Credits: Daniel Overbeck
Frederiksborg Slot / VisitNordsjælland
Credits: Tine Uffelmann
VisitNordsjælland
Credits: Thomas Rahbek - SLKE
Frederiksborg Slotshave / VisitNordsjælland

Moderne lejeboliger i Hillerød

Er du på udkig efter en eksklusiv lejebolig i Hillerød, hvor du kan skabe en base for hverdagen? Så er den nye bydel Frederiksbro det helt rigtige sted at lede. Her finder du nemlig både rækkehuse og lejligheder i et skønt område fyldt med fælles faciliteter for store og små beboere.

Frederiksbro er skabt ud fra grundtanken om livets cyklus, og derfor finder du lejeboliger i mange forskellige størrelser og planløsninger. Uanset om du er på vej til at flytte hjemmefra, flytte sammen med kæresten eller leder efter en bolig med plads til hele familien, kan du finde det i Hillerøds nye bydel.

Her kan du blive meget klogere på de nye lejeboliger i Hillerød. Hvem ved – måske bliver en af dem dit kommende hjem?

Frederiksbro tilbyder et bredt udvalg af lejeboliger i mange størrelser

Frederiksbro: Din Næste Lejebolig i Hillerød

Frederiksbro er en helt ny bydel, som er vokset meget på få kun få år. Frederiksbro vil i alt skabe ca. 1.300 nye lejeboliger i Hillerød, og over 500 af dem er allerede færdigopført, så nu er området en levende bydel, der danner trygge og naturskønne rammer om beboere i alle aldre.

Som beboer i vores lejeboliger i Hillerød får du glæde af et bredt udvalg af faciliteter, herunder blandt andet et udendørs fitnessområde, en legeplads, en multibane og ikke mindst en privat badepavillon, hvor du har mulighed for at tegne medlemskab. Faciliteterne gør det nemt at slippe fantasien løs og snige lidt ekstra bevægelse ind i den travle hverdag.   

Gennem bydelen løber Frederiksbro Parken og den kunstigt anlagte sø, Svanesøen. De to udgør til sammen Frederiksbros grønne hjerte og er det perfekte sted at puste ud eller gå en tur.

Find din lejebolig i Hillerød

På Frederiksbro kan du vælge mellem rækkehus og lejlighed. Med et rækkehus følger carport, skur, terrasse og enten altan eller tagterrasse, og næsten alle lejligheder har enten egen terrasse, altan eller tagterrasse, så der er rig mulighed for at nyde en privat udestund. Begge boligtyper kommer i forskellige størrelser og planløsninger, og uanset om valget falder på et rækkehus eller en lejlighed, får du fuldt udstyret køkken, et moderne badeværelse med vaskesøjle og ikke mindst gulvvarme i hele boligen.

Blandt vores lejeboliger i Hillerød kan du altså udvælge lige den bolig, der bedst matcher dine boligdrømme og ønsker – uanset hvor i livet du befinder dig.  

Tæt på det hele

Frederiksbro er godt forbundet med Hillerød såvel som resten af Nordsjælland. På cykel har du kun 5 minutter til de smukke haver ved Frederiksborg Slot, 6 minutter til Torvet i midtbyen og 7 minutter til Hillerød Station. Hvis du tager bilen, rammer du Hillerødmotorvejen efter få minutter og kan derfra begive dig mod Nordsjællands mange destinationer.

I forbindelse med opførelsen af de nye lejeboliger i Hillerød har vi også bygget en gang- og cykelbro over Herredsvejen. Broen er døbt Frederiksbroen, og den sørger for, at fodgængere og cyklister trygt kan krydse den trafikerede vej på alle tider af døgnet.

I Hillerød bor du kun 39 km fra København - det er 40 minutter med tog

Indkøbsmuligheder i baghaven

Når du vælger en af vores lejeboliger i Hillerød, får du bogstaveligt talt indkøbsmulighederne lige om hjørnet. I bydelen ligger nemlig et Erhvervshus, hvor dagligvarebutikken Coop 365 åbnede en spritny butik i oktober 2021.

Coop 365 er et af Coops nyere lavpriskoncepter, der har særligt fokus på bæredygtighed og ambitioner om at tilbyde kunderne de bedste og friskeste produkter til fornuftige priser. I Coop 365 bliver der lagt særligt vægt på økologiske og miljøvenlige produkter, herunder Coops eget varemærke 365.

Fra din lejebolig på Frederiksbro har du altså kort afstand til gode indkøbsmuligheder, så hverdagens indkøb er klaret med et snuptag – og så skal du endda ikke slæbe de tunge poser særligt langt.

Velkommen til Hillerød

I Hillerød finder du hyggelige spisesteder, gode shoppingmuligheder og ikke mindst det smukke Frederiksborg Slot, som altid er en eventyrlig oplevelse at besøge. Byen har derudover et blomstrende kultur- og foreningsliv med en bred vifte af tilbud til både store og små.

Hillerød er i dén grad en by i udvikling, og erhvervslivet trives rigtigt godt, så jobmulighederne er mange. Det stærke erhvervsliv og tiltrækker sammen med byens talrige uddannelsesmuligheder mange børnefamilier og unge voksne.

Når du vælger en lejebolig i Hillerød, bliver du en del af en levende by med et hav af tilbud, så du har rig mulighed for at lave en masse spændende ting i din fritid.

Er du interesseret i en bolig på Frederiksbro?

Er du interesseret i en lejebolig på Frederiksbro? Udfyld formularen herunder og få besked, når en ledig bolig matcher dine ønsker. Det er gratis og helt uforpligtende at stå på ventelisten.
  Jeg er interesseret i at høre mere om:


  Du er til enhver tid velkommen til at kontakte home Hillerød for mere information. Hold dig også opdateret på vores boligvælger eller skriv dig op til vores nyhedsbrev.   Denne browser understøttes ikke længere

   Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

   Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

   Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

   Kontakt os for fremvisning

   Har du spørgsmål, eller vil du gerne se boligen?

   Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej.