28.03.2022

3 år senere: Så hurtigt er Frederiksbro vokset

I dag er det præcis 3 år siden, at M. Goldschmidt Ejendomme A/S tog det allerførste spadestik til Frederiksbro.

3 år er gået, siden opførelsen af Frederiksbro blev igangsat, og siden da er der sket en hel del på grunden i Hillerød.

Intet mindre end 423 spritnye lejeboliger, som fordeler sig på 89 rækkehuse og 334 lejligheder, er blevet færdigbygget og udlejet. Derudover er opført et gyldent Erhvervshus, et rekreativt, grønt parkområde med en sø samt en gang- og cykelbro over Herredsvejen.

Med andre ord er der sket en hel del, siden det første spadestik til Hillerøds nye bydel blev taget, og udviklingen fortsætter over de kommende år. Her bliver endnu flere lejeboliger nemlig klar til at danne varme, trygge og naturskønne rammer om beboere i alle aldre.

Den næste bygning, som er døbt Laurbærgården, er allerede godt undervejs, og forventes at stå klar i 2023. Hvis du gerne vil have besked, når udlejningen går i gang, kan du gratis og uforpligtende skrive dig på venteliste her.

DCIM100MEDIADJI_0206.JPG

Fakta om Frederiksbro

Når Frederiksbro står færdigt, har bydelen i alt 1.300 lejeboliger, som danner varme, trygge og naturskønne rammer om beboere i alle aldre.

Frederiksbro har sit eget grønne hjerte i form af Frederiksbro Parken, som sammen med Svanesøen strækker sig gennem bydelen og skaber et naturligt samlingspunkt.

På en central placering ligger Erhvervshuset, hvor dagligvarebutikken Coop 365 åbnede i oktober 2021. Ejendommen fungerer også som p-hus.

Over Herredsvejen er Frederiksbroen opført, og under Roskildevej er en tunnelforbindelse. Sammen sikrer de to tryg passage over de trafikerede veje, samtidig med at de skaber naturlig sammenhæng mellem Frederiksbro og resten af Hillerød.

For yderligere oplysninger

Ansvarlig for boligudlejning hos M. Goldschmidt Ejendomme A/S:

Kasper André Henriksen
+45 24 28 61 56
kah@mgh.dk

Presseservice

PA for Mikael Goldschmidt
Vibeke Bjørklund 
+45 33 63 09 00
vb@mgh.dk

Er du nysgerrig på Frederiksbro?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag informationer om byggeriet, kommende boliger, åbent hus og de mange muligheder i Hillerøds nye bydel.

   Denne browser understøttes ikke længere

   Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

   Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

   Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

   Kontakt os for fremvisning

   Har du spørgsmål, eller vil du gerne se boligen?

   Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej.