Credits: Daniel Overbeck
Frederiksborg Slot / VisitNordsjælland
Credits: Tine Uffelmann
VisitNordsjælland
Credits: Thomas Rahbek - SLKE
Frederiksborg Slotshave / VisitNordsjælland

Lejligheder til leje i Hillerød

Er du på udkig efter en ny og moderne lejlighed i hjertet af Nordsjælland? Så er Frederiksbro i Hillerød det helt rigtige sted at lede. Her finder du nemlig en masse nyopførte lejligheder til leje i forskellige størrelser og typer. Uanset om du mangler en bolig til dig selv, dig og din partner eller til hele familien, kan du finde den helt rigtige blandt vores 1-5-værelses lejligheder på Frederiksbro.

Her på siden kan du læse meget mere om de nye lejligheder til leje på Frederiksbro.

Hillerød har et bredt udvalg af uddannelses­institutioner og et blomstrende erhvervsliv

Lejligheder til Leje i Hillerød: Opdag Frederiksbros Moderne Boliger

Frederiksbro er en spritny bydel i Hillerød, der byder på eksklusive lejligheder til leje. Lejlighederne har forskellige størrelser og planløsninger og imødekommer derfor alle slags behov. Grundtanken bag bydelen er livets cyklus, og vi ønsker at skabe en bydel med plads til beboere i alle aldre og livsfaser.

Alle vores lejligheder til leje har fuldt udstyret køkken, badeværelse med vaskesøjle, gulvvarme i alle rum og et depot i boligen eller i ejendommens kælder. Derudover har størstedelen også en hyggelig terrasse eller altan, hvor du kan nyde morgenkaffen eller en god grillpølse.

Så hvis du leder efter en lejlighed til leje, kunne dit kommende hjem meget vel findes i Hillerøds nye bydel Frederiksbro.

Indkøb lige om hjørnet

I oktober 2021 åbnede der en spritny Coop 365-dagligvarerforretning på Frederiksbro. Coop 365 er et af Coops nyere lavpriskoncepter, der har særligt fokus på bæredygtighed og ambitioner om at tilbyde kunderne de bedste og friskeste produkter til fornuftige priser. I butikkerne bliver der lagt særligt vægt på økologiske og miljøvenlige produkter, herunder Coops eget varemærke 365.

Uanset om der skal handles ind til hele køleskabet eller bare mangler en mælk, kan du altså nemt klare det i Coop 365 lige om hjørnet, så du slipper på at bruge tid og armkræfter på at hente dine dagligvarer andre steder.

Hillerød: en by i udvikling

Når du bosætter dig en af vores lejligheder til leje i Hillerød, bliver du en del af en by i rivende udvikling. Erhvervslivet stortrives og med arbejdspladser som Novo Nordisk, FOSS, ATP, Hillerød Hospital og FUJIFILM Diosynth Biotechnologies er jobmulighederne både mange og brede.

Foruden de mange jobmuligheder har Hillerød også et væld af uddannelsesmuligheder, herunder Frederiksborg Gymnasium & HF, Hillerød Tekniske Gymnasium, Hillerød Handelsgymnasium, HF & VUC Nordsjælland, Erhvervsskolen Nordsjælland og Københavns Professionshøjskole Campus Nordsjælland. Fra Frederiksbro kan du nemt cykle til og fra dit uddannelsessted, så der er god grund til at springe op på jernhesten og få lidt motion og frisk luft.

Du kommer bestemt heller ikke til at kede dig i din fritid, for der er masser af ting at tage sig til i Hillerød. Der er hyggelige spisesteder, gode shoppingmuligheder, et rigt kultur- og foreningsliv, og så er Frederiksborg Slot med de flotte haver altid et besøg værd.  

På Frederiksbro i Hillerød bor du til leje i fantastiske omgivelser

Naturen uden for døren

Frederiksbro er meget mere end bare lejligheder til leje, og på området finder du en lang række muligheder og faciliteter, som du kan benytte dig af i hverdagen. Gennem bydelen strækker sig et grønt parkområde med en kunstigt anlagt sø. De to er døbt Frederiksbro Parken og Svanesøen, og sammen danner de den perfekte ramme om en afslappende udestund efter en lang dag på farten.

Ved Svanesøens udspring ligger et hyggeligt terrasseområde med vandtrappe, hvor du kan nyde udsigten til parken og det fredede område Bøllemosen, der ligger i direkte forlængelse. Terrassen er perfekt til en frokost i det fri eller solbadning på en varm sommerdag.

Klar, parat, leg!

På Frederiksbro er der skabt rammer til leg og bevægelse for store og små. Børn og barnlige sjæle kan give den gas på legepladsen og ved femgyngen, hvor fantasifulde lege kan få frit spil i den friske luft. På multibanen og det udendørs fitnessområde kan du få pulsen op i selskab med vennerne med en god gang boldspil eller en omgang styrketræning, hvor du kan komme rundt om alle de store muskelgrupper.

Det er endda muligt at tegne abonnement til den eksklusive private badepavillon, hvor du kan snuppe en forfriskende dukkert efterfulgt af en tur i sauna.  

Når du bor i en lejlighed til leje på Frederiksbro, har du altså rig mulighed for at snige lidt ekstra bevægelse ind i hverdagen – uden at skulle bruge ekstra tid på at transportere dig frem og tilbage.    Denne browser understøttes ikke længere

  Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

  Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

  Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

  Kontakt os for fremvisning

  Har du spørgsmål, eller vil du gerne se boligen?

  Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej.