25.11.2019

Rejsegilde på Frederiksbro

M. Goldschmidt Ejendomme fejrer i denne uge rejsegilde på første etape af byggeriet på Frederiksbro, Hillerøds nye bydel. Trods en lille forsinkelse i forhold til planen er byggeholdet optimistiske og ser frem til, at de første beboere kan flytte ind i den fremtidssikrede og moderne bydel allerede i sensommeren næste år.

Hillerød er en børnerig kommune og kan ifølge kommunens befolkningsprognose de kommende år især se frem til vækst i antallet af 0-5-årige. Det er en af grundene til, at de første boliger, der færdiggøres på Frederiksbro, er de bedst egnede til børnefamilier, nemlig rækkehusene. Denne første etape består af i alt 23 huse.

Allerede til januar står yderligere 31 rækkehuse færdige. De resterende 35 forventes klar til indflytning i marts 2021.

Der bliver tale om rækkehuse med altaner og parkeringsplads ved døren, nogle også med tagterrasse og udsigt over den nærliggende Bøllemosen. Udover udsigten til det fredede areal kan beboerne i husene nyde ”Den Grønne Kile”, et ambitiøst designet udendørsareal i hele bydelens længde. Og så er der indtænkt en sikker skolevej til områdets yngste beboere.

Når de første beboere på Frederiksbro flytter ind, vil Den Grønne Kile være delvist færdig. Den opføres nemlig i tre etaper, så de boliger, der løbende ibrugtages, har udsigt til kilen. Den Grønne Kile får en stor svaneformet sø og vil give mulighed for at dyrke en lang række udendørsaktiviteter hele året rundt.

Boliger til alle livets faser

Der bliver tale om en meget levende bydel, hvor vi omhyggeligt sikrer en beboersammensætning, der favner mennesker i alle livets faser. Vi bygger studieboliger til de unge, rækkehuse og større lejligheder til børnefamilierne såvel som boliger til dem, der har solgt villaen og er klar til at tage hul på et nyt liv – og endelig også til seniorerne, der gerne vil have alt i kort afstand, forklarer Mikael Goldschmidt om ambitionerne bag Hillerøds nye bydel.

Han understreger, at med de mange nye boliger er det også ambitionen at tiltrække nye borgere til kommunen. Det kan enten være tilflyttere fra Hillerøds nærmeste nabokommuner, eller det kan være tilflyttere fra hovedstaden, der kan se de mange fordele ved at bo i en attraktiv by og kommune af Hillerøds størrelse – med den nærhed og tilgængelighed til København, som byen samtidig nyder godt af.

Fakta om Frederiksbro

Bydelen Frederiksbro får på en central placering et erhvervshus, hvor det vil være muligt at etablere fx fitnesscenter, dagligvarebutik, bageri med café, apotek eller lægehus.

Senere vil Frederiksbro Torv blive ført igennem bydelen over til butiksområdet ved Industrivænget.

For at sikre den gode sammenhæng mellem Frederiksbro og bymidten og ikke mindst den sikre vej til skole etableres der også en tunnelforbindelse under Roskildevej.

For yderligere oplysninger

Ansvarlig for boligudlejning hos M. Goldschmidt Ejendomme A/S:

Kasper André Henriksen
+45 24 28 61 56
kah@mgh.dk

Presseservice

Marie Boye, Public Image
+45 22 71 02 62
marie@publicimage.dk

Det bedste sted for nyhedsbreve

Tilmeld dig nyhedsbrevet og bliv en af de første, der får tilbuddet om at flytte ind på Frederiksbro. Følg med i byggeriet og blive klogere på, hvad Frederiksbro har at byde på.

Rejsegilde på Frederiksbro

M. Goldschmidt Ejendomme fejrer i denne uge rejsegilde på første etape af byggeriet på Frederiksbro, Hillerøds nye bydel. Trods en lille forsinkelse i forhold til

Læs mere