15.06.2021

Nye beboere i Blåbærhusene

M. Goldschmidt Ejendomme A/S har den 14. og 15. juni overdraget nøglerne til 31 nye rækkehuse, som nu er blevet til 31 hjem. Med de nye beboere i Blåbærhusene har beboertallet på Frederiksbro fået vokseværk, og det vokser kun yderligere sommeren over.

Mandag og tirsdag har været to travle – men også meget gode og længe ventede – dage på Frederiksbro. M. Goldschmidt Ejendomme A/S har nemlig budt nye beboere velkommen til deres spritnye hjem i Blåbærhusene.

31 rækkehuse stod i fuld solskin klar til at åbne dørene til en hverdag i skønne omgivelser, og der var selvfølgelig sørget for lidt lækkert, som de nye beboere i Blåbærhusene kunne styrke sig på, inden flyttekasserne skulle bæres indenfor.

Nu gælder det Blåbærhaven og Multebærhaven

Efter et par vellykkede indflytningsdage i Blåbærhusene ser M. Goldschmidt Ejendomme A/S nu frem til, at de to bygninger Blåbærhaven og Multebærhaven står klar den 1. juli. Her står intet mindre end 160 lejligheder klar til at danne rammen om en helt ny hverdag på Frederiksbro.

Beboertallet på Frederiksbro får med andre ord vokseværk over sommeren, hvor der kommer en masse nyt liv i Hillerøds nye bydel.

Se flere billeder fra indflytningsdagene på vores Facebookside.

Rækkehuse under blå himmel

Fakta om Frederiksbro

Når Frederiksbro står færdigt, har bydelen i alt 1.300 lejeboliger, som danner varme, trygge og naturskønne rammer om beboere i alle aldre.

Frederiksbro har sit eget grønne hjerte i form af Frederiksbro Parken, som sammen med Svanesøen strækker sig gennem bydelen og skaber et naturligt samlingspunkt.

På en central placering ligger Erhvervshuset, hvor dagligvarebutikken Coop 365 åbnede i oktober 2021. Ejendommen fungerer også som p-hus.

Over Herredsvejen er Frederiksbroen opført, og under Roskildevej er en tunnelforbindelse. Sammen sikrer de to tryg passage over de trafikerede veje, samtidig med at de skaber naturlig sammenhæng mellem Frederiksbro og resten af Hillerød.

For yderligere oplysninger

Ansvarlig for boligudlejning hos M. Goldschmidt Ejendomme A/S:

Kasper André Henriksen
+45 24 28 61 56
kah@mgh.dk

Presseservice

PA for Mikael Goldschmidt
Vibeke Bjørklund 
+45 33 63 09 00
vb@mgh.dk

Er du nysgerrig på Frederiksbro?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag informationer om byggeriet, kommende boliger, åbent hus og de mange muligheder i Hillerøds nye bydel.

   Denne browser understøttes ikke længere

   Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

   Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

   Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

   Kontakt os for fremvisning

   Har du spørgsmål, eller vil du gerne se boligen?

   Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej.