Credits: Daniel Overbeck
Frederiksborg Slot / VisitNordsjælland
Credits: Tine Uffelmann
VisitNordsjælland
Credits: Thomas Rahbek - SLKE
Frederiksborg Slotshave / VisitNordsjælland
Credits: Daniel Overbeck
Frederiksborg Slot / VisitNordsjælland
Credits: Tine Uffelmann
VisitNordsjælland
Credits: Thomas Rahbek - SLKE
Frederiksborg Slotshave / VisitNordsjælland

Lejeboliger til enhver smag

Vores lejeboliger i Hillerød er indrettet således, at du nemt kan sætte dit eget personlige præg på dit hjem. Vi har blot sørget for, at du har store, lyse og åbne rum til rådighed, hvor der er plads til at fylde kvadratmeterne ud med dine møbler, billeder, legetøjskurve og meget mere.

Til alle lejeboliger i Hillerød hører der sig en altan eller terrasse til. Det giver dig en helt særlig mulighed for at pynte udendørsarealerne med grønne planter, lounge møbler eller en grill til de lune sommeraftener. Med en lejebolig i Hillerød skaber du dit eget hjem med din egen smag.

Lejeboliger i Hillerød

Hvis du er et kærestepar, en familie eller blot kører solo, så er vores lejeboliger i Hillerød det helt rette for dig. Vi har bygget en helt ny bydel i Hillerød. Den hedder Frederiksbro og den gemmer på faciliteter til enhver smag. Kan du lide at være social, aktiv og tæt på et spændende byliv? Så skal du læse med her. 

Vores lejeboliger i Hillerød er 1-5 værelser, 37-209 kvadratmeter og koster fra 7200-30.000 om måneden. Der er altså rig mulighed for at ramme plet, når det kommer til at finde dit, du og din kæreste eller jeres families nye lejebolig i Hillerød og altså et spritnyt hjem med nymoderne omgivelser. Vi fortæller dig meget mere om det hele herunder.

Frederiksbro tilbyder et bredt udvalg af lejeboliger i alle størrelser til alle behov

Frederiksbro - en lille by i den store by

Disse lejeboliger i Hillerød, og altså mere præcist i Frederiksbro, byder på et nymoderne design og interiør, hvor der er tænkt på nutidens trends. Alle lejligheder har lyse og åbne rum, altan og/eller terrasse, og giver altså rig mulighed for at indrette sig præcis, som man ønsker det.

Foruden de mange lejeboliger i Hillerød byder Frederiksbro på bevægelsesfremmende faciliteter, som fælles for dem alle gør det nemt for dig at holde dig aktiv i en travl hverdag. Det er både i den fælles svømmehal, på cykelstierne i området eller ved multibanen, at du kan få brændt noget energi af.  

Frederiksbro har ligeledes et aktivt byliv, hvor du helt bekvemt kan få fornemmelsen af liv til trods for, at du kun er få minutter hjemmefra. Med den store erhversbygning inviteres beboerne til at benytte sig af både indkøbsmuligheder, butikker og caféer.

Credits: Hillerød Kommune
VisitNordSjælland

Tæt på den øvrige trafik

Hvis du ikke er så heldig at kunne hoppe på cyklen til arbejde så fortvivl ej! Frederiksbro ligger et stenkast fra Hillerødmotorvejen og forbinder dig dermed med den øvrige trafik, og sætter dig i rette kurs mod dit arbejde. 

Frederiksbros placering giver ligeledes mulighed for at man nemt kan køre på familietur, hvis man trænger til at strække benene for alvor. Man skal blot pakke bilen og sætte sig bag rattet. På få minutter er man på Hillerødmotorvejen, og derfra er man fri til at køre hen hvor end man vil. 

I Hillerød bor du kun 39 km fra København - det er 40 minutter med tog

Erhvervsliv i baghaven

Som en del af de mange lejeboliger i Hillerød har Frederiksbro sit helt eget erhversliv i baghaven. Det betyder, at du er tæt på sjove butikker, indkøbsmuligheder, morgenbrød og hvad hjertet ellers måtte begære.

Erhverslivet i Frederiksbro er med til at skabe en levende og summende atmosfære, hvor man ikke behøver at bevæge sig langt væk fra sin bopæl for at få smagen af lidt byliv – helt oplagt til en lørdag eftermiddag, hvor sofaen kalder derhjemme.

Tine Uffelmann
VisitNordsjælland

Shopping og spisesteder

Frederiksbro er en ny bydel i Hillerød, og til dem der ikke kender Hillerød, kommer her en introduktion. Foruden at befinde sig i Nordsjælland og tilmed være den fjerdestørste by i den del af Sjælland, er Hillerød en by med mange shopping og spisesteder for hele familien.

Når du bosætter dig i en lejebolig i Hillerød, får du dermed adgang til en levende og spændende by, hvor du kan nemt gå på opdagelse i de mange butikker samt nyde en god frokost, en brandvarm kop kaffe eller en kold øl på en café. 

Er du interesseret i en bolig på Frederiksbro?

Er du interesseret i en lejebolig på Frederiksbro? Udfyld formularen herunder og få besked, når en ledig bolig matcher dine ønsker. Det er gratis og helt uforpligtende at stå på ventelisten.
  Jeg er interesseret i at høre mere om:


  Du er til enhver tid velkommen til at kontakte home Hillerød for mere information. Hold dig også opdateret på vores boligvælger eller skriv dig op til vores nyhedsbrev.   Denne browser understøttes ikke længere

   Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

   Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

   Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

   Kontakt os for fremvisning

   Har du spørgsmål, eller vil du gerne se boligen?

   Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej.