28.10.2021

Etape 2 på Frederiksbro afsluttes med manér

M. Goldschmidt Ejendomme A/S kan efter endnu en succesfuld udlejningsetape melde, at alle 174 lejligheder i de to ejendomme Rønnebærgården og Laurbærhaven er udlejet. Færdigudlejningen sætter et fornemt punktum for 2. etape på Frederiksbro, hvor mere end 400 boliger nu er færdigopført og udlejet.

Hillerøds nye bydel er eftertragtet, og M. Goldschmidt Ejendomme A/S har afsluttet endnu en succesfuld udlejningsetape. De i alt 174 lejligheder i bygningerne Rønnebærgården og Laurbærhaven er officielt udlejet og danner nu rammen om en ny hverdag.

Udlejningsetapens udfald vækker stor glæde hos ejer og bygherre Mikael Goldschmidt, som har set frem til at kunne overdrage nøglerne til 174 nye hjem:

Interessen for boligerne på Frederiksbro har været enorm, og udlejningen af lejlighederne i Rønnebærgården og Laurbærhaven er – som de øvrige udlejningsetaper – gået over al forventning. Det glæder os meget, at vi nu har overdraget nøglerne til de mange nye beboere og budt dem varmt velkommen i fællesskabet på Frederiksbro.

Med lejlighederne i Rønnebærgården og Laurbærhaven er i alt 423 lejeboliger færdigopført og udlejet på Frederiksbro, som over det seneste år har haft markant vokseværk. Når bydelen er helt færdig, vil den bestå af i alt 1.300 boliger i varierende typer.

Etape 3 er allerede i gang

Udlejningen af lejlighederne i Rønnebærgården og Laurbærhaven markerer afslutningen på byggeriets etape 2, og M. Goldschmidt Ejendomme A/S har allerede taget hul på etape 3. Her kommer de to nye bygninger Laurbærgården og Melbærgården, som forventes at stå færdige i henholdsvis 2023 og 2024. Det er allerede nu muligt at skrive sig på venteliste til de nye boliger.

Fotograf Peter NørbyStudio:Rådhusparken 413450 AllerødTlf. +45 21262146

Fakta om Frederiksbro

Når Frederiksbro står færdigt, har bydelen i alt 1.300 lejeboliger, som danner varme, trygge og naturskønne rammer om beboere i alle aldre.

Frederiksbro har sit eget grønne hjerte i form af Frederiksbro Parken, som sammen med Svanesøen strækker sig gennem bydelen og skaber et naturligt samlingspunkt.

På en central placering ligger Erhvervshuset, hvor dagligvarebutikken Coop 365 åbnede i oktober 2021. Ejendommen fungerer også som p-hus.

Over Herredsvejen er Frederiksbroen opført, og under Roskildevej er en tunnelforbindelse. Sammen sikrer de to tryg passage over de trafikerede veje, samtidig med at de skaber naturlig sammenhæng mellem Frederiksbro og resten af Hillerød.

For yderligere oplysninger

Ansvarlig for boligudlejning hos M. Goldschmidt Ejendomme A/S:

Kasper André Henriksen
+45 24 28 61 56
kah@mgh.dk

Presseservice

PA for Mikael Goldschmidt
Vibeke Bjørklund 
+45 33 63 09 00
vb@mgh.dk

Er du nysgerrig på Frederiksbro?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag informationer om byggeriet, kommende boliger, åbent hus og de mange muligheder i Hillerøds nye bydel.

   Denne browser understøttes ikke længere

   Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

   Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

   Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

   Kontakt os for fremvisning

   Har du spørgsmål, eller vil du gerne se boligen?

   Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej.