17.05.2021

Ny cykel- og gangbro godt undervejs

Som en del af byggeriet på Frederiksbro opfører M. Goldschmidt Ejendomme A/S en kombineret gang- og cykelbro, Frederiksbroen. Broen er godt undervejs og forventes at stå helt færdig til september, hvor hele Hillerød trygt kan passere Herredsvejen.

M. Goldschmidt Ejendomme er i fuld gang med at opføre en gang- og cykelbro hen over Herredsvejen. Broen, som er døbt Frederiksbroen, er et af den nye bydels signaturtræk og vil skabe naturlig og trafiksikker sammenhæng mellem Frederiksbro og resten af Hillerød.

Frederiksbroen udspringer fra Frederiksbro Parkens nordlige del og har sit slutpunkt ved Munkeengen. Dermed bliver broen et vartegn for Frederiksbro, som bilister møder på deres vej ind i Hillerød. Den oplyses i håndlisten og har elevatortårn, så den er nem og bekvem for alle at bruge.

Den nye bro forventes at stå færdig og klar til brug ultimo 2021, og det ser ejer og bygherre Mikael Goldschmidt meget frem til:

– Vi er glade for at Frederiksbroen nu snart kan indvies og overdrages til Hillerød Kommune. Den har en væsentlig funktion for vores beboere, idet den skole, som børnene på Frederiksbro skal benytte, ligger på den anden side af Herredsvejen. Samtidig forbinder vi Munkeengen med Frederiksbro Parken og Tirsdagsskoven til stor glæde for vores lejere på Frederiksbro.

En gave til Hillerød

Frederiksbroen er en gave til Hillerød, og M. Goldschmidt Ejendomme A/S overdrager den kvit og frit til Hillerød kommune. Hillerøds borgere får i fremtiden glæde af et net af stier, der løber gennem Frederiksbro og forbinder bymidten med Handelsskolen, erhvervsområdet, Rådhuset og de store arbejdspladser som Novo Nordisk, Foss, og FUJIFILM Diosynth Biotechnologies.

Gang- og cykeltunnelen, som allerede løber under Roskildevej forventes også genåbnet snart.

Udklip

Fakta om Frederiksbro

Når Frederiksbro står færdigt, har bydelen i alt 1.300 lejeboliger, som danner varme, trygge og naturskønne rammer om beboere i alle aldre.

Frederiksbro har sit eget grønne hjerte i form af Frederiksbro Parken, som sammen med Svanesøen strækker sig gennem bydelen og skaber et naturligt samlingspunkt.

På en central placering ligger Erhvervshuset, hvor dagligvarebutikken Coop 365 åbnede i oktober 2021. Ejendommen fungerer også som p-hus.

Over Herredsvejen er Frederiksbroen opført, og under Roskildevej er en tunnelforbindelse. Sammen sikrer de to tryg passage over de trafikerede veje, samtidig med at de skaber naturlig sammenhæng mellem Frederiksbro og resten af Hillerød.

For yderligere oplysninger

Ansvarlig for boligudlejning hos M. Goldschmidt Ejendomme A/S:

Kasper André Henriksen
+45 24 28 61 56
kah@mgh.dk

Presseservice

PA for Mikael Goldschmidt
Vibeke Bjørklund 
+45 33 63 09 00
vb@mgh.dk

Er du nysgerrig på Frederiksbro?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag informationer om byggeriet, kommende boliger, åbent hus og de mange muligheder i Hillerøds nye bydel.

   Denne browser understøttes ikke længere

   Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

   Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

   Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

   Kontakt os for fremvisning

   Har du spørgsmål, eller vil du gerne se boligen?

   Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej.