Credits: Daniel Overbeck
Frederiksborg Slot / VisitNordsjælland
Credits: Tine Uffelmann
VisitNordsjælland
Credits: Thomas Rahbek - SLKE
Frederiksborg Slotshave / VisitNordsjælland

Boliger til leje i Hillerød

I Hillerøds nye bydel Frederiksbro opføres i alt ca. 1.300 eksklusive boliger til leje. Boligerne fordeler sig mellem både rækkehuse og lejligheder i forskellige typer og størrelser, så uanset om du leder efter et hjem til dig selv eller til hele familien, kan du finde det på Frederiksbro.

Der er allerede opført mere end 500 boliger til leje, og der er endnu flere på vej i 2024, hvor endnu en ny ejendom står klar.

Kom tæt på Hillerøds muligheder

Nye boliger til leje på Frederiksbro

På Frederiksbro kan du vælge mellem både rækkehuse og lejligheder. De spænder fra 37-209 m2 og de fleste boliger har egen terrasse, altan eller tagterrasse, hvor du kan nyde en fredelig udestund. Omdrejningspunktet er kvalitet, og boligerne består af materialer, som er flotte og samtidigt nemme at vedligeholde. Uanset om du vælger rækkehus eller lejlighed er der opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og gulvvarme i alle rum.

De mange forskellige størrelser og typer af boliger til leje på Frederiksbro gør det nemt for dig, at finde netop den bolig, der passer bedst til dine behov i hverdagen, så du kan indrette et dejligt hjem helt efter dine ønsker.

Mere end bare boliger til leje

Frederiksbro er ikke bare et område med boliger til leje, men en helt ny bydel, hvor der er skabt de bedste forudsætninger for fælles oplevelser med familie, venner og naboer.  

Når du bosætter dig på Frederiksbro, får du glæde af legeområder, multibane, udendørs fitness og ikke mindst et grønt og dejligt parkområde, der strækker sig gennem hele bydelen. Du kan endda også købe medlemskab til den private badepavillon, hvor du kan tage en forfriskende dukkert efterfulgt af et varmt bad og en tur i sauna.

Både store og små beboere har altså rig mulighed for at snige leg, bevægelse og afslapning ind i hverdagen på Frederiksbro, hvor der er muligheder for enhver smag.  

Udforsk de eksklusive boliger til leje

Hvis du søger en bolig til leje, som er lidt ud over det sædvanlige, er rækkehusene og lejlighederne på Frederiksbro det helt rigtige sted at lede. Boligerne er opført med omhu og i lækre materialer, der er både flotte og nemme at vedligeholde. Du får bl.a. smukke trægulve, stilrene kvalitetskøkkener, skabe til opbevaring og egen vaskesøjle på badeværelset. Som prikken over i’et er der også gulvvarme i alle rum, så du får en jævn og behagelig opvarmning af din bolig. De fleste boliger har desuden egen terrasse, altan eller tagterrasse, hvor du kan nyde en privat og fredelig udestund i den friske luft.

Med andre ord er Frederiksbros nye boliger til leje perfekte for dig, der ønsker et moderne og elegant hjem, som du kan indrette efter din egen personlige stil.

I Hillerød bor du kun en 40-minutters togtur fra København

Boliger til leje centralt i Hillerød

Du behøver ikke eje en bil for at bosætte dig på Frederiksbro, for den nye bydel ligger centralt placeret i Hillerød, så du i hverdagen får glæde af byens mange muligheder.

Fra din bolig kan du gå til Slotsarkaderne, bymidten og ikke mindst de smukke haver ved Frederiksborg Slot. Derudover tager det kun seks minutter at cykle til Hillerød Station. Den er godt forbundet med resten af Sjælland, herunder også København, som kun er en 40-minttuers togtur væk.  

Når du vælger en bolig til leje på Frederiksbro, kan du med andre ord nemt komme rundt i Hillerød og resten af Nordsjælland med brug af bentøjet og/eller de gode offentlige transportmuligheder.  

Find din bolig til leje

Vil du være en del af det spirende fællesskab i Hillerøds nye bydel? På Frederiksbro får vi løbende nye boliger til leje, og vores udlejningsteam står klar til at hjælpe med at finde den bolig, der passer bedst til dig.

Du er velkommen til at kontakte os på 33 63 09 00 eller udlejning@mgh.dk og få en snak om dine muligheder på Frederiksbro. Her på siden kan du også besøge 3D-boligvælgeren og få overblik over alle ledige boliger til leje lige nu.

Er du interesseret i en bolig på Frederiksbro?

Er du interesseret i en lejebolig på Frederiksbro? Udfyld formularen herunder og få besked, når en ledig bolig matcher dine ønsker. Det er gratis og helt uforpligtende at stå på ventelisten.
  Jeg er interesseret i at høre mere om:


  Du er til enhver tid velkommen til at kontakte home Hillerød for mere information. Hold dig også opdateret på vores boligvælger eller skriv dig op til vores nyhedsbrev.   Denne browser understøttes ikke længere

   Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

   Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

   Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

   Kontakt os for fremvisning

   Har du spørgsmål, eller vil du gerne se boligen?

   Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej.