Credits: Daniel Overbeck
Frederiksborg Slot / VisitNordsjælland
Credits: Tine Uffelmann
VisitNordsjælland
Credits: Thomas Rahbek - SLKE
Frederiksborg Slotshave / VisitNordsjælland

Rækkehuse i Nordsjælland

Velkommen til en ny moderne bydel med fokus på kvalitet og fællesskab 

Nordsjælland er blandt andet kendt for sin naturskønhed og er et eftertragtet område at bo i for alle naturelskere. Hvis du leder efter et rækkehus til leje i Nordsjælland, er den nye bydel Frederiksbro et rigtigt godt sted at lede. Her finder du nybyggede rækkehuse i grønne omgivelser med kort afstand til Hillerøds summende byliv. 

På siden her kan du få indblik i de attraktive muligheder for et kommende rækkehus i Nordsjælland – uanset om det er til dig selv, dig og din partner eller den lille familie.

Eksklusive rækkehuse i hjertet af Hillerød

Nybyggede rækkehuse i Nordsjælland

De nybyggede rækkehuse på Frederiksbro består af 3-5-værelses boliger i 1-3 plan. De er bygget i 2020 og 2021 med fokus på kvalitet og åbne moderne planløsninger, så der er plads til hyggelige stunder med venner og familie. Alle vores rækkehuse har vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og gulvvarme i samtlige rum. De har egen terrasse, og boligerne i 2 og 3 plan har derudover også tagterrasse eller altan. Der er altså rig mulighed for at nyde en rolig udestund med udsigt til Frederiksbro og de nærliggende grønne områder.

Et moderne rækkehus med plads til hverdagen

Vores rækkehuse i Nordsjælland er designet med et skarpt øje for detaljen. De er alle bygget med åbne planløsninger og store vinduer, der giver masser af naturligt lys. Materialerne i boligerne er nøje udvalgt, så de både er flotte og samtidig nemme at vedligeholde, så du kan bruge mere tid på at nyde dit hjem og mindre tid på rengøring og vedligehold.

Rækkehus med fitnessfaciliteter og grønne arealer

Nordsjælland er et paradis for naturelskere og motionister, og Frederiksbros rækkehuse har nem adgang til grønne områder. Lige ved siden af boligerne ligger Tirsdagsskoven og det fredede område Bøllemosen, som begge tilføjer et grønt strejf til hverdagen. Her kan du tage en løbe- eller gåtur i rolige omgivelser, mens du nyder den friske luft. Ved vores rækkehuse i Nordsjælland finder du desuden fælles udendørs fitnessfaciliteter, hvor du kan træne under åben himmel et stenkast fra din hoveddør, lige når det passer dig. 

Det er helt gratis at benytte, og du kan uden problemer tage venner og familie med under armen til fælles kvalitetstid.

Et rækkehus som er tæt på byliv og offentlig transport

Hvis du leder efter et rækkehus med bekvemmelig adgang til bylivet, er Frederiksbro den helt rette løsning for dig – du er nemlig tæt på Hillerøds mange muligheder. Denne charmerende by i Nordsjælland byder på en række kulturelle oplevelser og shoppingmuligheder samt god offentlig transport til København. 

Det betyder, at du kan nyde fordelene ved at bo i smukke omgivelser, samtidig med at du er tæt på byens pulserende liv. Ideelt til pendleren, som både vil have ro i hjemmet og arbejde eller studere i storbyen.

På Frederiksbro er Hillerød og resten af Nordsjælland inden for rækkevidde

Find dit rækkehus i Nordsjælland

Når du leder efter et rækkehus i Nordsjælland, er der masser at overveje. Heldigvis finder du hos os et bredt udvalg af moderne boliger omgivet af faciliteter for både store og små. Derfor kan du helt sikkert finde det rækkehus, som passer perfekt til dine ønsker og behov. 

Hvis du vil høre mere om vores rækkehuse til leje i Nordsjælland, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag – vi står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig.

Tag en dukkert i badepavillonen

Som noget helt unikt har Frederiksbro en privat badepavillon, hvor kun beboere kan tegne medlemskab. Her kan du tage en forfriskende svømmetur i fred og ro eller sammen med hele familien. Efter en tur i vandet kan du snuppe et bad i omklædningsrummet, og hvis du virkelig vil forkæle dig selv, kan du slutte af med en tur i sauna.

På toppen af badepavillonen er en stor fælles solterrasse, som kan bruges af alle – både beboere på Frederiksbro og gæster fra resten af Hillerød. Her venter en smuk udsigt til Frederiksbro Parken og det fredede område Bøllemosen, der ligger lige ved siden af.

Er du interesseret i en bolig på Frederiksbro?

Er du interesseret i en lejebolig på Frederiksbro? Udfyld formularen herunder og få besked, når en ledig bolig matcher dine ønsker. Det er gratis og helt uforpligtende at stå på ventelisten.
  Jeg er interesseret i at høre mere om:


  Du er til enhver tid velkommen til at kontakte home Hillerød for mere information. Hold dig også opdateret på vores boligvælger eller skriv dig op til vores nyhedsbrev.   Denne browser understøttes ikke længere

   Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

   Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

   Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

   Kontakt os for fremvisning

   Har du spørgsmål, eller vil du gerne se boligen?

   Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej.