17.11.2020

70 tilmeldinger på få timer: Ny prøvebolig på Frederiksbro bliver mødt med enorm interesse

I sommers blev 1. etape af Frederiksbros rækkehuse lejet ud på kun få dage, og der er fortsat kæmpestor interesse for boligerne i Hillerøds nye bydel. M. Goldschmidt Ejendomme har sammen med home Hillerød inviteret til fremvisning af 2. etapes færdigindrettede prøvebolig, og fik på få timer 70 tilmeldinger.

I weekenden den 21. og 22. november fremviser M. Goldschmidt Ejendomme og home Hillerød en færdigindrettet prøvebolig i 2. etape af Frederiksbros rækkehuse, Blåbærhusene. De mere end 600, som har tilkendegivet interesse for at flytte ind i Blåbærhusene, er blevet inviteret til fremvisninger, der foregår i mindre grupper.

Da invitationen blev sendt ud, gik der ikke længe, før de første tilmeldinger begyndte at tikke ind, og meget få timer senere havde 70 personer takket ja til en fremvisning af 2. etapes prøvebolig. Den store interesse glæder ejer og bygherre, Mikael Goldschmidt:

– Det er fantastisk at se, at interessen for Frederiksbro fortsat er stor. Omstændighederne tillader jo ikke det store arrangement, men det føles stadig festligt, at vi kan vise vores sidste nye prøvebolig i etape 2 frem til så mange over en weekend.

Blåbærhusenes etape 1 stod klar den 1. november, og Frederiksbro har allerede fået sine første beboere. Til juni står 2. etape af Frederiksbros rækkehuse klar til at danne rammen om deres nye beboeres hverdag.

1665_M-Goldschmidt_Frederiksbro_1665_INT_MBedroom001

Fakta om Frederiksbro

Når Frederiksbro står færdigt, har bydelen i alt 1.300 lejeboliger, som danner varme, trygge og naturskønne rammer om beboere i alle aldre.

Frederiksbro har sit eget grønne hjerte i form af Frederiksbro Parken, som sammen med Svanesøen strækker sig gennem bydelen og skaber et naturligt samlingspunkt.

På en central placering ligger Erhvervshuset, hvor dagligvarebutikken Coop 365 åbnede i oktober 2021. Ejendommen fungerer også som p-hus.

Over Herredsvejen er Frederiksbroen opført, og under Roskildevej er en tunnelforbindelse. Sammen sikrer de to tryg passage over de trafikerede veje, samtidig med at de skaber naturlig sammenhæng mellem Frederiksbro og resten af Hillerød.

For yderligere oplysninger

Ansvarlig for boligudlejning hos M. Goldschmidt Ejendomme A/S:

Kasper André Henriksen
+45 24 28 61 56
kah@mgh.dk

Presseservice

PA for Mikael Goldschmidt
Vibeke Bjørklund 
+45 33 63 09 00
vb@mgh.dk

Er du nysgerrig på Frederiksbro?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag informationer om byggeriet, kommende boliger, åbent hus og de mange muligheder i Hillerøds nye bydel.

   Denne browser understøttes ikke længere

   Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

   Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

   Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

   Kontakt os for fremvisning

   Har du spørgsmål, eller vil du gerne se boligen?

   Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej.