16.09.2022

Frederiksbroen overdrages nu officielt til Hillerød Kommune

Torsdag den 22. september overdrager M. Goldschmidt Ejendomme A/S officielt og helt vederlagsfrit den nye gang- og cykelbro, Frederiksbroen, til Hillerød Kommune. Ved samme lejlighed indvies også områdets nye Svanelegeplads og udendørs fitnessområde.

Som en del af boligprojektet Frederiksbro har M. Goldschmidt Ejendomme A/S opført en gang- og cykelbro over Herredsvejen for at skabe trafiksikker sammenhæng mellem den nye bydel og resten af Hillerød. Frederiksbroens samlede entreprisesum på 48.250.000 kr. er betalt af M. Goldschmidt Ejendomme A/S, og nu overdrages broen officielt helt vederlagsfrit til Hillerød Kommune.

Vi kan nu stolte overdrage Frederiksbroen til Hillerød Kommune, så Hillerøds børn og voksne mange år ud i fremtiden trygt kan krydse Herredsvejens trafik, siger ejer og bygherre Mikael Goldschmidt.

Overdragelsen sker torsdag den 22. september, når Mikael Goldschmidt og borgmester Kirsten Jensen klipper en ballonsnor sammen med medarbejdere og samarbejdspartnere. Ved samme lejlighed indvies også Frederiksbros nye specialdesignede Svanelegeplads, som M. Goldschmidt Ejendomme har investeret knapt 2 mio. kr. i, samt et spritnyt udendørs fitnessområde med funktionelle træningsredskaber.

Frederiksbroen er tegnet af Holscher Nordberg Architecture and Planning og opført i samarbejde med entreprenør Pihlkonsortiet og montør JMC Steel Group. Her er brugt 400 tons stål og 6.000 balustre, som med stor præcision er monteret på tværs af Herredsvejen og i en elegant bue over Munkeengen. Resultatet er blevet Danmarks længste stålcykelbro, der med sine 300 meter slår selv Københavns 270 meter lange cykelslange, og som ovenikøbet er blevet indstillet til Den Danske Stålpris 2022.

DCIM100MEDIADJI_0941.JPG

Fakta om Frederiksbro

Når Frederiksbro står færdigt, har bydelen i alt 1.300 lejeboliger, som danner varme, trygge og naturskønne rammer om beboere i alle aldre.

Frederiksbro har sit eget grønne hjerte i form af Frederiksbro Parken, som sammen med Svanesøen strækker sig gennem bydelen og skaber et naturligt samlingspunkt.

På en central placering ligger Erhvervshuset, hvor dagligvarebutikken Coop 365 åbnede i oktober 2021. Ejendommen fungerer også som p-hus.

Over Herredsvejen er Frederiksbroen opført, og under Roskildevej er en tunnelforbindelse. Sammen sikrer de to tryg passage over de trafikerede veje, samtidig med at de skaber naturlig sammenhæng mellem Frederiksbro og resten af Hillerød.

For yderligere oplysninger

Ansvarlig for boligudlejning hos M. Goldschmidt Ejendomme A/S:

Kasper André Henriksen
+45 24 28 61 56
kah@mgh.dk

Presseservice

PA for Mikael Goldschmidt
Vibeke Bjørklund 
+45 33 63 09 00
vb@mgh.dk

Er du nysgerrig på Frederiksbro?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag informationer om byggeriet, kommende boliger, åbent hus og de mange muligheder i Hillerøds nye bydel.

   Denne browser understøttes ikke længere

   Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

   Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

   Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

   Kontakt os for fremvisning

   Har du spørgsmål, eller vil du gerne se boligen?

   Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej.