Credits: Daniel Overbeck
Frederiksborg Slot / VisitNordsjælland
Credits: Tine Uffelmann
VisitNordsjælland
Credits: Thomas Rahbek - SLKE
Frederiksborg Slotshave / VisitNordsjælland

Lejligheder til enhver smag

I det nordsjællandske knudepunkt Hillerød finder du den helt nye bydel Frederiksbro, som byder på nyopførte lejligheder til leje. 

Lejlighederne i Hillerød er opført i forskellige størrelser og typer, og de henvender sig derfor til beboere i alle aldre. Der er både store og små lejligheder med en lang række planløsninger, så du kan finde den bolig, der bedst matcher dine behov i hverdagen. Når du bosætter dig i en af vores nye lejligheder i Hillerød, får du desuden glæde af de mange fælles faciliter og muligheder, som Frederiksbro tilbyder.  

Herunder kan du læse meget mere om de nye lejligheder i Hillerød.

Eksklusive lejligheder i hjertet af Hillerød

Moderne lejligheder i Hillerød

Selvom lejlighederne på Frederiksbro er forskellige, har de høj kvalitet som fællesnævner. Der er nemlig kælet om detaljerne, så du kan træde indenfor i et nyt og lækkert hjem og indrette en hyggelig base for hverdagen. Alle vores lejligheder i Hillerød har stilrent køkken fuldt udstyret med hårde hvidevarer, moderne badeværelse med vaskesøjle og ikke mindst gulvvarme i alle rum, så du får en jævn og behagelig opvarmning af boligen.  

De fleste lejligheder har desuden enten egen terrasse eller altan, og flere ejendomme på Frederiksbro har også fælles tagterrasse, hvor du kan nyde udsigten med familie, venner og naboer.    

Plads til leg og bevægelse

Udover nye lejligheder byder Frederiksbro i Hillerød også på en lang række bevægelsesfremmende faciliteter. Som beboer får du blandt andet glæde af multibane, udendørs fitnessområde og legeplads, hvor du sammen med familie venner og naboer kan brænde krudt af i den friske luft. Faciliteterne kan bruges af både store og små, og de fleste af dem er offentligt tilgængelige, så resten af Hillerøds borgere også kan benytte sig af dem.

Alle de bevægelsesfremmende faciliteter er placeret i bydelens grønne hjerte Frederiksbro Parken, som strækker sig gennem området og sætter et grønt præg på hverdagen. Med den lige uden for hoveddøren, er det nemlig ingen sag at lade batterierne op med grøn energi efter en lang dag på job.  

Frederiksbro er med andre ord meget mere end bare nyopførte lejligheder i Hillerød. Det er en levende bydel, hvor fællesskaber spirer på de mange hyggelige fællesarealer, som alle områdets beboere får glæde af.  

Indret dit personlige hjem

De nye lejligheder i Hillerød byder på lyse rum, der venter på at blive indrettet til et hyggeligt hjem. Her har du frie tøjler til at skabe lige det hjem, du ønsker – for det er dine møbler og dit touch, der gør, at din nye lejlighed bliver til et hjem.   

På altanen eller terrassen kan du skabe dit eget private uderum med grønne planter, møbler og måske en grill, så du kan nyde de danske sommerdage og -aftner til fulde eller bare smide benene om, mens du nyder en kop kaffe i det fri.

I vores lejligheder i Hillerød har du altså rig mulighed for at sætte dit eget personlige præg på indretningen, så du bor i omgivelser der giver dig ro og energi i din hverdag.

På Frederiksbro er Hillerød og resten af Nordsjælland inden for rækkevidde

Oplev Nordsjælland fra cyklen

Fra vores lejligheder i Hillerød er det oplagt at springe på jernhesten, når du skal på arbejde eller i skole. Frederiksbro er nemlig godt forbundet med resten af Hillerød, så du nemt og hurtigt kommer rundt i byen. Hvis du holder af at tage rugbrødsmotoren på en længere tur, er der også flere cykelruter i området, der tager dig på afvekslende og skønne ture.  

Vi kan ikke garantere medvind, men vi lover, at du får flotte oplevelser fra cykelsadlen på både dine korte og lange ture i og omkring dejlige Hillerød.

Tag en dukkert i badepavillonen

Som noget helt unikt har Frederiksbro en privat badepavillon, hvor kun beboere kan tegne medlemskab. Her kan du tage en forfriskende svømmetur i fred og ro eller sammen med hele familien. Efter en tur i vandet kan du snuppe et bad i omklædningsrummet, og hvis du virkelig vil forkæle dig selv, kan du slutte af med en tur i sauna.

På toppen af badepavillonen er en stor fælles solterrasse, som kan bruges af alle – både beboere på Frederiksbro og gæster fra resten af Hillerød. Her venter en smuk udsigt til Frederiksbro Parken og det fredede område Bøllemosen, der ligger lige ved siden af.

Er du interesseret i en bolig på Frederiksbro?

Er du interesseret i en lejebolig på Frederiksbro? Udfyld formularen herunder og få besked, når en ledig bolig matcher dine ønsker. Det er gratis og helt uforpligtende at stå på ventelisten.
  Jeg er interesseret i at høre mere om:


  Du er til enhver tid velkommen til at kontakte home Hillerød for mere information. Hold dig også opdateret på vores boligvælger eller skriv dig op til vores nyhedsbrev.   Denne browser understøttes ikke længere

   Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

   Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

   Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

   Kontakt os for fremvisning

   Har du spørgsmål, eller vil du gerne se boligen?

   Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej.