17.08.2021

Multibane, udefitness og legepladser på vej

Der bliver rig mulighed for aktivitet i den friske luft på Frederiksbro. M. Goldschmidt Ejendomme A/S igangsætter nemlig snart opførelsen af en multibane, et udendørs fitnessområde og tre legepladser, som til sammen skal danne ramme om masser af udendørs sjov for store og små.

På den vestlige side af Svanesøen ved siden af badepavillonen kommer både en multibane og et udendørs fitnessområde. Her bliver plads til boldspil og en god omgang styrke- eller konditionstræning – alene eller sammen med familie og venner.

Derudover bliver også bygget hele tre legepladser i Frederiksbro Parken på den østlige side af Svanesøen. De bliver placeret ved Blåbærhusene i parkens sydlige del, ved Laurbærhaven i parkens nordlige del, og ved Rønnebærgården ud til Frederiksbro Torv.

Multibanen forventes at stå færdig ved udgangen af 2021, mens det udendørs fitnessområde forventes at være klar samtidig med badepavillonen til foråret 2022. Legepladserne forventes ligeledes færdige i foråret 2022

Læs mere om multibanen, det udendørs fitnessområde, legepladserne og resten af faciliteterne på Frederiksbro her.

Legepladser Frederiksbro Parken

Fakta om Frederiksbro

Når Frederiksbro står færdigt, har bydelen i alt 1.300 lejeboliger, som danner varme, trygge og naturskønne rammer om beboere i alle aldre.

Frederiksbro har sit eget grønne hjerte i form af Frederiksbro Parken, som sammen med Svanesøen strækker sig gennem bydelen og skaber et naturligt samlingspunkt.

På en central placering ligger Erhvervshuset, hvor dagligvarebutikken Coop 365 åbnede i oktober 2021. Ejendommen fungerer også som p-hus.

Over Herredsvejen er Frederiksbroen opført, og under Roskildevej er en tunnelforbindelse. Sammen sikrer de to tryg passage over de trafikerede veje, samtidig med at de skaber naturlig sammenhæng mellem Frederiksbro og resten af Hillerød.

For yderligere oplysninger

Ansvarlig for boligudlejning hos M. Goldschmidt Ejendomme A/S:

Kasper André Henriksen
+45 24 28 61 56
kah@mgh.dk

Presseservice

PA for Mikael Goldschmidt
Vibeke Bjørklund 
+45 33 63 09 00
vb@mgh.dk

Er du nysgerrig på Frederiksbro?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag informationer om byggeriet, kommende boliger, åbent hus og de mange muligheder i Hillerøds nye bydel.

   Denne browser understøttes ikke længere

   Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

   Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

   Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

   Kontakt os for fremvisning

   Har du spørgsmål, eller vil du gerne se boligen?

   Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej.