for alle boliger er, at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten – heller ikke i Rønnebærgården. Gulvvarme i alle rum, køkken fra Invita og vaskesøjle fra Siemens er blot få af de goder, der venter på dig i de lyse lejligheder.

Til dagligt holder servicemedarbejdere området ved lige, så Frederiksbro altid er velholdt og et smukt sted at være. Beboerne på Frederiksbro har desuden glæde af den private Badepavillon, som ligger ved Svanesøen. Her er der mulighed for at tage en dukkert i fredfyldte omgivelser, og fra Badepavillonens tagterrasse er der udsigt over søen, Frederiksbro Parken og Bøllemosen.

Bolig med egen altan

Rønnebærgårdens boliger har hyggelige, rummelige altaner med udsigt til Frederiksbro og bydelens grønne oaser. Her kan du drikke morgenkaffen i fredelige omgivelser, spise middag i aftensolens skær eller bare slappe af og nyde en portion frisk luft.

Bygningen har samtidig en fælles tagterrasse, hvor relationer mellem Rønnebærgårdens beboere kan spire. På tagterrassen venter en flot udsigt over Frederiksbro, den skønne natur i området og ikke mindst resten af Hillerød by.

Oplev Rønnebærgården og find dit nye hjem

Kontakt os for spørgsmål eller fremvisning

Er du interesseret i en bolig på Frederiksbro?

Er du interesseret i en lejebolig på Frederiksbro? Udfyld formularen herunder og få besked, når en ledig bolig matcher dine ønsker. Det er gratis og helt uforpligtende at stå på ventelisten.
  Jeg er interesseret i at høre mere om:


  Du er til enhver tid velkommen til at kontakte home Hillerød for mere information. Hold dig også opdateret på vores boligvælger eller skriv dig op til vores nyhedsbrev.

  Er du interesseret i en bolig på Frederiksbro?

  Her kan du skrive dig op, hvis du er interesseret i en bolig på Frederiksbro. Så kontakter vi dig, hvis der er en ledig bolig, som passer til dine ønsker. Er der ikke det, kan du vælge at stå på ventelisten og blive kontaktet, så snart vi kan tilbyde dig en.
   Jeg er interesseret i at høre mere om:


   Du er til enhver tid velkommen til at kontakte home Hillerød for mere information. Hold dig også opdateret på vores boligvælger eller skriv dig op til vores nyhedsbrev.    Denne browser understøttes ikke længere

    Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

    Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

    Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

    Kontakt os for fremvisning

    Har du spørgsmål, eller vil du gerne se boligen?

    Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej.