25.10.2022

Udlejningen af Laurbærgården er i gang!

M. Goldschmidt Ejendomme A/S har nu igangsat udlejningen af 114 lejligheder i den nye bygning Laurbærgården, som står klar til indflytning i marts 2023.

I Hillerøds nye bydel er endnu en udlejningsetape skudt i gang. Denne gang gælder det den nye karrébebyggelse Laurbærgården, som huser i alt 114 lejligheder. Ejendommen er den første af to i byggeriets etape 3, og med færdiggørelsen af Laurbærgården runder Frederiksbro mere end 500 lejeboliger.

Vi har længe set frem til at tage hul på næste udlejningsetape på Frederiksbro. Allerede nu kan vi mærke, at der er stor interesse for lejlighederne i Laurbærgården, og vi glæder os meget til at vise den nye prøvebolig frem, siger ejer og bygherre Mikael Goldschmidt.

Lejlighederne i Laurbærgården er 1-4-værelses boliger i størrelsen 37-126 m2, og de fleste boliger har egen terrasse eller altan. Derudover har bygningen et hyggeligt grønt gårdområde, en fælles tagterrasse og en parkeringskælder.

Åbent hus hver søndag
Udlejningen af lejlighederne i Laurbærgården sker i samarbejde med home Hillerød, som hver søndag fra kl. 10:00-11:00 står klar til at fremvise en 4-værelses færdigindrettet prøvebolig. Her er det muligt at se nærmere på materialer og indretning samt at gå en tur i området og opdage de mange fælles faciliteter på Frederiksbro.

Laurbærgården på Frederiksbro

Fakta om Frederiksbro

Når Frederiksbro står færdigt, har bydelen i alt 1.300 lejeboliger, som danner varme, trygge og naturskønne rammer om beboere i alle aldre.

Frederiksbro har sit eget grønne hjerte i form af Frederiksbro Parken, som sammen med Svanesøen strækker sig gennem bydelen og skaber et naturligt samlingspunkt.

På en central placering ligger Erhvervshuset, hvor dagligvarebutikken Coop 365 åbnede i oktober 2021. Ejendommen fungerer også som p-hus.

Over Herredsvejen er Frederiksbroen opført, og under Roskildevej er en tunnelforbindelse. Sammen sikrer de to tryg passage over de trafikerede veje, samtidig med at de skaber naturlig sammenhæng mellem Frederiksbro og resten af Hillerød.

For yderligere oplysninger

Ansvarlig for boligudlejning hos M. Goldschmidt Ejendomme A/S:

Kasper André Henriksen
+45 24 28 61 56
kah@mgh.dk

Presseservice

PA for Mikael Goldschmidt
Vibeke Bjørklund 
+45 33 63 09 00
vb@mgh.dk

Er du nysgerrig på Frederiksbro?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag informationer om byggeriet, kommende boliger, åbent hus og de mange muligheder i Hillerøds nye bydel.

   Denne browser understøttes ikke længere

   Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

   Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

   Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

   Kontakt os for fremvisning

   Har du spørgsmål, eller vil du gerne se boligen?

   Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej.