08.02.2021

Aftale i hus: Coop 365 åbner på Frederiksbro

M. Goldschmidt Ejendomme A/S har indgået aftale med Coop Danmark A/S, som åbner en Coop 365-butik i Erhvervshuset på Frederiksbro. Den nye dagligvarebutik på 1.200 m2 forventes at slå dørene op ultimo oktober 2021.

Beboerne i Hillerøds nye bydel, Frederiksbro, kan se frem til at have indkøbsmuligheder lige om hjørnet, når en 1.200 m2 stor Coop 365-butik slår dørene op. Dagligvarebutikken placeres i Erhvervshusets østlige del med indgang direkte fra Frederiksbro Torv.

Mere liv på Frederiksbro

Aftalen om at etablere en Coop 365-butik på Frederiksbro vækker stor glæde hos ejer og bygherre, Mikael Goldschmidt:

– Vores helt klare prioritet er at danne de bedste rammer om vores beboere. Erhvervshusets Coop 365-forretning gør dagligdagens indkøb yderst bekvemmelige for Frederiksbros beboere og bidrager samtidig til at skabe endnu mere liv i bydelen.

Opførelsen af Frederiksbros Erhvervshus er i fuld gang, og bygningen står færdig til oktober. Derfor forventes det, at Coop 365 kan åbne allerede ultimo oktober 2021.

Fokus på bæredygtighed

Coop 365 er Coops nye lavpriskoncept, som blev lanceret i august 2020 og konceptet har særlig fokus på bæredygtighed. Det er Coops ambition at tilbyde kunderne de bedste og friskeste produkter til fornuftige priser. I Coop 365 bliver der lagt særligt vægt på økologiske og miljøvenlige produkter, herunder Coops eget varemærke 365.

Coop fører en aktiv miljøpolitik, som udover varesortimentet også har fokus på sortering og genanvendelse af affald. I Coop 365 anvendes de bedste tekniske løsninger for at mindske klimaaftrykket. I kølefrostanlægget anvendes CO², som kølemiddel i stedet freon (drivhusgas). Der anvendes Maxos LED belysning, som er en særlig energieffektiv løsning. Cts-styring af ventilationsanlæg, som sikrer at anlægget ikke kører mere, end der er behov for, og selvfølgelig er der varmegenvinding på butikkens kompressoranlæg.

Erhvervshuset på Frederiksbro

Fakta om Frederiksbro

Når Frederiksbro står færdigt, har bydelen i alt 1.300 lejeboliger, som danner varme, trygge og naturskønne rammer om beboere i alle aldre.

Frederiksbro har sit eget grønne hjerte i form af Frederiksbro Parken, som sammen med Svanesøen strækker sig gennem bydelen og skaber et naturligt samlingspunkt.

På en central placering ligger Erhvervshuset, hvor dagligvarebutikken Coop 365 åbnede i oktober 2021. Ejendommen fungerer også som p-hus.

Over Herredsvejen er Frederiksbroen opført, og under Roskildevej er en tunnelforbindelse. Sammen sikrer de to tryg passage over de trafikerede veje, samtidig med at de skaber naturlig sammenhæng mellem Frederiksbro og resten af Hillerød.

For yderligere oplysninger

Ansvarlig for boligudlejning hos M. Goldschmidt Ejendomme A/S:

Kasper André Henriksen
+45 24 28 61 56
kah@mgh.dk

Presseservice

PA for Mikael Goldschmidt
Vibeke Bjørklund 
+45 33 63 09 00
vb@mgh.dk

Er du nysgerrig på Frederiksbro?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag informationer om byggeriet, kommende boliger, åbent hus og de mange muligheder i Hillerøds nye bydel.

   Denne browser understøttes ikke længere

   Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

   Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

   Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

   Kontakt os for fremvisning

   Har du spørgsmål, eller vil du gerne se boligen?

   Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej.