30.05.2022

Nu åbner badepavillonen og multibanen

Den 1. juni åbner M. Goldschmidt Ejendomme A/S en privat badepavillon og en indhegnet multibane i Hillerøds nye bydel. De to nye faciliteter bliver indviet sammen med Frederiksbros beboere, som nu får mulighed for at gøre brug af dem i dagligdagen.

Frederiksbros badepavillon og multibane er nu færdigopført og klar til at blive taget i brug. Det betyder, at bydelens beboere lige om lidt kan tage en svømmetur i eksklusive omgivelser eller udfordre hinanden i en omgang boldspil.

De to faciliteter indvies sammen med Frederiksbros beboere den 1. juni, og den forestående åbning vækker glæde og stolthed hos M. Goldschmidt Ejendomme A/S:

Vi er meget stolte af det færdige resultat og glæder os til at åbne badepavillonen og multibanen sammen med vores beboere. Det er to unikke faciliteter, som i mange år frem vil danne ramme om gode oplevelser naboer imellem, siger ejer og bygherre Mikael Goldschmidt.

Badepavillonen er opført på elegant vis med store glasfacader, der lukker masser af lys ind. Inden for venter et svømmebassin med tre 25-meterbaner, omklædningsfaciliteter og sauna, og som prikken over i’et er der på toppen af bygningen indrettet en hyggelig solterrasse. På multibanen er der rig mulighed for at udfordre hinanden i fx fodbold eller basket, da der er monteret både mål og basketkurve.

Flere faciliteter og boliger på vej

Udover multibanen og badepavillonen opfører M. Goldschmidt Ejendomme A/S også et udendørs fitnessområde og en legeplads, der begge kommer til at ligge på den vestlige side af Svanesøen og fuldender et aktivitetspræget område i Frederiksbro Parken.

På den østlige side af Svanesøen er den nye ejendom Laurbærgåden også godt undervejs, og udlejningen af bygningens 114 lejligheder forventes at gå i gang til efteråret.

CLM_38-66

Fakta om Frederiksbro

Når Frederiksbro står færdigt, har bydelen i alt 1.300 lejeboliger, som danner varme, trygge og naturskønne rammer om beboere i alle aldre.

Frederiksbro har sit eget grønne hjerte i form af Frederiksbro Parken, som sammen med Svanesøen strækker sig gennem bydelen og skaber et naturligt samlingspunkt.

På en central placering ligger Erhvervshuset, hvor dagligvarebutikken Coop 365 åbnede i oktober 2021. Ejendommen fungerer også som p-hus.

Over Herredsvejen er Frederiksbroen opført, og under Roskildevej er en tunnelforbindelse. Sammen sikrer de to tryg passage over de trafikerede veje, samtidig med at de skaber naturlig sammenhæng mellem Frederiksbro og resten af Hillerød.

For yderligere oplysninger

Ansvarlig for boligudlejning hos M. Goldschmidt Ejendomme A/S:

Kasper André Henriksen
+45 24 28 61 56
kah@mgh.dk

Presseservice

PA for Mikael Goldschmidt
Vibeke Bjørklund 
+45 33 63 09 00
vb@mgh.dk

Er du nysgerrig på Frederiksbro?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag informationer om byggeriet, kommende boliger, åbent hus og de mange muligheder i Hillerøds nye bydel.

   Denne browser understøttes ikke længere

   Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

   Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

   Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

   Kontakt os for fremvisning

   Har du spørgsmål, eller vil du gerne se boligen?

   Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej.