21.03.2023

Indflytningsetape i Laurbærgården er veloverstået

Den nye bygning Laurbærgården er indflytningsklar, og i den glædelige forbindelse har M. Goldschmidt Ejendomme A/S over de seneste par uger budt en masse nye beboere velkommen på Frederiksbro.

I den seneste tid har der været lidt ekstra at se til på Frederiksbro, hvor M. Goldschmidt Ejendomme A/S har overdraget nøgler til de nye beboere i ejendommen Laurbærgården, der netop er blevet færdigbygget og dermed står klar til indflytning.

Ejer og bygherre Mikael Goldschmidt er meget tilfreds med den veloverståede indflytningsetape, som han og resten af M. Goldschmidt Ejendomme A/S længe har set frem til.

Vi har glædet os at byde de nye beboere i Laurbærgården velkommen, så det har været en fornøjelse endelig at hilse på dem og ikke mindst at overdrage dem nøglerne til deres nye hjem.

Laurbærgården huser i alt 114 lejligheder, som altså nu står klar til at danne trygge og eksklusive rammer om hverdagen. Med dem runder M. Goldschmidt Ejendomme A/S mere end 500 færdigopførte lejeboliger på Frederiksbro. Ejendommen er den første af to i byggeriets etape 3, og næste milepæl for projektet bliver ejendommen Melbærgården, som forventes færdigbygget ultimo 2024.

IMG_9439

Fakta om Frederiksbro

Når Frederiksbro står færdigt, har bydelen i alt 1.300 lejeboliger, som danner varme, trygge og naturskønne rammer om beboere i alle aldre.

Frederiksbro har sit eget grønne hjerte i form af Frederiksbro Parken, som sammen med Svanesøen strækker sig gennem bydelen og skaber et naturligt samlingspunkt.

På en central placering ligger Erhvervshuset, hvor dagligvarebutikken Coop 365 åbnede i oktober 2021. Ejendommen fungerer også som p-hus.

Over Herredsvejen er Frederiksbroen opført, og under Roskildevej er en tunnelforbindelse. Sammen sikrer de to tryg passage over de trafikerede veje, samtidig med at de skaber naturlig sammenhæng mellem Frederiksbro og resten af Hillerød.

For yderligere oplysninger

Ansvarlig for boligudlejning hos M. Goldschmidt Ejendomme A/S:

Kasper André Henriksen
+45 24 28 61 56
kah@mgh.dk

Presseservice

PA for Mikael Goldschmidt
Vibeke Bjørklund 
+45 33 63 09 00
vb@mgh.dk

Er du nysgerrig på Frederiksbro?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag informationer om byggeriet, kommende boliger, åbent hus og de mange muligheder i Hillerøds nye bydel.

   Denne browser understøttes ikke længere

   Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

   Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

   Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

   Kontakt os for fremvisning

   Har du spørgsmål, eller vil du gerne se boligen?

   Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej.