25.11.2019

Rejsegilde på Frederiksbro

M. Goldschmidt Ejendomme fejrer i denne uge rejsegilde på første etape af byggeriet på Frederiksbro, Hillerøds nye bydel. Trods en lille forsinkelse i forhold til planen er byggeholdet optimistiske og ser frem til, at de første beboere kan flytte ind i den fremtidssikrede og moderne bydel allerede i sensommeren næste år.

Hillerød er en børnerig kommune og kan ifølge kommunens befolkningsprognose de kommende år især se frem til vækst i antallet af 0-5-årige. Det er en af grundene til, at de første boliger, der færdiggøres på Frederiksbro, er de bedst egnede til børnefamilier, nemlig rækkehusene. Denne første etape består af i alt 23 huse.

Allerede til januar står yderligere 31 rækkehuse færdige. De resterende 35 forventes klar til indflytning i marts 2021.

Der bliver tale om rækkehuse med altaner og parkeringsplads ved døren, nogle også med tagterrasse og udsigt over den nærliggende Bøllemosen. Udover udsigten til det fredede areal kan beboerne i husene nyde ”Den Grønne Kile”, et ambitiøst designet udendørsareal i hele bydelens længde. Og så er der indtænkt en sikker skolevej til områdets yngste beboere.

Når de første beboere på Frederiksbro flytter ind, vil Den Grønne Kile være delvist færdig. Den opføres nemlig i tre etaper, så de boliger, der løbende ibrugtages, har udsigt til kilen. Den Grønne Kile får en stor svaneformet sø og vil give mulighed for at dyrke en lang række udendørsaktiviteter hele året rundt.

Boliger til alle livets faser

Der bliver tale om en meget levende bydel, hvor vi omhyggeligt sikrer en beboersammensætning, der favner mennesker i alle livets faser. Vi bygger studieboliger til de unge, rækkehuse og større lejligheder til børnefamilierne såvel som boliger til dem, der har solgt villaen og er klar til at tage hul på et nyt liv – og endelig også til seniorerne, der gerne vil have alt i kort afstand, forklarer Mikael Goldschmidt om ambitionerne bag Hillerøds nye bydel.

Han understreger, at med de mange nye boliger er det også ambitionen at tiltrække nye borgere til kommunen. Det kan enten være tilflyttere fra Hillerøds nærmeste nabokommuner, eller det kan være tilflyttere fra hovedstaden, der kan se de mange fordele ved at bo i en attraktiv by og kommune af Hillerøds størrelse – med den nærhed og tilgængelighed til København, som byen samtidig nyder godt af.

Fakta om Frederiksbro

Når Frederiksbro står færdigt, har bydelen i alt 1.300 lejeboliger, som danner varme, trygge og naturskønne rammer om beboere i alle aldre.

Frederiksbro får sit helt eget grønne hjerte i form af Frederiksbro Parken, som sammen med Svanesøen strækker sig gennem bydelen og skaber et naturligt samlingspunkt.

På en central placering får Frederiksbro Erhvervshuset, hvor der blandt andet bliver etableret dagligvarebutik, café, fitnesscenter og lægehus.

Over Herredsvejen opføres Frederiksbroen, og under Roskildevej etableres også en tunnelforbindelse. Sammen sikrer de to tryg passage over de trafikerede veje, samtidig med at de skaber naturlig sammenhæng mellem Frederiksbro og resten af Hillerød.

For yderligere oplysninger

Ansvarlig for boligudlejning hos M. Goldschmidt Ejendomme A/S:

Kasper André Henriksen
+45 24 28 61 56
kah@mgh.dk

Presseservice

Cecilie Lemmeke Madsen
+45 29 17 11 40
clm@mgh.dk

Er du nysgerrig på Frederiksbro?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag informationer om byggeriet, kommende boliger, åbent hus og de mange muligheder i Hillerøds nye bydel.

Rejsegilde på Frederiksbro

M. Goldschmidt Ejendomme fejrer i denne uge rejsegilde på første etape af byggeriet på Frederiksbro, Hillerøds nye bydel. Trods en lille forsinkelse i forhold til

Læs mere