15.12.2022

Laurbærgården er halvvejs udlejet

Den nye bygning Laurbærgården er populær, og M. Goldschmidt Ejendomme A/S har allerede udlejet mere end halvdelen af ejendommens i alt 114 boliger.

På under 2 måneder har M. Goldschmidt Ejendomme A/S udlejet 66 ud af 114 lejligheder i den nye bygning Laurbærgården på Frederiksbro. Det betyder, at 58 procent er udlejet, og samtidig er yderligere 7 procent reserveret.

Den store efterspørgsel på lejlighederne i Laurbærgården vækker stor begejstring hos ejer og bygherre Mikael Goldschmidt:

På Frederiksbro har vi lagt meget energi i at skabe et lejeboligområde med attraktive boliger og unikke faciliteter, som kan danne ramme om både bevægelse, leg og afslapning. Derfor er vi enormt glade og stolte over, at så mange vælger at blive en del af fællesskabet, og vi glæder os til at byde en masse nye beboere velkommen i marts.

Et samarbejde med home
Udlejningen af Laurbærgården sker i samarbejde med home Hillerød, som hver søndag står klar til at vise en færdigindrettet prøvebolig frem fra kl. 10:00-11:00. Her er det muligt at se nærmere på materialer og indretning samt at gå en tur i området og opdage de mange fælles faciliteter på Frederiksbro.

Laurbærgården er den første af to ejendomme i byggeriets etape 3 og består af 114 lejligheder i størrelsen 37-126 m2, som er klar til indflytning 15. marts 2023.

Prøvebolig Laurbærgården

Fakta om Frederiksbro

Når Frederiksbro står færdigt, har bydelen i alt 1.300 lejeboliger, som danner varme, trygge og naturskønne rammer om beboere i alle aldre.

Frederiksbro har sit eget grønne hjerte i form af Frederiksbro Parken, som sammen med Svanesøen strækker sig gennem bydelen og skaber et naturligt samlingspunkt.

På en central placering ligger Erhvervshuset, hvor dagligvarebutikken Coop 365 åbnede i oktober 2021. Ejendommen fungerer også som p-hus.

Over Herredsvejen er Frederiksbroen opført, og under Roskildevej er en tunnelforbindelse. Sammen sikrer de to tryg passage over de trafikerede veje, samtidig med at de skaber naturlig sammenhæng mellem Frederiksbro og resten af Hillerød.

For yderligere oplysninger

Ansvarlig for boligudlejning hos M. Goldschmidt Ejendomme A/S:

Kasper André Henriksen
+45 24 28 61 56
kah@mgh.dk

Presseservice

PA for Mikael Goldschmidt
Vibeke Bjørklund 
+45 33 63 09 00
vb@mgh.dk

Er du nysgerrig på Frederiksbro?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag informationer om byggeriet, kommende boliger, åbent hus og de mange muligheder i Hillerøds nye bydel.

   Denne browser understøttes ikke længere

   Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

   Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

   Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

   Kontakt os for fremvisning

   Har du spørgsmål, eller vil du gerne se boligen?

   Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej.