28.01.2021

Udlejningen af de første lejligheder på Frederiksbro er skudt i gang

M. Goldschmidt Ejendomme A/S har åbnet for udlejningen af de allerførste lejligheder på Frederiksbro og står sammen med home Hillerød klar til at fremvise en spritny prøvebolig. I juli 2021 står i alt 160 lejligheder fordelt på to bygninger klar til indflytning.

Udlejningen af de første lejligheder på Frederiksbro er begyndt, og i weekenden er det for første gang muligt at besøge en færdigindrettet 3-værelses lejlighed i karrébygningen Blåbærhaven. M. Goldschmidt Ejendomme A/S har modtaget mange henvendelser om de kommende lejligheder på Frederiksbro, og derfor glæder det ejer og bygherre, Mikael Goldschmidt, at kunne vise den nye prøvebolig frem:

– De allerførste lejligheder på Frederiksbro markerer en milepæl i projektet, og vi er meget glade for at kunne dele denne milepæl ved at invitere indenfor og vise endnu en færdigindrettet prøvebolig frem – denne gang en 3-værelses lejlighed.

Blåbærhaven huser i alt 76 lejligheder, som er mellem 46 og 119 m2. Ud over lejlighederne i Blåbærhaven er det også muligt at leje en bolig i Frederiksbros første punkthus, Multebærhaven. Her er 84 lejligheder i størrelsen 62-207 m2 fordelt på hele 15 etager.

400 lejeboliger i 2021

De i alt 160 lejligheder i Blåbærhaven og Multebærhaven står færdige til juli 2021, og ud over dem bliver yderligere 240 lejeboliger indflytningsklar i 2021. 66 af dem er rækkehuse, som står klar til juni og september, og de resterende 174 er lejligheder, der er færdige til oktober. Udlejningen af rækkehusene markerer det sidste kapitel i byggeriets 1. etape, mens der med udlejningen af lejlighederne tages hul på etape 2.

1665_M-Goldschmidt_Frederiksbro_INT_Blaabaerhaven_TypeG_Etage04_001_Stue

Fakta om Frederiksbro

Når Frederiksbro står færdigt, har bydelen i alt 1.300 lejeboliger, som danner varme, trygge og naturskønne rammer om beboere i alle aldre.

Frederiksbro har sit eget grønne hjerte i form af Frederiksbro Parken, som sammen med Svanesøen strækker sig gennem bydelen og skaber et naturligt samlingspunkt.

På en central placering ligger Erhvervshuset, hvor dagligvarebutikken Coop 365 åbnede i oktober 2021. Ejendommen fungerer også som p-hus.

Over Herredsvejen er Frederiksbroen opført, og under Roskildevej er en tunnelforbindelse. Sammen sikrer de to tryg passage over de trafikerede veje, samtidig med at de skaber naturlig sammenhæng mellem Frederiksbro og resten af Hillerød.

For yderligere oplysninger

Ansvarlig for boligudlejning hos M. Goldschmidt Ejendomme A/S:

Kasper André Henriksen
+45 24 28 61 56
kah@mgh.dk

Presseservice

PA for Mikael Goldschmidt
Vibeke Bjørklund 
+45 33 63 09 00
vb@mgh.dk

Er du nysgerrig på Frederiksbro?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag informationer om byggeriet, kommende boliger, åbent hus og de mange muligheder i Hillerøds nye bydel.

   Denne browser understøttes ikke længere

   Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

   Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

   Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

   Kontakt os for fremvisning

   Har du spørgsmål, eller vil du gerne se boligen?

   Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej.