07.07.2021

185 indflytninger er veloverstået

På få uger har Hillerøds nye bydel haft markant vokseværk. M. Goldschmidt Ejendomme A/S har nemlig budt nye beboere velkommen i 154 lejligheder og 31 rækkehuse.

Efter en travl men veloverstået indflytningsperiode er Frederiksbro blevet mange nye beboere rigere. Nøglerne til i alt 185 boliger er overdraget, og den markante stigning i beboertallet vækker stor glæde hos ejer og bygherre Mikael Goldschmidt:

Ovenpå en række yderst veloverståede nøgleoverdragelser kan vi allerede nu mærke, hvordan Hillerøds nye bydel summer af liv. De nye lejligheder og rækkehuse er for alvor blevet til hjem, og det glæder os, at de nu kan danne trygge rammer om vores beboere.

De færdige boliger fordeler sig mellem rækkehusområdet Blåbærhusene samt karrébygningen Blåbærhaven og punkthuset Multebærhaven, som stod indflytningsklar henholdsvis 15. juni og 1. juli.

Flere bygninger på vej

De nylige indflytninger i Blåbærhusene, Blåbærhaven og Multebærhaven er langt fra de eneste på tegnebrættet i 2021. Til september står de sidste 35 rækkehuse i Blåbærhusene færdige, og i alt 174 lejligheder fordelt på de to bygninger Rønnebærgården og Laurbærhaven er klar til oktober.

Til oktober står også det gyldne Erhvervshus færdigt. Her åbner blandt andet en helt ny Coop 365, hvor Frederiksbros beboere hurtigt og nemt kan klare dagligdagens indkøb.

Se flere billeder fra indflytningsdagene på vores Facebookside.

Blåbærhaven på Frederiksbro

Fakta om Frederiksbro

Når Frederiksbro står færdigt, har bydelen i alt 1.300 lejeboliger, som danner varme, trygge og naturskønne rammer om beboere i alle aldre.

Frederiksbro har sit eget grønne hjerte i form af Frederiksbro Parken, som sammen med Svanesøen strækker sig gennem bydelen og skaber et naturligt samlingspunkt.

På en central placering ligger Erhvervshuset, hvor dagligvarebutikken Coop 365 åbnede i oktober 2021. Ejendommen fungerer også som p-hus.

Over Herredsvejen er Frederiksbroen opført, og under Roskildevej er en tunnelforbindelse. Sammen sikrer de to tryg passage over de trafikerede veje, samtidig med at de skaber naturlig sammenhæng mellem Frederiksbro og resten af Hillerød.

For yderligere oplysninger

Ansvarlig for boligudlejning hos M. Goldschmidt Ejendomme A/S:

Kasper André Henriksen
+45 24 28 61 56
kah@mgh.dk

Presseservice

PA for Mikael Goldschmidt
Vibeke Bjørklund 
+45 33 63 09 00
vb@mgh.dk

Er du nysgerrig på Frederiksbro?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag informationer om byggeriet, kommende boliger, åbent hus og de mange muligheder i Hillerøds nye bydel.

   Denne browser understøttes ikke længere

   Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

   Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

   Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

   Kontakt os for fremvisning

   Har du spørgsmål, eller vil du gerne se boligen?

   Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej.