28.01.2022

Første del af parken står færdig

Den første del af parkområdet i Hillerøds nye bydel er åbnet og klar til at danne ramme om hyggelige stunder.

M. Goldschmidt Ejendomme A/S har åbnet første del af Frederiksbro Parken. Det betyder, at det nu er muligt at spadsere en tur langs hele Svanesøens østlige bred samt at nyde udsigten fra terrasse- og vandtrappemiljøet ved Frederiksbroens udspring i parkens nordlige ende.

Frederiksbro Parken er bydelens grønne hjerte. Derfor glæder det os meget, at størstedelen af parkområdet nu er klar til at give beboere og gæster et friskt og grønt indspark i hverdagen, siger ejer og bygherre Mikael Goldschmidt.

Parken er de fleste steder nyanlagt med græs, buske og træer, og resten af området bliver plantet og sået til, så snart vejrforholdene tillader det. M. Goldschmidt Ejendomme A/S håber derfor, at parkens besøgende vil hjælpe med at passe på arealerne ved kun at benytte de faste stier, da det vil give de nye planter de bedst mulige vilkår for at vokse hurtigt til.

Rundt omkring i Frederiksbro Parken er opsat stativer med hundeposer, der frit kan benyttes og efterfølgende bortskaffes i en af de affaldsbeholdere, der ligeledes er placeret i parkområdet.

Rum til leg og fysisk aktivitet

Der bliver plads til leg og bevægelse på Frederiksbro, og i løbet af februar monteres en femgynge på Svanesøens østlige side. På søens vestlige side arbejdes fortsat på bydelens badepavillon, multibane og udendørs fitnessområde. Derfor vil området mellem Svanebroen og Frederiksbrovænget være spærret frem til maj 2022, hvor de tre faciliteter forventes færdige.

M. Goldschmidt Ejendomme A/S vil også opføre en legeplads udformet som en 5 meter høj svane med klatrenet, klatrevæg, klatretove, rutsjebane og legepanel til de mindste. Opførelsen af legepladsen kan først påbegyndes, når Hillerød Kommune har givet byggetilladelse, men M. Goldschmidt Ejendomme A/S håber, at den bliver klar til efteråret.

CLM-38

Fakta om Frederiksbro

Når Frederiksbro står færdigt, har bydelen i alt 1.300 lejeboliger, som danner varme, trygge og naturskønne rammer om beboere i alle aldre.

Frederiksbro har sit eget grønne hjerte i form af Frederiksbro Parken, som sammen med Svanesøen strækker sig gennem bydelen og skaber et naturligt samlingspunkt.

På en central placering ligger Erhvervshuset, hvor dagligvarebutikken Coop 365 åbnede i oktober 2021. Ejendommen fungerer også som p-hus.

Over Herredsvejen er Frederiksbroen opført, og under Roskildevej er en tunnelforbindelse. Sammen sikrer de to tryg passage over de trafikerede veje, samtidig med at de skaber naturlig sammenhæng mellem Frederiksbro og resten af Hillerød.

For yderligere oplysninger

Ansvarlig for boligudlejning hos M. Goldschmidt Ejendomme A/S:

Kasper André Henriksen
+45 24 28 61 56
kah@mgh.dk

Presseservice

PA for Mikael Goldschmidt
Vibeke Bjørklund 
+45 33 63 09 00
vb@mgh.dk

Er du nysgerrig på Frederiksbro?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag informationer om byggeriet, kommende boliger, åbent hus og de mange muligheder i Hillerøds nye bydel.

   Denne browser understøttes ikke længere

   Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

   Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

   Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

   Kontakt os for fremvisning

   Har du spørgsmål, eller vil du gerne se boligen?

   Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej.