22.04.2022

Udendørs fitnessområde på vej

M. Goldschmidt Ejendomme A/S sætter nu gang i opførelsen af et udendørs fitnessområde på Frederiksbro og håber, at området kan være klar til brug allerede ved udgangen af maj.

Beboerne på Frederiksbro kan inden længe trække i sportstøjet og få pulsen op på et spritnyt udendørs Calisthenics fitnessområde med funktionelle træningsredskaber fra Kenguru Pro. Her kan man med brug af egen kropsvægt træne alle muskelgrupper, og træningsformen er med til at forbedre både koordination, fleksibilitet og styrke.

Med det udendørs fitnessområde tilbyder vi et aktivt samlingspunkt, hvor man kan dyrke motion under åben himmel, og vi glæder os meget til, at det snart kan tages i brug af vores beboere og andre træningsinteresserede i Hillerød, siger ejer og bygherre Mikael Goldschmidt.

Det udendørs fitnessområde bliver åbent for alle og kommer til at ligge i Frederiksbro Parkens sydlige ende på den vestlige side af Svanesøen.

Rum til leg og bevægelse

Udover fitnessområdet pågår opførelsen af områdets private badepavillon og indhegnede multibane. Begge faciliteter forventes færdige midt i maj, og M. Goldschmidt Ejendomme A/S håber, at det udendørs fitnessområde følger trop og er klar til brug ved udgangen af maj.

Til efteråret kommer også en legeplads udformet som en 5 meter høj svane med klatrenet, klatrevæg, klatretove, rutsjebane og legepanel til de mindste.

Illustration af fitnessområdet: Uno Uniqa Group

Illustration: Uno Uniqa Group

Fakta om Frederiksbro

Når Frederiksbro står færdigt, har bydelen i alt 1.300 lejeboliger, som danner varme, trygge og naturskønne rammer om beboere i alle aldre.

Frederiksbro har sit eget grønne hjerte i form af Frederiksbro Parken, som sammen med Svanesøen strækker sig gennem bydelen og skaber et naturligt samlingspunkt.

På en central placering ligger Erhvervshuset, hvor dagligvarebutikken Coop 365 åbnede i oktober 2021. Ejendommen fungerer også som p-hus.

Over Herredsvejen er Frederiksbroen opført, og under Roskildevej er en tunnelforbindelse. Sammen sikrer de to tryg passage over de trafikerede veje, samtidig med at de skaber naturlig sammenhæng mellem Frederiksbro og resten af Hillerød.

For yderligere oplysninger

Ansvarlig for boligudlejning hos M. Goldschmidt Ejendomme A/S:

Kasper André Henriksen
+45 24 28 61 56
kah@mgh.dk

Presseservice

PA for Mikael Goldschmidt
Vibeke Bjørklund 
+45 33 63 09 00
vb@mgh.dk

Er du nysgerrig på Frederiksbro?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag informationer om byggeriet, kommende boliger, åbent hus og de mange muligheder i Hillerøds nye bydel.

   Denne browser understøttes ikke længere

   Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

   Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

   Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

   Kontakt os for fremvisning

   Har du spørgsmål, eller vil du gerne se boligen?

   Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej.