02.11.2020

Frederiksbro har fået sine første beboere

Hillerøds nye bydel, Frederiksbro, har i weekenden fået sine allerførste beboere. 23 rækkehuse stod klar til at åbne dørene til beboernes nye hverdag i skønne rammer, og begivenheden vakte stor glæde hos både dem og M. Goldschmidt Ejendomme.

Søndag passerede Frederiksbro en milepæl i projektet, da bydelen fik sine allerførste beboere. I Blåbærhusene stod 23 af de i alt 89 rækkehuse, som opføres, klar til indflytning, og nøglerne til de nye lejeboliger blev overdraget. Stemningen var god og humøret højt, da de første flyttekasser blev båret indenfor, og der var sørget for kaffe og lidt sødt til ganen, så beboerne havde noget at styrke sig på undervejs.

Mikael Goldschmidt, ejer og bygherre, har glædet sig til at kunne byde de første beboere velkommen på Frederiksbro.

– Nu begynder den bedste periode for både ejer, bygherre og beboere, nemlig perioden hvor der kommer liv på Frederiksbro. Vi er nået i mål på den bedst mulige måde, og det er fantastisk, at vores boliger nu danner rammen om, at vores beboere kan være det bedste sted i livet.

Stor interesse for Hillerøds nye bydel

Frederiksbro er blevet mødt med stor interesse, og M. Goldschmidt Ejendomme udlejede sammen med home Hillerød boligerne på meget kort tid. Sidenhen har over 950 interesserede skrevet sig op til at blive kontaktet, når flere boliger på Frederiksbro bliver klar til indflytning.

Interessen for projektet er overvældende, og vi ser med stor forventning frem til, at endnu flere boliger står klar til indflytning i løbet af 2021, siger Mikael Goldschmidt.

I 2021 blive hele 400 flere lejeboliger klar til at danne rammen om en hverdag i varme, trygge og naturskønne omgivelser.

Billede af bolig i Blåbærhusene

Fakta om Frederiksbro

Når Frederiksbro står færdigt, har bydelen i alt 1.300 lejeboliger, som danner varme, trygge og naturskønne rammer om beboere i alle aldre.

Frederiksbro har sit eget grønne hjerte i form af Frederiksbro Parken, som sammen med Svanesøen strækker sig gennem bydelen og skaber et naturligt samlingspunkt.

På en central placering ligger Erhvervshuset, hvor dagligvarebutikken Coop 365 åbnede i oktober 2021. Ejendommen fungerer også som p-hus.

Over Herredsvejen er Frederiksbroen opført, og under Roskildevej er en tunnelforbindelse. Sammen sikrer de to tryg passage over de trafikerede veje, samtidig med at de skaber naturlig sammenhæng mellem Frederiksbro og resten af Hillerød.

For yderligere oplysninger

Ansvarlig for boligudlejning hos M. Goldschmidt Ejendomme A/S:

Kasper André Henriksen
+45 24 28 61 56
kah@mgh.dk

Presseservice

PA for Mikael Goldschmidt
Vibeke Bjørklund 
+45 33 63 09 00
vb@mgh.dk

Er du nysgerrig på Frederiksbro?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag informationer om byggeriet, kommende boliger, åbent hus og de mange muligheder i Hillerøds nye bydel.

   Denne browser understøttes ikke længere

   Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

   Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

   Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

   Kontakt os for fremvisning

   Har du spørgsmål, eller vil du gerne se boligen?

   Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej.