26.05.2021

Flere lejeboliger på vej på Frederiksbro

M. Goldschmidt Ejendomme A/S har igangsat byggeriet af ejendommen Laurbærgården og dermed taget hul på 3. etape i opførelsen af Frederiksbro. Her bygges 114 lejligheder, som forventes at være indflytningsklar i 2023.

Opførelsen af den første bygning i Frederiksbros etape 3 er igangsat. Karrébygningen, som er døbt Laurbærgården, er 8.500 m2 og vil huse i alt 114 lejligheder samt et kontor til den fremtidige driftsorganisation på Frederiksbro.

59 af lejlighederne er 1- og 2-værelses lejligheder, som især imødekommer efterspørgslen på mindre boliger blandt andet fra ældre og unge studerende i Hillerød. Laurbærgårdens resterende 55 lejligheder har 3-5 værelser.

– Frederiksbro skal danne ramme om beboere i alle aldre og livsfaser, og derfor er sammensætningen af lejeboliger bred. Laurbærgården passer godt ind i Frederiksbros grundtanke om ”livets cyklus” og vil med garanti bidrage positivt til Hillerøds nye bydel, siger Mikael Goldschmidt, ejer og bygherre.

Boligernes kvalitet og udtryk matcher resten af Frederiksbro, og Laurbærgården får desuden en fælles tagterrasse og parkeringskælder, som beboerne får mulighed for at benytte.

Forventes indflytningsklar i 2023

Bygningen er tegnet af Holscher Nordberg A/S og opføres af WR Enterprise A/S i bydelens nordlige ende lige ud til Svanesøen. Med Laurbærgården runder M. Goldschmidt Ejendomme A/S 537 ud af de i alt 1.300 boliger som opføres på Frederiksbro. Lejlighederne forventes at stå færdige og klar til at byde beboere velkommen i februar 2023, hvor Frederiksbro Parken, Svanesøen, Badepavillonen, Frederiksbro Torv og de øvrige faciliteter på Frederiksbro allerede er indviet.

Rækkehuse i solskin

Fakta om Frederiksbro

Når Frederiksbro står færdigt, har bydelen i alt 1.300 lejeboliger, som danner varme, trygge og naturskønne rammer om beboere i alle aldre.

Frederiksbro har sit eget grønne hjerte i form af Frederiksbro Parken, som sammen med Svanesøen strækker sig gennem bydelen og skaber et naturligt samlingspunkt.

På en central placering ligger Erhvervshuset, hvor dagligvarebutikken Coop 365 åbnede i oktober 2021. Ejendommen fungerer også som p-hus.

Over Herredsvejen er Frederiksbroen opført, og under Roskildevej er en tunnelforbindelse. Sammen sikrer de to tryg passage over de trafikerede veje, samtidig med at de skaber naturlig sammenhæng mellem Frederiksbro og resten af Hillerød.

For yderligere oplysninger

Ansvarlig for boligudlejning hos M. Goldschmidt Ejendomme A/S:

Kasper André Henriksen
+45 24 28 61 56
kah@mgh.dk

Presseservice

PA for Mikael Goldschmidt
Vibeke Bjørklund 
+45 33 63 09 00
vb@mgh.dk

Er du nysgerrig på Frederiksbro?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag informationer om byggeriet, kommende boliger, åbent hus og de mange muligheder i Hillerøds nye bydel.

   Denne browser understøttes ikke længere

   Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

   Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

   Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

   Kontakt os for fremvisning

   Har du spørgsmål, eller vil du gerne se boligen?

   Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej.