13.12.2021

Frederiksbroen er åbnet

Nu kan Hillerøds fodgængere og cyklister nemt og trygt krydse Herredsvejen. Den nye gang- og cykelbro Frederiksbroen er nemlig taget i brug.

M. Goldschmidt Ejendomme A/S har åbnet for adgang til Frederiksbroen, den nye gang- og cykelbro som forbinder Hillerøds nye bydel med Munkeengen, og ibrugtagningen vækker begejstring hos ejer og bygherre Mikael Goldschmidt:

Vi er meget glade for at kunne meddele, at den trafiksikre forbindelse mellem Frederiksbro og Munkeengen nu er etableret, og at børn som voksne trygt kan passere Herredsvejen på både cykel og gåben.

Gang- og cykelbroen krydses ved at benytte den asfalterede sti, der løber fra Svanebroen og hen til Frederiksbroens udspring. I nærmeste fremtid og når vejret tillader det, etableres en smutvej fra stien og hen til broens elevatortårn, som indtil da ikke vil være muligt at benytte.

Frederiksbroens samlede entreprisesum udgør 48.250.000 kr. og er betalt af M. Goldschmidt Ejendomme A/S, som overdrager broen helt vederlagsfrit til Hillerød.

Flere faciliteter på vej

Ved Frederiksbroens udspring arbejder M. Goldschmidt Ejendomme A/S fortsat på et terrasse- og vandtrappemiljø, der forventes at kunne tages i brug i starten af det nye år sammen med den første del af Frederiksbro Parken.

Arbejdet med bydelens badepavillon, multibane og udendørs fitnessområde på Svanesøens vestlige side pågår ligeledes, og området mellem Svanebroen og Frederiksbrovænget vil fortsat være spærret indtil april 2022, hvor faciliteterne forventes at stå færdige.

Frederiksbroen - M. Goldschmidt Ejendomme

Fakta om Frederiksbro

Når Frederiksbro står færdigt, har bydelen i alt 1.300 lejeboliger, som danner varme, trygge og naturskønne rammer om beboere i alle aldre.

Frederiksbro har sit eget grønne hjerte i form af Frederiksbro Parken, som sammen med Svanesøen strækker sig gennem bydelen og skaber et naturligt samlingspunkt.

På en central placering ligger Erhvervshuset, hvor dagligvarebutikken Coop 365 åbnede i oktober 2021. Ejendommen fungerer også som p-hus.

Over Herredsvejen er Frederiksbroen opført, og under Roskildevej er en tunnelforbindelse. Sammen sikrer de to tryg passage over de trafikerede veje, samtidig med at de skaber naturlig sammenhæng mellem Frederiksbro og resten af Hillerød.

For yderligere oplysninger

Ansvarlig for boligudlejning hos M. Goldschmidt Ejendomme A/S:

Kasper André Henriksen
+45 24 28 61 56
kah@mgh.dk

Presseservice

PA for Mikael Goldschmidt
Vibeke Bjørklund 
+45 33 63 09 00
vb@mgh.dk

Er du nysgerrig på Frederiksbro?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag informationer om byggeriet, kommende boliger, åbent hus og de mange muligheder i Hillerøds nye bydel.

   Denne browser understøttes ikke længere

   Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

   Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

   Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

   Kontakt os for fremvisning

   Har du spørgsmål, eller vil du gerne se boligen?

   Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej.