07.04.2021

Flere lejligheder er klar til udlejning

Udlejningen af boligerne på Frederiksbro er i fuld gang, og nu tilføjer M. Goldschmidt Ejendomme A/S yderligere 174 lejligheder til puljen. De 174 nye lejligheder er fordelt på to bygninger og står indflytningsklar til oktober.

Den 28. januar åbnede M. Goldschmidt Ejendomme A/S for udlejningen af de 160 første lejligheder på Frederiksbro. I samarbejde med home Hillerød er over to tredjedele af dem allerede udlejet, og nu udvides porteføljen med 174 nye lejligheder.

– Interessen for de nye boliger har været enorm, og det er kommet positivt bag på os, at efterspørgslen er så stor. På kun to måneder har vi udlejet mere end to tredjedele af de 160 lejligheder i Blåbærhaven og Multebærhaven. Derfor har jeg besluttet at fremrykke leveringen af de næste boliger, så vi kan imødekomme den meget store efterspørgsel og for nu at kunne tilbyde endnu flere boliger på Frederiksbro, siger ejer og bygherre Mikael Goldschmidt.

To nye bygninger på Frederiksbro

De 174 lejligheder, som står indflytningsklar til oktober 2021, fordeler sig mellem de to nye bygninger Rønnebærgården og Laurbærhaven. Karrébygningen Rønnebærgården huser 89 lejligheder på 66-131 m2, mens der i det 15 etager høje punkthus Laurbærhaven er 85 lejligheder i størrelsen 62-177 m2. Med udlejningen af lejlighederne i Rønnebærgården og Laurbærhaven tages der hul på det sidste kapitel i Frederiksbros 2. etape.

1665_M-Goldschmidt_Frederiksbro_INT_002_Laurbaerhaven_Lejlighed_H_Stue

Fakta om Frederiksbro

Når Frederiksbro står færdigt, har bydelen i alt 1.300 lejeboliger, som danner varme, trygge og naturskønne rammer om beboere i alle aldre.

Frederiksbro har sit eget grønne hjerte i form af Frederiksbro Parken, som sammen med Svanesøen strækker sig gennem bydelen og skaber et naturligt samlingspunkt.

På en central placering ligger Erhvervshuset, hvor dagligvarebutikken Coop 365 åbnede i oktober 2021. Ejendommen fungerer også som p-hus.

Over Herredsvejen er Frederiksbroen opført, og under Roskildevej er en tunnelforbindelse. Sammen sikrer de to tryg passage over de trafikerede veje, samtidig med at de skaber naturlig sammenhæng mellem Frederiksbro og resten af Hillerød.

For yderligere oplysninger

Ansvarlig for boligudlejning hos M. Goldschmidt Ejendomme A/S:

Kasper André Henriksen
+45 24 28 61 56
kah@mgh.dk

Presseservice

PA for Mikael Goldschmidt
Vibeke Bjørklund 
+45 33 63 09 00
vb@mgh.dk

Er du nysgerrig på Frederiksbro?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag informationer om byggeriet, kommende boliger, åbent hus og de mange muligheder i Hillerøds nye bydel.

   Denne browser understøttes ikke længere

   Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

   Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

   Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

   Kontakt os for fremvisning

   Har du spørgsmål, eller vil du gerne se boligen?

   Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej.